2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه ناراحتیت بخاطر اینه که سالگردتون رو یادش نبوده؟😳 خب شاید به قمری برای مهم نیست و به شمسی رو حسا ...

اخه حداقل به حرمت امروز که عیده به ادم یکم محبت کنه اصلا هیچ سالگردو یاد نکنه

اره خب صدرصد بخاطر داروهامه بهم ریخته هستم ولی خب باید رعایتم کنه انتظار خاصی نداشتم فقط یه تبریک و ...

به نظرم بیخیال داری گیر میدی...

اونم خسته میشه خب... تو از دلش خبررداری چه نگرانی هایی داره؟ چند وقت باید تغییرات روحی شما ک ب خاطر دارو هست رو رعایت کنه‌؟

رابطه زناشوییتون به راهه؟ یا به خاطر انتقال استپ کردید؟ چون این قضیه خیلی روی خلق مرد تاثیر داره 

مشکلتون چی بود رفتید ای وی اف

بخاطر سالگرد قمری عقد؟

هرچه درفهم   تو آید، آن بودمفهوم   تو        کاربری سوم   قانون من: احترام=احترام🤞مغرور نیستم اما برای عقایدوشخصیتم ارزش زیادی قائلم. اولویتم خانوادم👑پ.ن: لبخند بزن و جهان رو با قشنگیات رنگی کن.

چه جالب امروز سالگرد ازدواج منم هست هم عقد هم عروسی البته من شمسیه نه قمر

اگر رنگ رخساره خبر میدهد از سر درون ؛پس چرا این همه آدم داریم که لبشون می‌خنده اما دلشون خون جناب سعدی ،💔💔
به نظرم بیخیال داری گیر میدی... اونم خسته میشه خب... تو از دلش خبررداری چه نگرانی هایی داره؟ چند وق ...

من یه بچه دارم دومی نشد بی دلیل نمیدونم چرا اینم اصرار به دومی داره واسه همین رفتیم ای وی اف دیگه سنمون میره بالا وقت نیس، من بهش گفتم یه پونصد بمن بده گفت سر ماه ، خیلی ناراحت شدم چون میدونستم داره نمیده، بعد ازمن رابطه خواست منم گفتم باشه سرماه حوصلشو ندارم از اون موقع لج کرده ولی من فقط همینو گفتم باهاش خوب بودم میرسیدم به غذا خونه بچه 

من خودم دخترم بخدا از تمام مناسبات فقط یدونه تاریخ تولدش رو یادم میمونه 

نمی‌دونم روز مرد و ولنتاین و روز مهندس و فلان بخدا سخته 

من نمی‌دونم چرا انقد درگیر این چیزایین .تو این ۷ سال یادم نمیاد غیر تولدش واسش مناسب دیگ ای رو جشن گرفته بودم اونم اوایل سعی میکرد مناسبت ها حداقل تبریک بگه ولی دید تو فازش نیستم بیخیال شد . خدارو شکر سر این موضوع دیگ بحثی نداریم و هرکاری هم برای هم انجام بدیم دلیه و اجباری نیست

من یه بچه دارم دومی نشد بی دلیل نمیدونم چرا اینم اصرار به دومی داره واسه همین رفتیم ای وی اف دیگه سن ...

عزیزم حداقل شش ساله ازدواج کردی هنوز نمیدونید رابطه رو گرو کشی نکنید؟ حد خودتو در حد ۵۰۰ تومن آوردی پایین.

حداقل مستقیم نمیگفتی سر ماه یه جور دیگه میپیچوندی! 

عزیزم حداقل شش ساله ازدواج کردی هنوز نمیدونید رابطه رو گرو کشی نکنید؟ حد خودتو در حد ۵۰۰ تومن آوردی ...

نه بابا نه اینکه بخام حد خودمو پونصد بدونم، عمدی گفتم یعنی بدون نیاز منو وقتی به تعویق میندازی منم نیاز تورو میندازم که ببینه خوبه..

نه بابا نه اینکه بخام حد خودمو پونصد بدونم، عمدی گفتم یعنی بدون نیاز منو وقتی به تعویق میندازی منم ن ...

اون متوجه نمیشه... چون خط قرمزشونه... 

من خودم بخوام با رابطه تلافی کنم حداقل جوری تعویق میندازم ک دل خودم خنک بشه ولی غرور اون نشکنه 😁

والله شما ها خیلی دیگه سختش میکنید زندگی ها رو اولا تاریخ قمری دیگا چه صیغه ای هست دوما هم شاید واقعا نیاز داشته تا سر ماه ۳ روز بیشتر نمونده که خب همسر منم میگم پول بده برای فلان چیر میگا باشه فلان روز میدم داره بده وای خب میگه اون روز میدم اون روز هم که میخوام راحت میده والله دعوای هم نمیکنیم😐نمیدونم من زیادی ساده میگیرم یا شما زیادی سخت 😐

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
اخه چه جوری بمنم میگید؟

مثلا زود میخوابم...

ژست مریضی میگیرم..

یا میگم بریم بیرون بریم خونه مامانت و ... 

سرش رو گرم میکنم. ولی خیلی کم به تعداد انگشتان یک دست هم این کار رو نکردم. دلم نمیاد☺️ بیشتر دعا میکنم خودش منصرف بشه یا شرایط جور نشه 😅

الان‌بهش میگفتی بریم بیرون بستنی بخورید همش ک مردا نباید روزهای مهم یادشون باشه!

بعدم اینقدری دوستت داره ک ازت نی نی میخواد 

اوقات خودتونو تلخ نکنید.

اگر خونه مامانتی بگو بیاد دنبالت بگو هورمونام بهم ریخته و آشتی کنید. گناه داره