دخترا کیا هم شوهرشونو دوست دارن هم دوست دارن به دوران مجردی برگردن ؟🥴 الان من ی همچین حسی دارم .اگه اینطوره چرا دوسدارین به مجردی برگردین ؟من خودم دلیلش اینه مجردیم شادتر بودم
میشه این دعا رو در حقم بخونید 🙏اللهم الرزقنا شهادت فی سبیلک🧡بیدلیل خوب باش💙 به قول آن رفیقمان: حرف هایی در دلم هست اما حاضرم فقط به کسی بگویم که فردا آخرین روز زندگی اوست💔✌️من باختم ولی میسازمش🌿 خدایا تو را بر آنچه از حکمتت ندارم. شکر و برای آنچه از رحمتت دارم سپاس🌿💚مهر۱۴۰۱
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
منم دلیلش اینکه مجردی بخور و بخواب بود مسولیتا و فکرا واسه مامان بابا ها حالا ک افتاده گردن خودم سخته و گاهی باعث دلخوری کم کاری یا دعوا میشه برا همین
کاش همه چیز به وقتش یرات اتفاق بیافته،همون موقع ک ذوقشو داری!وگرنه گذر زمان همه چیزو برات بی رنگ میکنه.خدایا کمک کن تا وقتی ذوقشو داریم به آرزوهامون برسیم 🩷🌱🤌
طبیعیه.. مخصوصا اگه دچار سندروم قبل قاعدگی شده باشی.. تا زمانی ک مجردی دلت ازدواج میخواد.. ازدواج میکنی میبینی چیزی از ازدواج عایدت نشد.. میگی مجردی بهتره.. هرچند مجردی رو دوست دارم من. ولی خب هردو جبهه خوبیا و بدیایی دارن.. زندگی همینه.. رو خصوصیات خوب همسرت و زیبایی های زندگیت فوکوس کن
اخلاق؟ صد درصد.. اما خب گل بی عیب هم خداست.. و اینکه قبل ازدواج باید بررسی بیشتری میشد.. هرچند خیلیا خودشونو خوب نشون میدن.. اما شناخت با زمان طولانی کمک کننده اس و همچنین مشاوره قبل ازدواج