2777
2789

حدود ۹ ماه پیش من از نامزدم جدا شدم

جنون وار دوسش داشتم شیفته اش بودم

ازش جدا شدم

۹ ماه زندگیم جهنم بود

۹ ماه هرروزشو تو یه اتاق تاریک میشستم گریه میکردم

۹ ماه هرروز فقط یه وعده غذا میخوردم اونم نصف

تا اینکه تصمیم گرفتم خودمو جمع کنم

امروز رفتم دوره هامو ثبت نام کردم که سالن باز کنم

بیشتر غذا میخورم

باشگاه میرم

حالم بد نیست دیگه

ولی انگار یه خلا تو زندگیم هست

دیگه ناراحتش نیستم ولی کمبودشو حس میکنم

کاش بود

کاش اذیت نمیکردیم همو

کاش من لجبازی نمیکردم کاش مغرور نبودم کاش اون انقد خوب نبود که دلم واسش تنگ بشه

۳ ماه بعد جدایی بهم پیام داد گفت بیا برگردیم بهم من کلی حرف بارش کردم کلی تند حرف زدم باهاش البته تقصیر خودش بود جای بخشش نداشت اصلا

ولی یعنی میشه دوباره بهم پیام بده؟🫠 من فقط واسه اون میتونم خانومی کنم🥲 جاش خیلی خالیه تو زندگیم

✨️"آنچه قسمت باشد،قدرت زیادی دارد.."

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکلش چی بود؟

اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر                                                                                                                                                 

بنظر من این متن رو بفرست براش

نه بابا چیکار دارم اگه بفرستم فکر میکنه خیلی مهمه واسم

من شده یه شبایی از دوریش تا حد مرگ گریه میکردم ولی یه زنگ نمیزدم چون معتقدم زن نباید بیشتر از مرد ابراز علاقه کنه و مرد هم اگه عاشق باشه هیچجوره دست از عشقش برنمیداره

✨️"آنچه قسمت باشد،قدرت زیادی دارد.."