2777
2789
عنوان

جنسیت نی نی مشخص شد 💌

| مشاهده متن کامل بحث + 50340 بازدید | 83 پست
عزیزم برات صلوات فرستادم وآیه الکرسی خوندم توهم واسه من دعاکن پسرباشه منم اسمش محمد میذارم الان گفتی ...

عزیزم الهی به حرمت اسم محمد دوتامون حاجت روا بشیم 

الهی به حق محمدوآل محمد دلت شاد بشه

به نیتت صلوات میفرستم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشاالله بارداری خوبی داشته باشی و نی نیتو سالم بغل بگیری من که دلم میخواست دومی دختر بشه همه میگفتن بچت پسر ان تی هم گفت پسر ولی انومالی گفت دختر علایمم فرق داره موهای پام سر پسرم خیلی ضخیم بود تند در میاومد ولی سر این بارداری دیر در میاد سر پسرم یه خط داشت شکمم سر این بارداری ندارم پسرم سردرد داشتم این کمتر بازم بازم عکس سونو میبینم میگم نکنه دل ببندم دنیا اومد پسر باشه مردا که اکثرا پسر دوستن ولی آدم دلش میخواد هم پسر داشته باشه هم دختر اگه بچه اول پسر باشه باز پسر باشه میگن فرقی نمیکنه ولی بچه اول دختر باشه خیلی استرس و نگرانی دارن حتی خیلی ها از ترس اینکه دومی هم دختر بشه بچه دار نمیشن حتی ممکنه یه زندگی به خاطر جنسیت بچه خراب بشه یا برعکس بهتر بشه.ولی بچه اول سالم باشه بعدم امیدوارم هرکی هر جنسی میخواد خدا بهش بده 

وقتی پیامهات خوندم انگار داشتی حرفهای دل من می‌زدی همینکه بالانمیاوردی ولی تهوع شدیدداشتی وهزارمرض د ...

ان تی اصلا رو تشخیصش حساب نکن واسه من و گفت معلوم نیست بعد همه گفتن چون گفته معلوم نیست دختره چون اگه پسر بود یه چیزی میدید ولی واقعا بچه اون موقع خیلی ریزه و اصلا مشخص نیست دعا میکنم واست ایشالا بچت یه گل پسر ناز و تپلی باشه از خدا بخا حتما جواب میده من فقط گفتم خدایا سپردم دست خودت دیگه خسته شدم از دعا کردن ...الانم که گفته پسره هنوز میگم اشتباه کرده نتونستم قبول کنم از بس به خودم گفته بودم شک نکن دختره 😖

انشاالله بارداری خوبی داشته باشی و نی نیتو سالم بغل بگیری من که دلم میخواست دومی دختر بشه همه میگفتن ...

من هنوزم باور نکردم نمیدونم ایشالا که سالم و صالح باشن هر چی خدا بخاد همون میشه 🥰❤

اینم میشه ببینید و بگید

تست چشم برای تعیین جنسیت

برای کمک گرفتن از این روش، باید جلوی آینه ایستاده و یا از فرد دیگری بخواهید که به چشمان شما نگاه کند. دستان خود را خوب بشویید و سپس، پلک پایین خود را با ملایمت به سمت پایین کشیده و خودتان به سمت بالا نگاه کنید، تا حدی که سفیدی چشم در پایین مردمک به طور کامل نمایان شود.با مشاهده بخش سفیدرنگ چشم، احتمالا متوجه رگ های خونی ظریفی در این ناحیه می شوید که شکل آن ها پیش بینی کننده جنسیت کوچولوی شما است. پس خوب دقت کنید و به دنبال دو رگ خونی ظریف که در انتها دو شاخه می شوند)، بگردید. اگر این دو رگ با قلاب در بالای آن ها، در چشم راست دیده شوند، یعنی باید منتظر تولد یک شاهزاده خانم زیبا باشید و اگر در چشم چپ دیده شوند، دلبند شما یک آقا پسر خواهد بود.

اینم میشه ببینید و بگید تست چشم برای تعیین جنسیت برای کمک گرفتن از این روش، باید جلوی آینه ...

سلام خوبی من تموم این تست ها رو واسه دخترم انجام دادم همش الکی و چرت و پرت بود واسه دخترم همون موقع نگاه کردم و گفتم بر اساس این پسر میشه حتی جدول چینی رو واسه جفتشون نگاه کردم البته واسه دومی دیگه اعتقادی نداشتم جفت و دوباره اشتباه گفت به نظرم هیچ کدوم اینا دلیل علمی نداره فقط سونو ۱۶ به بعد من تو ان تی هم مشخص نشد از بس ریز بود