2777
2789
عنوان

با این درصدا رتبم چند میشه بنظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 586 بازدید | 35 پست
رتبت عالی میشه اگه درصدات درست باشه

آره واقعین

کلید که اومد تصحیح کردم البته از درصد واقعی یکم هم کمتر گفتم

کاربر سابق⁦  به جرم پاسخ دادن به یه تاپیک  نه چندان غیر مسموح تعلیق شدم الانم به قید وثیقه (کاربری جدید با شماره آشنامون) آزادم.  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با ارفاق فک کنم سیصد هزار بشی 

😂😂😂⁦❤️⁩

بین تک رقمی و دو رقمی مرددم

کاربر سابق⁦  به جرم پاسخ دادن به یه تاپیک  نه چندان غیر مسموح تعلیق شدم الانم به قید وثیقه (کاربری جدید با شماره آشنامون) آزادم.  
رتبه ت رو نمیدونم فقط میشه از تجربیاتت بگی...این ک چطور میخوندی چ ازمونایی شرکت کردی در روز چن تس ...

بینید ساعت مطالعه و تعداد تست بستگی داره به شرایط خودتون و همچنین تو برهه های مختلف تغییر میکنه

آزمون قلمچی میدادم میانگین ترازام ۷۳۰۰بود 

عزیزم دارم شوخی میکنم😂 این خانم خودش میدونه ۳ رقمی میشه

سه رقمی بعید می‌دونم 

میگم که بین تک و دو رقمی مرددم تخمین رتبه قلمچی هم زدم بین ۱تا۱۰۰شد 

کارنامه های سالهای گذشته رو بررسی کردم تقریبا همچین درصدایی رو داشتن البته که بعضی دروس امسال سخت تر از سالهای گذشته بودن

شایدم منفی یک شدی

هر شب خواب کنکور میبینم دیگه دارم میمیرم🙄😂

بچه ها واقعا سه سال خیلی زحمت کشیدم مخصوصا همین سال آخری 

ماه رمضون بود روزه بودم کرونا هم گرفتم روزی ۱۳ساعتم مطالعه میکردم از نظر روحی افتضاح شده بودم پیش روانپزشک میرفتم قرص ضد افسردگی و استرس برام نسخه کرد خلاصه که خیلی درد کشیدم

دعام کنین تورو خدا من برا تک رقمی خوندم نه برا غیر اون

بینید ساعت مطالعه و تعداد تست بستگی داره به شرایط خودتون و همچنین تو برهه های مختلف تغییر میکنه آزم ...

ممنون ازت 

موفق باشی

از خانوادم متنفرم :)                               🖤Kurdistan 
ممنون ازت  موفق باشی

خواهش میکنم زنده باشی

بچه ها واقعا سه سال خیلی زحمت کشیدم مخصوصا همین سال آخری  ماه رمضون بود روزه بودم کرونا هم گرف ...

عزیزم هدفت چه رشته ایه؟

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

نتایج که اومد رتبتو تواین تاپیک بگو منتظر رتبه برتر شدنت هستم😍😍😍

چشم حتما 

انشاالله 😍

عزیزم هدفت چه رشته ایه؟

دبیری ادبیات دانشگاه فرهنگیان تهران

دبیری ادبیات دانشگاه فرهنگیان تهران

حتما قبول میشی عزیزم با این درصدا..

برا منم دعا کن قبول شم.. ❤

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...