2777
2789
عنوان

شوهرم انگار خواهرم دوست داره

| مشاهده متن کامل بحث + 1808 بازدید | 55 پست
حالا چرا خودتو انقدر کوچیک کردی اونو دوست داری، منو دوست نداری دیگه چیه... خواهرته، تا اخر عمر مجب ...

اخه نمیدونی چیا میگه دربارش روز شب درباره اون حرف های اونو کاراش همه چیش میگه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی بنظرم نباید زیاد پیش شوهرت حساس بازی دربیاری ن اینکه حساس نشی اما ضعف هم دستش نده این یک دوما هرچی باشه خواهرت از خون خودته هیچوقت نذار با هرلحنی دربارش باهات حرف بزنه خودتم ک میگی شوهر داره 

اگه چیز مشکوکی میبینی بهش بگو سعی کن باخواهرت هم صمیمی باشه ک بتونه بهت اعتماد کنع شوهرت حرکتی زد بهت بگه

شوهرم حساسم کرد وگرنه ما لاحجاب کامل پیش شوهرای هم هستیم

اصلا شوهرم خیلی انگار عوضی هس ازش بدم آمده انگار هیز هست من چقدر به خاطرش دعوا کردم اشک ریختم خاک تو سرم کنن 

اخه نمیدونی چیا میگه دربارش روز شب درباره اون حرف های اونو کاراش همه چیش میگه 

خوب کار شما اینه که به حرفاش پر و بال ندی، وقتی دیدی داره در مورد اون حرف میزنه بی اهمیت اونجا رو ترک کنی، یا اینکه بحث رو عوض کنی.خیلی کارا میشه کرد. اما اینکه ناراحتی کنی و گله کنی بدتره

اسی بنظرم نباید زیاد پیش شوهرت حساس بازی دربیاری ن اینکه حساس نشی اما ضعف هم دستش نده این یک دوما هر ...

اجیم هم انگار ی جوری هس وقتی اون زنگ میزنه بهم حسودی میکنه روزگارم سیاهه

خوب کار شما اینه که به حرفاش پر و بال ندی، وقتی دیدی داره در مورد اون حرف میزنه بی اهمیت اونجا رو تر ...

میگه من به شوخی میگم آخه این شوخی هس تازه حرف های بی ادبی هم میزنه این شوخی هس خدایی 

اصلا شوهرم خیلی انگار عوضی هس ازش بدم آمده انگار هیز هست من چقدر به خاطرش دعوا کردم اشک ریختم خاک تو ...

زیادپیگیرنشو وگرنه اذیتت میکنه ،هروقت ازخواهرت ازت میپرسه بگوچطور

اگه بردارشوهرجوون یا فامیل خوش تیپ مرد دارین هی درمورد ش ازشوهرت پیگیرباش

پیش شوهرت بگو خاهرم عاشق نامزدشه

شب وروز اسم اونو میاره

همش تلفنی باهم صحبت می کنن

بعدبگو خداروشکر که خاهرم داره ازدواج میکنه چون ازموقعی که نامزد کرده شادی رو توچشاش می بینم

دخترقشنگم بهار
زیادپیگیرنشو وگرنه اذیتت میکنه ،هروقت ازخواهرت ازت میپرسه بگوچطور اگه بردارشوهرجوون یا فامیل خوش تی ...

اونجوری کنم دیگ بهم هزار ننگ میزنه من فقط تنها کارم قرآن خوندن نماز دعا هس کل روز اینه کارم اگ بدونی