2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفانه اره

یه بار توی عزاداری بودیم منم یه برنامه ی شعر از قبل نصب کرده بودم اونجا میخواستم شعرارو به مامان بزرگم نشون بدم کنار هم نشسته بودیم

همینطوری یه شعرو بازش کردم دیدم شعری که اومد توش اسم مامان بزرگمو نوشته بود

بعد گفتم الان یه شعر دیگه باز میکنم لابد اسم من میاد

و واقعا اسم من اومد

با این که اسمامون زیاد نیست 

این باعث شد بخندم چون خیلییی تعجب کردم

وی ارهههه

مراسم ختم مامانبزرگم (مادر پدرم)خاله مامانم نشسته بود داشت خاطره های خنده دار میگفت ماهم هی میخندیدیم دیدم خیلی داره ضایع میشه پاشدم رفتم تو اشپزخونه😂😂😂

💜army💜
کلا مراسم عزا خنده میاد یبارم نشده تو مراسم عزا نخندم

وای دهنتتتت ی بار پسر عموم مرده بود همه ناراحت😟

همش این آهنگ بیصاحاب امشب زده ب سرم ک دلتو ببرم میومد سر زبونم 😂😂🤧🤧 

نگم برا نگاهاا 🤧🤧

نه ولی سومم عمم همه جونا تو اتاق جمع شدیم پانتومیم بازی کردیم و پاره شدیم از خنده 😂😂😂😂😂چرا حالا که فک میکنم چهلم عمم این مداحه از دخترعموم خوشش اومده بود اسمش نازنین بود شنیده بود ما صداش میکنیم بعد هی میگفت نازنییین. نازنینییی بود🤣🤣مارو بگی وسط اشک جر خوردیم از خنده🤣🤣😂😂😂 بعدم هی نگا میکرد 🤣🤣

مراسم ختم پدربزرگم همه گریه و زاری...مادر مادربزرگ من هم ک میشد مادر زن آن مرحوم😂صد ساله اش بود بیست سالم از پدربزرگم سنش بیشتر بود هی میگفت گریه نکنین به جهنم ک مرده سنش زیاد بود...یهو خالم برگشت گفت خودت 18سالته آخه یهو چند نفر ترکیدن از خنده

بچه بودم رفته بودیم سرخاک روی سنگ قبر موز میوه حلوا ایتا بودش یک گدا بود یا معتاد نمیدونم چی بود اومد برداشت در رفت پسر مرحوم از روی سنگ قبر در حال گریه پاشد دنبال یارو کرد  

عشق فقط یعنی خدا  من آدمیم که رفتارمو با شعور طرف ست میکنه پس اگر از رفتارم ناراحت شدی به شعورت نگاه کن...
وایییییی😂😂😂😂 لااقل میکفتین فاتحه بخونه 😂

نه اخه دزدید دیس موز حلوا برداشت   فرار کرد چند نفر دنبالش کردن

عشق فقط یعنی خدا  من آدمیم که رفتارمو با شعور طرف ست میکنه پس اگر از رفتارم ناراحت شدی به شعورت نگاه کن...

بابابزرگمم مرده بود بعد برا هفتم همه رفتن مسجد من موندم خونه کارتون باربی دیدم. بعدش اخرش تیتزاژش خیلی شاد بود و اهنگایه انگلیسی شاد دوبس دوبسی. بعد من دیگه سی دی رو درنیاوردم همونجوری خاموش کردم تی وی رو بعد (قبل از اینکه من سی دی ببینم سی دی نوحه و اینا بود) بعد همه از مسجد اومدن خونه خالمم فک کرد همون سی دی نوحه تو دستگاهه. اومد پلی کرد یهو یه اهنگ دوبس دوبسی که خیلی خلفان بود پخش شد🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣