2777
2789
عنوان

وزن کم جنین در ۸ ماهگی

10823 بازدید | 26 پست

سلام خانوما عزیز عیدتون مبارک دیروز سونو داشتم ماله هشت ماهگی بعد بهم گفتن وزن جنین کمه دکترم یه پودری شبیه شیره خشکه برام نوشته  میخورمش هم ولی چیکار کنم بخدا تغذیم هم خیلی خوبه نمیدونم چرا اینطوری شده خیلی میترسم لطفا کمکم کنین

وخدای که بشدت کافیست

ارثیم هست بعضیا خیلی خوراکشون خوبه ولی بچه کم وزنه.در حد خودت یا شوهرت میشه

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کباب و‌جوجه

اجیل

دلستر

بستنی

میوه

غذاعای ابکی

کربوهیدرات 

خیلی خیلی زیاد بخور

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

عزیزم نگران نباش گاهی سونو اشتباه میکنه...اما شما بادام هندی،بادام درختی،گردو،فندوق،پسته و مویز افغانی، بستنی، دلستر و مایعات زیاد بخور وزن جنین میره بالا...اینایی که گفتم یعنی مغزیجات و مویز و بستنی رو هر روز بخور ... 

ارثیم هست بعضیا خیلی خوراکشون خوبه ولی بچه کم وزنه.در حد خودت یا شوهرت میشه

نمیدونم والا خودم که قبلا لاغربودم البته ن خیلی باردارکه شدم چاق شدم ولی شوهرم لاغره فک کنم ۵۸ ۹ تا باشه

وخدای که بشدت کافیست
عزیزم نگران نباش گاهی سونو اشتباه میکنه...اما شما بادام هندی،بادام درختی،گردو،فندوق،پسته و مویز افغا ...

بخدا همچی میخورم همیشه با کلی ذوق میرفتم سونو اینا این سری حالمو گرفت 

وخدای که بشدت کافیست
کباب و‌جوجه اجیل دلستر بستنی میوه غذاعای ابکی کربوهیدرات  خیلی خیلی زیاد بخور

میخورم همه چی حالا ببینم این پودره چیکار میکنه

وخدای که بشدت کافیست
ارثیه. ببین من انقد خوردم فقطخودم چاق شدم بچه م 3کیلو شد نرمال شد نمیگم کمه ولی من هی میخوردم که تپل ...

کاشکی ماله منم حداقل سه کیلو بشه 

وخدای که بشدت کافیست
منم پودر میخوزدم کم باشه خب هیچی نمیشه نترس

امیدوارم حتی نگفت زایمانت چیه ای خدا از دست این دکترا بخدا پیشه بهترین دکتر زنان شهرمون میرم بعد از اول بارداریم ویتامیناو قرص آهن هم خوردم اولاش یکم بخاطر حالت تهوع خوراکم خب نبود ولی بعد تقریبا ۲۰ هفته خوب شدم دیگه همه چی میخوردم نمیدونم چرا اینطوری شد

وخدای که بشدت کافیست
بخدا همچی میخورم همیشه با کلی ذوق میرفتم سونو اینا این سری حالمو گرفت 

خب شما اینا رو از این ببعد بیشتر بخور و بستنی هر روز و ده روز دیگه دوباره برو سونو ببین بچه وزن گرفته یا نه....آخه منم همه چی میخوردم اما ده روز اینا رو بیشتر خوردم وزن بچه موقع زایمان نرمال بود