2777
2789
عنوان

جنسیت نی نی مشخص شد 💌

| مشاهده متن کامل بحث + 50334 بازدید | 83 پست

منم ماه اول اقدامم برای بچه دوم 

ان شالله که دامن همه منتظرا سبز شه 

بچه اولم پسره دوس دارم دومی که باردار شدم دختر باشه دوتا نعمت خدارو داشته باشم چون دیگه بچه نمیخام 

ولی خب اگه خدا صلاح ندونه دختر نده پسر هم بده رو چشام جا داره 

دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آن تی بهت چی گفت !

راستی یادم نبود ان تی هم که رفتم جنسیتش اصلا مشخص نبود که همه دوباره گفتن چون مشخص نبوده پس حتما دیگه دختره ۱۲ هفته بود که رفتم ولی من هر چی اصرار کردم گفت مشخص نیست 

با کارای خرافی مطمئن میشدی؟ 😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑

چه خرافاتی و چه بعضی ها تقریبا نیمه علمی اره دیگه اخه خیلیا میگفتن اینجوری بودن جنسیت این شد و فلان نمیدونم الان دیگه مطمئنم فقط خدا و مشخص شدنشم فقط سونو

البته از رو علائم علمیه که صدای قلب جنین فرق داره که البته اینم صد در صد نیست ولی احتمالش از بقیه خی ...

الهی شکر عزیزم منم  تو هفته شانزده هستم امروز جواب آزمایش سل فری اومد خدارو شکر نی نی م سالم بود وجنسیتش گل پسره منم از شیرینی متنفرم وفقط شوری دوست دارم 

لا حول ولا قوه الا بالله دخترم  به دستان پرمهر خدا سپردمت همیشه سالم و سرحال باشی عشق زندگیم دوستت دارم تعجیل در فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستین ان شاالله آقا برامون دعا کنن 
البته از رو علائم علمیه که صدای قلب جنین فرق داره که البته اینم صد در صد نیست ولی احتمالش از بقیه خی ...

خوشحالم برای خوشحالیت.من ۱۸روزه زایمان کردم دختر دومم رو خدا برای همسرم نخواست که پسر بشه.

من نه ترشی دلم میخواست نه شیرینی،نه ویار داشتم و نه تهوع و....واقعا هیچ کدوم ربطی به جنسیت ندارن

شما پسر بود بچه تون ؟

من سر پسرم ترشی میخورم چون کلا ترشی دوس دارم 

ولی شیرینی هم میخوردم شوری هم میخوردم کلا هرچی بود اگه میلم بود  میخوردم ویارم نداشتم حالت تهوع هم نداشتم هوس هیچی هم نمیکردم ارزو داشتم تو این ۹ ماه یبار هوس یه چیزی کنم له له بزنم براش بگم شوهرم برام بخره ولی اصلا انگار نه انگار باردار بودم برام مهم نبود این غذا چجوره یا چی هست فقط میخوردم شکمم پر بشه گرسنه نمونم 🤣😂 

دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت 
الهی شکر عزیزم منم  تو هفته شانزده هستم امروز جواب آزمایش سل فری اومد خدارو شکر نی نی م سالم بو ...

خدایا شکرت من سونو دادم به نظرتون سونو ۱۶ هفته صد در صد شک دارم هنوز ؟؟

اتفاقا شما ترشی و شیرینی رو اشتباه گفتی من سر پسرم به شدت ترش دوس داشتم و از شیرینی متنفر بود سر دخت ...

نمیدونم ترشی هم حتما مال کمبود های بدن به نظرم ربطی به جنسیت نداره 

اول اینکه تبریک میگم عزیزم  ان شالله که فسقلیت صحیح و سالم بیاد بغلت  خداروشکر که صلاح خ ...

سلامت باشی عزیزم ممنونم ازت 😘من عاشق لواشک و تمر شده بودم و از شیرینی خامه ایی متنفر الانم که دوباره خریدم نتونستم حتی یک دونه بخورم نمیدونم اخه خیلیا اینجا برعکسش میگفتن 

من شکر خدا پسر دارم یه دخترم از همسر دومم دارم همسرم یه دختر از همسر اول داشت یکیم از من برای سومی خیلی گفت راضیم کرد که باردار بشم خودشم تک پسره کلی دکتر و ازمایش اخرم الان ۱۸روزه دنیا اومده دختره ناشکری نمیکنم شکر خدا که دو تا دختر دارم.وای دلم برای شوهرم خیلی سوخت.دیگه ام بچه نمیخوام

من نه ترشی دلم میخواست نه شیرینی،نه ویار داشتم و نه تهوع و....واقعا هیچ کدوم ربطی به جنسیت ندارن

من واسه دخترم اصلا ویار نداشتم ولی واسه این واقعا حالت تهوع معده درد نمیدونم هر چی درد و مرض بود گرفتم فقط کم مونده شاخ در بیارم ولی دختر نازم اینقد راحت بودم که نفهمیدم کی باردار شدم کی تموم شد 😆

سلامت باشی عزیزم ممنونم ازت 😘من عاشق لواشک و تمر شده بودم و از شیرینی خامه ایی متنفر الانم که دوبار ...

من تمام این ویارای تو رو داشتم ولی بچم دختره گلم .اصلا به ویار نیست همون سونو درسته که مبارکت باشه سالم و سلامت بیاد بغلت انشالله