2777
2789
عنوان

جنسیت نی نی مشخص شد 💌

| مشاهده متن کامل بحث + 50356 بازدید | 83 پست
خدایا شکرت من سونو دادم به نظرتون سونو ۱۶ هفته صد در صد شک دارم هنوز ؟؟

آره عزیزم تو شانزده هفته جنسیت جنین کامل مشخصه ان شاالله به سلامتی بغلش کنی 

لا حول ولا قوه الا بالله دخترم  به دستان پرمهر خدا سپردمت همیشه سالم و سرحال باشی عشق زندگیم دوستت دارم تعجیل در فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستین ان شاالله آقا برامون دعا کنن 
سلامت باشی عزیزم ممنونم ازت 😘من عاشق لواشک و تمر شده بودم و از شیرینی خامه ایی متنفر الانم که دوبار ...

زنده باشی جانم 💖 خواهش میکنم 🌹 والا تا جایی من دیدم و شنیدم از اطرافیان که ترشی و شوری پسره و شیرینی دختره اخه خیلیا رو دیدم اینجورن 

دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درسته که روی این چیزا نمیشه تعیین جنسیت کرد ولی خب بازم احتمال ۱۰درصد میشه حدس زد

اره همون ده درصد فقط نه بیشتر تست های خونگی هم همش الکیه راستی ضربان قلبم تو سونو اتی ۱۶۰ بود که میگن بالای ۱۴۰ دختر به نظرم رو هیچی نمیشه حساب کرد 

من سر پسرم تهوع ام شب بود  دومی هم شب  منم اگر دومی ام پسر باشه خیلی ناراحت میشم خیلی ال ...

حتما میده شک نکن منم پدر و برادر نداشتم و از ته دلم از خدا خواستم و بهم داد الان بارداری ؟؟

منم ماه اول اقدامم برای بچه دوم  ان شالله که دامن همه منتظرا سبز شه   بچه اولم پسره ...

منم هر کی میدید میگفت ایشالا که پسره ولی من میگفتم دختره و من عاشقشم ولی خب ته دلم واقعا ارزوم بود که پسر باشه 

حالا یکی بیاد به من بگه این حالت تهوع و بالا اوردن کوفتی تموم میشه خسته شدممممم😭دیگه ۱۳ هفتم ولی هن ...

منم تا سه چهر روز پیشم حالت تهوع وحشتناک داشتم بچمم گفت خیلی ریزه از بس نمیتونستم چیزی بخورم ولی اگه خدا بخاد الان بهترم 

من شکر خدا پسر دارم یه دخترم از همسر دومم دارم همسرم یه دختر از همسر اول داشت یکیم از من برای سومی خ ...

مطمئن باش از ته دلت ازش بخای بهت نه نمیگه یه چن سال بذار بگذره خستگی این بارداری از تنت بیرون بیاد ایشالا بعدیت پسره شک نکن واسه خدا غیر ممکن وجود نداره 

منم هر کی میدید میگفت ایشالا که پسره ولی من میگفتم دختره و من عاشقشم ولی خب ته دلم واقعا ارزوم بود ک ...

عزیزم خب خداروشکر که خدا نگاهتون کرد و خواسته خودتونو صلاح دونست براورده کرد 

ان شالله که ادامه بارداریتو به خوبی سپری کنی و زایمان راحتی داشته باشی و فندقتو سالم بگیری بغلت 😍🤲

اره دیگه اکثرا دوس دارن از دوتا نعمت داشته باشن من خودمم دوس دارم باردار شدم اول از همه سالم باشه بعد اگه خدا صلاح دونست دختر بشه چون پسرشو دارم ولی خب پسرم بشه عاشقش میشم دوتا پسرام پشت هم میشن 

دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت 
من تمام این ویارای تو رو داشتم ولی بچم دختره گلم .اصلا به ویار نیست همون سونو درسته که مبارکت باشه س ...

منم میگم اصلا به علائم نیست به نظرت سونو دقیق بوده ؟؟

مطمئن باش از ته دلت ازش بخای بهت نه نمیگه یه چن سال بذار بگذره خستگی این بارداری از تنت بیرون بیاد ا ...

نه دیگه عزیزم این اخریش بود سنمم دیگه نمیخوره بیارم .حتمن حکمتی داشته دیگه.مگر نه برای خدا کاری نداشت من تحت نظر دکتر بودم.فقط یبار اقدام کردم اونم روز تخمک گذاری امپول و قرصای گرون مصرف کردیم ۴ماه رژیم داشتیم .ولی خوب نشد .

عزیزم خب خداروشکر که خدا نگاهتون کرد و خواسته خودتونو صلاح دونست براورده کرد  ان شالله که ادام ...

دقیقا ....به نظر من جنسیت فقط تو بارداری که مهمه بعدش هر چی باشه رو سر پدر و مادر جا داره این واسه همه مطمئنم ولی من واقعا دلم میخواست پسر باشه و خدا بهم داد ایشالا جنس تو هم جور بشه واقعا دختر بی نظیره من از خدا میخام بعدیم حتما دختر باشه چون عاشق دخترم 😘

نه دیگه عزیزم این اخریش بود سنمم دیگه نمیخوره بیارم .حتمن حکمتی داشته دیگه.مگر نه برای خدا کاری نداش ...

صلاحت و مطمئن باش خدا بهتر از ما که بنده اشیم میدونه واقعا من از خدا میخام یهویی غافلگیرت کنه و باردار بشی و پسر باشه