2777
2789
مادرشوهرم براش کادو گوشوار گرفته  الان دو ماه و نیمشه اصرار داره سوراخ کن گوشوار رو بنداز

اتفاقا مادرشوهر منم گوشواره گرفته بود و میگفت

همسرم گفت نه هر وقت خودش خواست

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
بله من. ۳۰ سالمه گوشهام سوراخ نیستن. پدر و مادرم گفتن انجام ندادیم برات چون شاید دوستنداشتی در ...

قدیم؟

این افکار رو داشتن؟

طرف به قول خودش به روزه  ده تا سوراخ گوش داره 

پرسینگ بینی و دهان و لب و ابرو شکم و پهلو و...داره 

یه سوراخ گوش سفینه پرتاب نمیشه که 

گوش زیباییش با گوشواره هست 

اسی من۶ ماهگی بردم‌که شکل گوش کامل تر بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب همونجوری یکی سه تا سوراخ داره گوشش یکی هم شاید اصلا دوست نداشنه باشه

خب اره اما میگم خانواده حتمااااا باید بزنن 

اگه خود بچه دوست نداشت 

گوشوار نمیپوشه 

سوراخش بسته میشه 

شاید عروسب چیزی پیش اومد 

یهو دلش خاست و تو دلش میمونه 

چیز بی اهمیتت  ...

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂

دختر من ۷ ساله بود خکدش گفت مامان من دوست دارم گوش اره های خوشگل بندازم ،، من ام گفتم درد داره ،، گفت اشکال نداره ،، خدایی بچه ام آخ نگفت الهی شکر نه عفونت کرد نه نق زد ،،، بچه جاریم ۴ ماه بود سوراخ کرد همش گریه و عفونت و چرک از سوراخ گوش بچه اومد تا یکسالگی گوشواره گوشش بود بعد اینقدر میکشید گوشواره رو حیغ میزد ،در آوردن چند ماه نشده سوراخ بسته شد هیچی به هیچی طفلک بچه چقدر درد کشید

ب لحاظ روانی میگن اثر بدی داره زیر ۴ سال

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

هرچی زودتر بهتر.تو بزرگسالی واقعا سخته.ادم میترسه درد داره.من یه دونه سوراخ کردم چنان عفونت و تبی کردم که داشتم میمردم.اخرش ول کردم بسته شد.هنیشه غر میزنم مامانم که چرا بچگی سوراخ نکردی بیشتر.سوراخ کن حالا خوشش نیومد گوش نمیکنه دیگه.دختر من تا پارسال عاشق گوشواره بود الان دوست نداره دراورده.هروقت نظرش عوض شد گوشش میکنه دیگه دوباره

دختر من ۷ ساله بود خکدش گفت مامان من دوست دارم گوش اره های خوشگل بندازم ،، من ام گفتم درد داره ،، گف ...

خب وای لابد حساسیت داشته 

وگرنه اصلا درد نداره 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂
مادرشوهرم براش کادو گوشوار گرفته  الان دو ماه و نیمشه اصرار داره سوراخ کن گوشوار رو بنداز

راس میگه سوراخ کن دیگه کاری نداره با این دستگاها خیلی راحته دختر من6ساله شد سوراخ کردم الان پشیمون‌که چرا زودتر سوراخش نکردم چون دیگه آدمارو میشناخت ترسیده بود

یه سوراخ اینجوریه ؟؟؟ پس پسر بچه ها چه جوری ختنه میشن تو ماه‌های اول؟؟؟

ببین ختنه واجبه

اما سوراخ گوش تزیینیه

قدیم؟ این افکار رو داشتن؟ طرف به قول خودش به روزه  ده تا سوراخ گوش داره  پرسینگ بینی و ...

قدیمه قدیمم که نیست بعدم مامان بابام فرهنگین.

حتی مامان بزرگ و بابابزرگم گوشهای خاله هام و مامانم رو سوراخ نکردن

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.
بنظر من وظیفه پدرو مادر که سوراخخ کنن  بچه اگه دوست نداشته باشه گوشوار نمیپوشه  خود سورا ...

فکر کنم چون از زیر موهاش سوراغ گوشش معلوم میشه و دوست نداره گوشواره بندازه یکی از دلایلش😂

خوب بابا اگر دوست‌نداشت گوشواره نمیندازه 

از کودکی تا بزرگسالی میلیون ها چالش پشت سر میزاره اما تو این‌مورد همه می خوان بگن ما میدونیم

کاش حساسیت یه عده روی خیلی از قوانین بود الان زندگیمون بهشت بود

از مد افتاده نکن 

تو بی احساسی ولی مه جور تو نیم🙂🖤 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌بعضی وقتا خیلی یهویی و بدون مناسبت دست به قلم میشم و متن مینویسم .... خلاصه که استفاده کنید ....     دقیقا زمانی که احتیاج داشتم توسط یه نفر عمیقا درک شم،همه ولم کردن.... خدا جونم بنده هات که ول کردن، اما خودت هیچ وقت نزار به حال خودم رها شم..اگه ولتون کردم بدونید حقتون  بوده چون من به همه بدون شک فرصت شروع دوباره رو دادم اما خودتونو زدید به نفهمی.......خلاصه که خلاصه.....

تو  ی سن هایی بچه دست مینداه میکشه گوشواره رو خطر داره سوای بحث روحی روانیش

بچه بزرگ بشه میترسه و بدتر درد رو حس میکنه اگه تاثیر منفی روی روان داشته باشه توی نوزادی کمتره که! 

بعدشم شما با بچه هاتون واکسن و امپول نمیزنین؟الان کدوم تحقیق ثابت کرده سوراخ گوش باعث تاثیر روانی منفی میشه؟!