2777
2789
عنوان

کیا شوهرشونو .....؟🙆

344 بازدید | 18 پست

دخترا کیا هم شوهرشونو دوست دارن هم دوست دارن به دوران مجردی برگردن ؟🥴 الان من ی همچین حسی دارم .اگه اینطوره چرا دوسدارین به مجردی برگردین ؟من خودم دلیلش اینه مجردیم شادتر بودم 

چون مسولییتون الان زیاد شده فقط همین

میشه این دعا رو در حقم بخونید 🙏اللهم الرزقنا شهادت فی سبیلک🧡بیدلیل خوب باش💙 به قول آن رفیقمان: حرف هایی در دلم هست اما حاضرم فقط  به کسی بگویم که فردا آخرین روز  زندگی اوست💔✌️من باختم ولی میسازمش🌿 خدایا تو را بر آنچه از حکمتت ندارم. شکر و برای آنچه از رحمتت دارم سپاس🌿💚مهر۱۴۰۱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دلیلش اینکه مجردی بخور و بخواب بود مسولیتا و فکرا واسه مامان بابا ها حالا ک افتاده گردن خودم سخته و گاهی باعث دلخوری کم کاری یا دعوا میشه برا همین 

کاش همه چیز به وقتش یرات اتفاق بیافته،همون موقع ک ذوقشو داری!وگرنه گذر زمان همه چیزو برات بی رنگ میکنه.خدایا کمک کن تا وقتی ذوقشو داریم به آرزوهامون برسیم 🩷🌱🤌

طبیعیه.. مخصوصا اگه دچار سندروم قبل قاعدگی شده باشی.. تا زمانی ک مجردی دلت ازدواج میخواد.. ازدواج میکنی می‌بینی چیزی از ازدواج عایدت نشد.. میگی مجردی بهتره.. هرچند مجردی رو دوست دارم من.  ولی خب هردو جبهه خوبیا و بدیایی دارن.. زندگی همینه.. رو خصوصیات خوب همسرت و زیبایی های زندگیت فوکوس کن

دوراهیه بدیه....ولی کلا دوست داشتم مجرد بودم وکنار مادرم ...آخه پدرم فوت کرده دوست داشتم همش پیش مامان باشم.البته هفته ای دوبار میبینمش حتما..هر روز هم زنگ میزنم بهش....زندگیه متاهلی هم پسرمو دارم نمیشه دوست نداشته باشم.

خوردی؟حالا هستشو تف کن😜😁
دوراهیه بدیه....ولی کلا دوست داشتم مجرد بودم وکنار مادرم ...آخه پدرم فوت کرده دوست داشتم همش پیش مام ...

فکنم منم باید بچه بیارم ک بیشتر زندگیمو دوست داشته باشم چون اکثرا دلیل دوسداشتنتون رو بچه هاتون مثال میزنید 

اگه داشته باشه خوبی

اخلاق؟ صد درصد.. اما خب گل بی عیب هم خداست.. و اینکه قبل ازدواج باید بررسی بیشتری میشد.. هرچند خیلیا خودشونو خوب نشون میدن.. اما شناخت با زمان طولانی کمک کننده اس و همچنین مشاوره قبل ازدواج 

[QUOTE=245083234]فکنم منم باید بچه بیارم ک بیشتر زندگیمو دوست داشته باشم چون اکثرا دلیل دوسداشتنتون رو بچه هاتون مثال 

نمیدونم شاید همه اینجوری فکر نکنن

خوردی؟حالا هستشو تف کن😜😁
اخلاق؟ صد درصد.. اما خب گل بی عیب هم خداست.. و اینکه قبل ازدواج باید بررسی بیشتری میشد.. هرچند خیلیا ...

خداییش باید اینو همه بدونن ک اگ ویژگیای منفی رو نشون نده ادم واقعا خودشو ادم گول میزنه ازدواج انقدرام ارزششو نداره ک خود واقعیتو نشون ندی یجا بالاخره میزنه بیرون