2777
2789
عنوان

شب هم شکرگزاری کنین 🥰🥰🥰

58 بازدید | 7 پست

الهی شکر بابت برق

الهی شکر بابت گاز

الهی شکل بابت آب

الهی شکر بابت دستم

الهی شکر بابت پام

الهی شکر بابت همه چیز الهی شکر الهی شکر 

الهی شکر بابت قبولیم تو مصاحبه امروز 

یه معمار کوچولو 👷🏻‍♀️ک نویسنده هم هست✍🏻😍 و ی گوینده خوش ذوق ک برای مناسبت‌های قشنگ شما(مثل تولد عزیزانتون،سالگردازدواج و...)و حتی کتاب قصه صوتی ب اسم نینی هاتون میتونه کمکتون کنه😁💜برای اطلاعات بیشتر بهم درخواست دوستی بدید عزیزای دلم💋🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شکر کردن معجزه میکنه

شدیدا 

فقط باید ارزش کلمات رو بدونی نتیجه بده

یه معمار کوچولو 👷🏻‍♀️ک نویسنده هم هست✍🏻😍 و ی گوینده خوش ذوق ک برای مناسبت‌های قشنگ شما(مثل تولد عزیزانتون،سالگردازدواج و...)و حتی کتاب قصه صوتی ب اسم نینی هاتون میتونه کمکتون کنه😁💜برای اطلاعات بیشتر بهم درخواست دوستی بدید عزیزای دلم💋🌱

خدایا شکرت

💚شأن او این است که چون پدید آمدن چیزی را اراده کند، فقط به آن می گوید: باش، پس بی درنگ موجود می شود.آیه 82 سوره ی مبارکه ی یس💚 💗بگو ای بندگان من که اسراف بر نفس خود کردید، هرگز از رحمت (نامنتهای) خدا ناامید مباشید، البته خدا همه گناهان را (چون توبه کنید) خواهد بخشید، که او خدایی بسیار آمرزنده و مهربان است.آیه 53 سوره زمر

الهی شکر بابت سلامتیم 

الهی شکر بابت چشام ک سالمه

الهی شکر بابت سر و‌مغزم که سالمه

الهی شکر بابت قلبم که سالمه

الهی شکر بابت گوارش سالمم 

الهی شکر بابت دست و‌پاهام که سالمن

الهی شکر بابت روح زیبایم 

الهی شکر بابت روزی که به من میرسونی 

الهی شکر بابت غذاهایی که میخورم

للهی شکر که روشنی روز و تاریکی شبو میبینم 

الهی شکر که راه میرم و میخوابم و میشینم

الهی شکر که آرامش دارم