2777
2789
عنوان

جنسیت نی نی مشخص شد 💌

| مشاهده متن کامل بحث + 50338 بازدید | 83 پست

اتفاقا شما ترشی و شیرینی رو اشتباه گفتی من سر پسرم به شدت ترش دوس داشتم و از شیرینی متنفر بود سر دخترمم از ترشی متنفر شدم و فقط شیرینی و سیب قرمز و شکلات خوردم هنوزم که هنوزه مثل قدیما نمیتونم لواشک و ترشی بخورم

عضو گروه 

عزیزم اشتباه به عرضت رسونده بودن

کسایکه دلشون شیرینی بخاد بچشون دختره و کسایکه دلشون ترشی بخاد بچشون پسر

منم ترشی خورم بچم پسره اینم بگم که حالت تهوع شب هم خییلی تاثیر داره یعنی من خودمم از عصر به بعد حالت تهوع شدید میگیرم تاشب بدترم میشم،میگن صبحا حالت تهوع داشته باشی دختره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره بابا همش چرته.دوتا بارداری داشتم که اولیش ۷ ماهه خاتمه پیدا کرد ولی هر دوش هم پسر بود و جفتشونم ...

دقیقا منم اولش نبض احساس کردم ولی بعدش شبیه لگد دیگه هیچی 

اول اینکه تبریک میگم عزیزم 

ان شالله که فسقلیت صحیح و سالم بیاد بغلت 

خداروشکر که صلاح خدا با خواسته ات یکی شد خوشحالم 

بقیه علائم رو نمیدونم ولی من از خیلی ها شنیدم علاقه به ترشی و شوری پسره عزیزم 

من خودمم سر پسرم ترشی دوس داشتم نه که له له بزنم براش چون من کلا ویار خاصی نداشتم 

ولی خب ترشیو بیشتر دوس داشتم 

زن داداشم دختر داشت عاشق نون خامه ای و کیک و این چیزا بود از ترشی و لواشک و اینا بدش میومد 

دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت 
عزیزم اشتباه به عرضت رسونده بودن کسایکه دلشون شیرینی بخاد بچشون دختره و کسایکه دلشون ترشی بخاد بچشو ...

من نه ترشی دلم میخواست نه شیرینی،نه ویار داشتم و نه تهوع و....واقعا هیچ کدوم ربطی به جنسیت ندارن

مامان یه پسر ۷ ساله شیطون بلا،عاشق زندگیم،شوهرم،خانواده خودم و صد البته خانواده همسرم 
عزیزم اشتباه به عرضت رسونده بودن کسایکه دلشون شیرینی بخاد بچشون دختره و کسایکه دلشون ترشی بخاد بچشو ...

من اینجا خیلیا رو دیدم که حالت تهوع شون شب بود ولی ننی گلشون دختره بوده مطمئن باش اینم شانسیه و اصلا صد در صد نیست حتی ترشی هم خیلیا میگفتن اگه ویار اولت ترشی بوده بچه دختره ولی اگه شوری باشه پسره البته من حرفهاشون و قبول نداشتم 

و به گفته دوست عزیزمون که کامنت گذاشتن بله درسته حالت تهوع صبح دختره زن داداشم صبح ها حالت تهوع داشت 

ولی دوستم که پسر داشت عصرا حالت تهوع داشت 

دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت 
من اینجا خیلیا رو دیدم که حالت تهوع شون شب بود ولی ننی گلشون دختره بوده مطمئن باش اینم شانسیه و اصلا ...

من سر پسرم تهوع ام شب بود 

دومی هم شب 

منم اگر دومی ام پسر باشه خیلی ناراحت میشم خیلی التماس خدا کردم بهم دختر بده خواهر و مادر ندارم 🥺🥺🥲

🌷
من اینجا خیلیا رو دیدم که حالت تهوع شون شب بود ولی ننی گلشون دختره بوده مطمئن باش اینم شانسیه و اصلا ...

خب پس نتیجه میگیریم که تا موقع سونوگرافی اصلا براساس این چیزا نباید بگیم پسره یا دختر!

درسته که روی این چیزا نمیشه تعیین جنسیت کرد ولی خب بازم احتمال ۱۰درصد میشه حدس زد

اون ده درصد واقعا هیچه،کلا دوتا جنسیت بیشتر نیست اون ده درصد همون اتفاق و شانسه‌که یکی در میاد.

مامان یه پسر ۷ ساله شیطون بلا،عاشق زندگیم،شوهرم،خانواده خودم و صد البته خانواده همسرم 
این تاپیک رو زدی ولی بدون خیلی ها درحسرت یه بچه ان که فقط خدا بهشون بده و سالم باشه همین

خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن و حاجت دلشون و بده ایشالا خدا هر کی هر چی میخاد بهش بده من این تایپک و زدم چون خودم واقعا دنبال علائم و یه راهی بودم که بفهمم زودتر جنسیتش چیه الانم از خدا میخام خدا بحق فاطمه زهرا دل همه ی منتظرها رو شاد کنه و کسی حسرت به دل نمونه