مادرشوهرم براش کادو گوشوار گرفته الان دو ماه و نیمشه اصرار داره سوراخ کن گوشوار رو بنداز
اتفاقا مادرشوهر منم گوشواره گرفته بود و میگفت
همسرم گفت نه هر وقت خودش خواست
گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دختر من ۷ ساله بود خکدش گفت مامان من دوست دارم گوش اره های خوشگل بندازم ،، من ام گفتم درد داره ،، گفت اشکال نداره ،، خدایی بچه ام آخ نگفت الهی شکر نه عفونت کرد نه نق زد ،،، بچه جاریم ۴ ماه بود سوراخ کرد همش گریه و عفونت و چرک از سوراخ گوش بچه اومد تا یکسالگی گوشواره گوشش بود بعد اینقدر میکشید گوشواره رو حیغ میزد ،در آوردن چند ماه نشده سوراخ بسته شد هیچی به هیچی طفلک بچه چقدر درد کشید
گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟
یه سوراخ اینجوریه ؟؟؟ پس پسر بچه ها چه جوری ختنه میشن تو ماههای اول؟؟؟
ببین ختنه واجبه
اما سوراخ گوش تزیینیه
قدیم؟ این افکار رو داشتن؟ طرف به قول خودش به روزه ده تا سوراخ گوش داره پرسینگ بینی و ...
قدیمه قدیمم که نیست بعدم مامان بابام فرهنگین.
حتی مامان بزرگ و بابابزرگم گوشهای خاله هام و مامانم رو سوراخ نکردن
یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.
تو بی احساسی ولی مه جور تو نیم🙂🖤 بعضی وقتا خیلی یهویی و بدون مناسبت دست به قلم میشم و متن مینویسم .... خلاصه که استفاده کنید .... دقیقا زمانی که احتیاج داشتم توسط یه نفر عمیقا درک شم،همه ولم کردن.... خدا جونم بنده هات که ول کردن، اما خودت هیچ وقت نزار به حال خودم رها شم..اگه ولتون کردم بدونید حقتون بوده چون من به همه بدون شک فرصت شروع دوباره رو دادم اما خودتونو زدید به نفهمی.......خلاصه که خلاصه.....
تو ی سن هایی بچه دست مینداه میکشه گوشواره رو خطر داره سوای بحث روحی روانیش