2777
2789
عنوان

جنسیت نی نی مشخص شد 💌

| مشاهده متن کامل بحث + 50350 بازدید | 83 پست
خداروشکر دعا کن منم زودتر خوب شم خیلی حال بدیو تحمل میکنم

ایشالا خوب میشی منم واقعا حالم افتضاح بود خیلی بد بالا نمی اوردم ولی حالت تهوع امونمو و بریده بود 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صلاحت و مطمئن باش خدا بهتر از ما که بنده اشیم میدونه واقعا من از خدا میخام یهویی غافلگیرت کنه و بارد ...

من بیشتر بخاطر همسرم اقدام کردم مگر نه خودم هم پسر داشتم هم دختر شکر خدا.شوهرم الان عاشق دخترمه واچلی میدونم ته دلش عاشق پسره به رو نمیاره.حکمته خدارو شکر.منی که از هر دو‌جنس دارم میدونم هیچ فرقی نداره.ولی ادم تا از هر دو نداشته باشه فکر میکنه اون یکی چیه

من بیشتر بخاطر همسرم اقدام کردم مگر نه خودم هم پسر داشتم هم دختر شکر خدا.شوهرم الان عاشق دخترمه واچل ...

منم بچه ی اولم که دختر شد میدونستم ته دل شوهرم پسر میخاد ولی واقعا وقتی اومد به دنیا عاشقش شد واسه این میگفت واسم فرقی نداره اگه قرار خدا پسر ناخلف و بد بده اصلا نده من ده تا دختر و به یکی از اونا ترجیح میدم عزیزم دختر تو این دوره زمونه بهتر از پسره واقعا من اگه بخاطر حرف مردم نبود دعا میکردم دختر باشه 

شما پسر بود بچه تون ؟ من سر پسرم ترشی میخورم چون کلا ترشی دوس دارم  ولی شیرینی هم میخوردم شور ...

دوتا بارداریم پسر بود.میگم منم نه چیز خاصی دلم میخواست نه حالت تهوع داشتم نه از بود بدم میومد هیچیییی،شوهرم میگفت پس را شبیه خانمای باردارِ تو فیلم و سریالا نیستی😆😆

مامان یه پسر ۷ ساله شیطون بلا،عاشق زندگیم،شوهرم،خانواده خودم و صد البته خانواده همسرم 
من واسه دخترم اصلا ویار نداشتم ولی واسه این واقعا حالت تهوع معده درد نمیدونم هر چی درد و مرض بود گرف ...

دقیقا منم سردخترم اینجوری بودم اصلا نفهمیدم چجوری دوران بارداری گذشت ولی الان که باردارم همه جوردردی رو دارم ،ان تی گفت احتمالا دختره،بعدش که دوباره رفتم سونو گفت احتمالا پسره

حالا من موندم بین این احتمالات😂😂

منم بچه ی اولم که دختر شد میدونستم ته دل شوهرم پسر میخاد ولی واقعا وقتی اومد به دنیا عاشقش شد واسه ا ...

وقتی پیامهات خوندم انگار داشتی حرفهای دل من می‌زدی همینکه بالانمیاوردی ولی تهوع شدیدداشتی وهزارمرض دگه😂 ولی سردخترم یه بارداری عالی داشتم منم به همه میگفتم اگه اینم دختربشه عاشقشم ولی بازم ته دلم پسر میخواست دیشب رفتم سونو إن تی که جنسیتش مشخص نشددکترگفت خیلی تکون میخوره نمی‌فهمم ازبس اصرار کردم گفت احتمالا دختره خیلی هم تاکیدکرداحتماله ناراحت نشدم ولی اگه پسر شده بود بیشترخوشحال میشدم. دعاکن تو آنومالی اگه قسمتم هست بچه منم پسر باشه . امروزعکس سونو إن تی واسه پیجی تواینستافرستادم اونم گفت دختره

التماس دعا میشه برام دعاکنین نی‌نی تودلم پسر سالم‌صالح باشه به اسم محمدمبین ان‌شاالله ملیحه‌ام ...

عزیزم برات صلوات فرستادم وآیه الکرسی خوندم توهم واسه من دعاکن پسرباشه منم اسمش محمد میذارم الان گفتی محمدمبین خوشم اومد منم محمدمبین بذارم