2777
2789
عنوان

دیگه نمیتونم

141 بازدید | 12 پست

وقتشه اتمام بدم به زندگیم 

امروز آخرین روزی بود که امید وار بودم هر بدشانسی زندگیم درست بشه نشد دیگه نشد💔من کاش یکم اهمیت میدان بهم کاش میفهمیدن همیشه تقصیر من نیست من فقط از بی عدالتی دیگه خسته شدم تمام شد هر آرزویی داشتم تمام ...بالشتم خیسه اون دنیا هم میدونم همینقدر زجر میکشم ولی تمام شد دیگه ....من حالم اصلا خوب نیست ها .من وقتی دارم از خودم دفاع میکنم گریه میکنم چون حجم دروغ گویی و دو رویی آدما برام قابل هضم نیست من دلم پاکه چرا 💔💔💔

نه نکن 

بیا بغلم🫂🫂🤍

حیوانات هم شکایت هایشان را پیش همان خدایی میبرند که ما ارزوهایمان را پیشش میبریم .           یه گربه خوشگل اروم  که اسمش عسلیه😊                             کاربری دست دونفره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا کسی باور نداره من کاری نمیکنم اونا دارن بهم آسیب میرسونن❤️🫂💔💔قدرمو نمیدونن خواهر

میفهمم 

منم از یه جایی به بعد زدم به بیخیالی 

برا خودت دلخوشی کوچک پیدا کن 

مثلا من به حیوونا غذا میدم، گربه هارو بغل میکنم، 

به اونی که دوسش دارم فکر میکنم❤️ 

هرکاری که خوشحالت میکنه حتی الکی

حیوانات هم شکایت هایشان را پیش همان خدایی میبرند که ما ارزوهایمان را پیشش میبریم .           یه گربه خوشگل اروم  که اسمش عسلیه😊                             کاربری دست دونفره
میفهمم منم از یه جایی به بعد زدم به بیخیالی برا خودت دلخوشی کوچک پیدا کن مثلا من به حیوونا غذا میدم، ...

دیگه دلم نمیره کاری کنم 💔اونی ک دوسش دارم و عاشقشم الان گفت از آدم ضعیف بدم میاد

دیگه دلم نمیره کاری کنم 💔اونی ک دوسش دارم و عاشقشم الان گفت از آدم ضعیف بدم میاد

دوره زمونه عجیبیه 

فقط مطمئن باش تنها نیستی 

خیلی ها از زندگی بریدن ، کتاب خوندن دوست داری؟

همیشه تنهایی جنگیدم 🥺💔

حتما روزای خوب و قشنگ زندگی از راه میرسه 🥰

سعی الان به این چیزا فکر نکنی حال الانت رو خوب کنی 

بعد هم برای یه زندگی خوب تلاش کن مهم حال دله خودته که خوب باشه 🌱

عزیزم میدونم سخته ولی من به یه چیزی ایمان دارم ، ما خانوما خیلی قوی و محکم هستیم 🩷🌸

امیدوارم بهترین ها برات رقم بخوره گل دختر ❤️❤️❤️❤️❤️