2777
2789
عنوان

جنسیت نی نی مشخص شد 💌

50334 بازدید | 83 پست

سلام دوستان گلم 

من الان ۱۶ هفته و ۳ روزه که باردارم و از روز اول استرس جنسیت و داشتم من یک دختر داشتم و دلم میخواست بعدی پسر باشه از روز اول تمام علامت هام و تست های خونگی نشون میداد که بچم دختره 

حالا تست ها رو میگم 

تسیتی که خیلی مطمئن بودم نمک ریختن رو سر زن باردار بود که من دست بردم لای موهام و مطمئن شدم که بچم حتما دختره تست دیگه چاقو و قیچی بود که بار اول چلقو برداشتم ولی بار دوم قیچی تست هسته ی خرما بود که میگفتن اگه دو خط بیفته دختره و من انداختم و اونم دو خط افتاد از علائم و حالتهام بگم میگفتن هر کی اوایلش ترشی  بخوره دختره ولی اگه شیرینی باشه پسره که من از شیرینی متنفر شده بودم ویارم شب ها بود یعنی حالت تهوع فقط شب داشتم حرکت بچه میگن لیز بخوره پسره مث لگد باشه دختره  که منم مث لگد بود حرکتهاش تست چینی دختر 

خلاصه هر چی تست به ذهنم رسید که انجام داده بودم همشون دختر بود ولی در آخر نی نی گلم پسره من فقط از خدا خواستم و از ته دلم دعا کردم که خدایا من و ناامیدم نکن 

این تایپک و زدم چون میدونم خیلی ها مث من دنبال علائم میگردن که ببینن جنسیت بچشون چیه فقط بهتون بگم خدا میدونه و سونو بقیش همش شانسیه 

البته از رو علائم علمیه که صدای قلب جنین فرق داره که البته اینم صد در صد نیست ولی احتمالش از بقیه خیلی بیشتر این بود که من صدای قلب دختر نازم پشت سر هم بود و اصلا شبیه صدای پای اسب نبود ولی این دو ضربه پشت سر هم و صدای پای اسب بود 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این تاپیک رو زدی ولی بدون خیلی ها درحسرت یه بچه ان

که فقط خدا بهشون بده و سالم باشه همین

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹

مبارکه

ما افراد رو قضاوت میکنیم چون گناهانمون با گناه اونا متفاوته..                                                                        هر سوالی در حوزه زبان دارید اینجا ازم بپرسید🌱                               "En la búsqueda de la verdad"  

آره بابا همش چرته.دوتا بارداری داشتم که اولیش ۷ ماهه خاتمه پیدا کرد ولی هر دوش هم پسر بود و جفتشونم لگدایی میزدن که دست و پاشون کم مونده بود بزنه از شکمم بیرون😆😅

مامان یه پسر ۷ ساله شیطون بلا،عاشق زندگیم،شوهرم،خانواده خودم و صد البته خانواده همسرم 
منم یه پسر دارم آرزومه تو راهیم دختر باشه خدایا به امید تو اول سالم باشه بعد دختر باشه واقعا دوست دا ...

فقط و فقط از خدا بخا علائم اصلا اصلا ملاک نیست اصلا اتفاقا من واسه دخترم همه میگفتن پسره ولی دختر بود واسه این مطمئن بودم علائم الکیه فقط از خدا خواستم از خدا بخا شک نکن بهت میده 😘

این تاپیک رو زدی ولی بدون خیلی ها درحسرت یه بچه ان که فقط خدا بهشون بده و سالم باشه همین

ایشالا خدا به همه بده اگه اینجوری باشه که هیچکس نباید حتی تاپیک بارداری بزنه عزیزم عب نداره ❤️😘