2777
2789
عنوان

عروس تبریزی چطوریه؟؟؟

828 بازدید | 58 پست

میخواییم عروس بیاریم از تبریز  ،چطوری ان عروساشون؟ شنیدم میگن خانومای تبریزی بعد از ازدواج کلا با خانواده داماد قط ارتباط میکنن و شوهرو نمیذارن با خانواده اش بره بیاد؟ راسته؟؟؟

غربت کسی نباش که تو را وطن دیده است ....

هرکی گفته خیلی بد گفته اصلاهم اینطوری نیس

میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا نه  ترکا خیلی مهربون و خانواده  دوستن 

دلانای مامان و بابا  عاشقتیم دختر قشنگم  انتظار دیدنت  قشنگ ترین  و سخت  ترین  انتظار دنیاست😘😘😘قراره تو  ی پرنسس بشی قول میدم

درست شنیدی گلم زن دایی من الان همین کار رو کرده همه گفتن نگیرید ولی داییم میخواست حسرت بچه دایی هام رو دلمونه

😡آقایون درخواست دوستی ممنوع⛔😡 گفت اندوهت را به برگ بسپارﭘﺎﯾﯿﺰ ﺍﺳﺖ …میریزندﺳﭙﺮﺩﻡ …ﺑﯿﺨﺒﺮ ﺍﺯ آﻧﮑﻪ ﺩﺭﺧﺖ ﺧﺎﻧﻪ ﺍﻡ ﮐﺎﺝ ﺑﻮﺩ.🥺 از امروز که میشه 06/20 تو رقابت لاغری شرکت کردم وزن فعلی89
وا نه  ترکا خیلی مهربون و خانواده  دوستن

نه منظورم ترکا نبودن . سو تفاهم نشه. خود تبریزیا رو میگم.فقط زنا و عروساشون که اهل تبریز هستن . وگرنه من خودم ترکم .

غربت کسی نباش که تو را وطن دیده است ....
درست شنیدی 

اره واقعا همینجوری هستن

😡آقایون درخواست دوستی ممنوع⛔😡 گفت اندوهت را به برگ بسپارﭘﺎﯾﯿﺰ ﺍﺳﺖ …میریزندﺳﭙﺮﺩﻡ …ﺑﯿﺨﺒﺮ ﺍﺯ آﻧﮑﻪ ﺩﺭﺧﺖ ﺧﺎﻧﻪ ﺍﻡ ﮐﺎﺝ ﺑﻮﺩ.🥺 از امروز که میشه 06/20 تو رقابت لاغری شرکت کردم وزن فعلی89