2777
2789

سلام عزیزان،خواهرم امسال میخواد به امید خدا بره پایه دوم،به نظرتون من شروع کنم الان توی زمانی که هیچ کاری نداره یکم درس های پایه دوم و بهش تدریس کنم یا نه؟؟؟آخه واقعا کاری نداره انجام بده همش پای تی وی نشسته یا داره جیغ و داد میکنه،گفتم شاید این کار هم باعث بشه توی درس هاش قوی تر بشه هم اینکه یکم از این دنیای یکنواخت فاصله بگیره،نظر شما چیه؟به نظرتون کار درستی هست یا نه؟

در سرم دختر پیری عصبی می‌رقصد،شهر بر روی سر من عربی می‌رقصد،این جهان با همه دغدغه هایش امشب،روی یک جمجمه یک وجبی میرقصدکاربر سابق تخمهآفتابگردان

بله عالیه 

میشه این دعا رو در حقم بخونید 🙏اللهم الرزقنا شهادت فی سبیلک🧡بیدلیل خوب باش💙 به قول آن رفیقمان: حرف هایی در دلم هست اما حاضرم فقط  به کسی بگویم که فردا آخرین روز  زندگی اوست💔✌️من باختم ولی میسازمش🌿 خدایا تو را بر آنچه از حکمتت ندارم. شکر و برای آنچه از رحمتت دارم سپاس🌿💚مهر۱۴۰۱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان روش های آموزش خیلی خیلی عوض شدن.به نظرم بچه گیج میشه قاطی می‌کنه. 

من خودم تو اون پایه همزمان با درس دادن معلم پدرم باهام کار میکرد کلا هنگ میکردم.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

نه اصلا 

کار غلطیه 

حالا یکسال دیرتر نخست وزیر بشه 

اولا روش،شما متفاوته از معلم 

دوم بچه زده میشه 

سوم خواهرتون رو خسته میکنید چه خبره دوبار دوبار خوندن اونم پایه های راحت رو 

الان روش های آموزش خیلی خیلی عوض شدن.به نظرم بچه گیج میشه قاطی می‌کنه.  من خودم تو اون پایه هم ...

واییی واقعا میگی؟آخه من چند جا خونده بودم که خوبه این کار 

بعد ویدیو های آموزشی براشون میزارم طبق همون معلم ها،یا شب قبل خودم ویدیو آموزشی رو میبینم صبح برای اونا توضیح میدم،به نظرت چی کار کنم؟

در سرم دختر پیری عصبی می‌رقصد،شهر بر روی سر من عربی می‌رقصد،این جهان با همه دغدغه هایش امشب،روی یک جمجمه یک وجبی میرقصدکاربر سابق تخمهآفتابگردان
نه مرور کن سال اولو  ولی بهش یاد نده سال دوم رو

عزیزم میتونم بپرسم چرا؟

میتونید پست بالای من و ببنید لطفا؟الان واقعا گیج شدم،هم اینکه هیچ کاری ندارن بچه تو  خونه انجام بده واقعا خسته شده هی میگه حوصلم سر رفت

واییی واقعا میگی؟آخه من چند جا خونده بودم که خوبه این کار  بعد ویدیو های آموزشی براشون میزارم ...

به نظرم این کارو نکن. چون ممکنه روش شما و معلم اون بچه متفاوت باشه اون وقت نتیجه خوبی نداره.

درسای سال پیشو مرور کنی بهتره که پایه اش هم قوی شه

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

نه اصلا  کار غلطیه  حالا یکسال دیرتر نخست وزیر بشه  اولا روش،شما متفاوته از معلم&n ...

نه ببین عزیزم اگر ویدیو ببینم بعد بهشون توضیح بدم و اینکه مثلا در هفته کلا دو یا سه بار این کار و انجام بدم،به نظرت بده بازم؟

بخدا نمیدونم چی کارش کنم هی میگه حوصلم سر رفته

بله خوبه البته بستگی به اینکه شما چه جوری یادش میدید و اون چقدر علاقه داره هم داره.

من خودم قبل شروع سال تحصیلی هر وقت کتابی رو جلو جلو میخوندم دیگه بعدا سر کلاس خیلی خس خوبی داشتم و برام مفید بود.

برای بیکاری هم میتونید کلاس بفرستید.

یه دختر دیوونه که دیوونه بارونه  یه دختر پر احساس که عاشق نویسندگیه  یه نویسنده‌ کوچولو با رویاهای بزرگ🌈🦋
به نظرم این کارو نکن. چون ممکنه روش شما و معلم اون بچه متفاوت باشه اون وقت نتیجه خوبی نداره. درسای ...

اهان پس شما میگی سال پیش و مرور کنم؟باشه عزیزم پس من سال پیش و مرور میکنم براش ایشالله که پایش قوی بشه

بله خوبه البته بستگی به اینکه شما چه جوری یادش میدید و اون چقدر علاقه داره هم داره. من خودم قبل شرو ...

الان عزیزم گیج شدم،چی کار کنم بلاخره خوبه یا بده،خودش اره علاقه رو داره 

کلاس هن دو تا میرن ولی یکیش صبح هست 

نه ببین عزیزم اگر ویدیو ببینم بعد بهشون توضیح بدم و اینکه مثلا در هفته کلا دو یا سه بار این کار و ان ...

بله بازم بده ..من مادرم معلمه ...میگه خیلیها میان کلاس غلط،غلوطی،یادشون دادن ۴ ماه باید اونارو از ذهنشون پاک کنیم ...حوصلش سرمیره ببرش کلاس زبان یا تقاشی ..یا همینارو باهاش کار کن ...سمت درس نرو ..یا کلاس اولشو باهاش،کار کن

عزیزم میتونم بپرسم چرا؟ میتونید پست بالای من و ببنید لطفا؟الان واقعا گیج شدم،هم اینکه هیچ کاری ندار ...

عزیز من پسرم امسال میره سوم 

همین سوال شما رو از چند مشاور پرسیدم بهم همین جوابی که براتون نوشتم دادن

بهترین راه برای خواهرتون بگردید بازیهای دست ورزی پیدا کنید براش انجام بده .کتاب قصه براش بخرید بخونه تا روانخوانی خیلی خوبی پیدا کنه.در آخر سال اول رو با سوال های مختلف براش مرور کنید اینجوری خیلی زودتر پیشرفت میکنه تا با آموزش سال جدید 

وقتی یاد میگیره سر کلاس چون بلده حوصلش سر میره بعد بچن با بغل دستیش حرف میزنه یا حواسش پرت میشه واین خودش معضلی میشه برا بچه 

عزیز من پسرم امسال میره سوم  همین سوال شما رو از چند مشاور پرسیدم بهم همین جوابی که براتون نوش ...

خیلییییی ممنون عزیزم،واقعا لطف کردی

پس من سال قبل و مرور میکنم براتون

عزیزم شما خودتون میتونید بهم دست ورزی رو بگید چند تا بازیش و؟یک دنیا ممنون کلی دعات کردم