2777
2789
عنوان

شوهرم انگار خواهرم دوست داره

1799 بازدید | 55 پست

انگار دوسش داره همش حالش میپرسه کجاس چیکار میکنه شوخی زیاد میکنه باهاش چند بار گیرش دادم به خنده گفت آخه کی عاشق این میشه من ازش بدم میاد دوباره میگه عشق واقعی اول از نفرت هس خواهرم شوهر داره بزور شمارش از توی گوشیم برداشت که اگ من گوشیم خاموش بود به اون زنگ بزنم اعصابم داغونه من چقدر بدبختم اخه هیچ کس منو دوست نداره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم این مشکل رودارم البته یه بارتودوران نامزدی گفت خواهرت ازتوخوشگله تره 

اون موقع نه امابعدها ناراحت شدم دوست ندارم یه جاباشیم هروقت باهاش حرف میزنه یانگاش میکنه حالم خراب میشه

شایدم واقعا چیزی نیست و حساس شده باشی؛ بعدم اون شوهر داره..بنظرم با خواهرت صحبت کن بگو رو به شوهرم نده و باهاش شوخی نکن و باهاش خیلی جدی رفتار کن تا شوهرتم دستو پاشو جمع کنه.

حالا چرا خودتو انقدر کوچیک کردی

اونو دوست داری، منو دوست نداری دیگه چیه...

خواهرته، تا اخر عمر مجبورید با هم باشید، سعی کن این روابط رو مدیریت کنی نه این‌که نقطه ضعف نشون بدی

دامادای ماهم با من شوخی مبکردن هوامو داشتن ولی اصلا چنین جیزی نبود البته شوخی هم خیلی موبانه  م ...

این دیگ خیلی شوخی های بد میکنه شوهرم همش پشت تلفن اول از حال اون میگه چیکار میکنه کجاس من انگار وجود ندارم به قرآن