2777
2789
عنوان

عاشقان مولا علی (ع)

73 بازدید | 11 پست

سلام بر شیعیان امیرالمونین امشب شب با سعادت عید غدیر هست و عید بر همه شیعیان مبارک.

دوستان تا می توانید این عید رو بزرگ جلوه بدید تا در آخرت شما هم جز نشردهنده گان این عید بزرگ باشید . روایت هست پاداش خرج کردن یک درهم در این عید بزرگ  برابر با صدهزار برابر در روزهای دیگر هست پس از عافله جا نمونید. هر کسی هر چقدر می تونه کم نذاره با ولیمه دادن عیدی دادن شیرینی پخش کردن و یا حتی یک کار خیر به نیت آقا امیرالمونین انجام بده . دریغ نکنید . ملیون برابرش به خودتون بر می گرده.

آقا بده کار کسی نمی مونه . به عشق علی مولا . یا علی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قال رسول الله (ص) :

یوم غدیر خم افضل اعیاد امتى و هو الیوم الذى امرنى الله تعالى ذکره فیه بنصب اخى على بن ابى طالب علما لامتى، یهتدون به من بعدى و هو الیوم الذى کمل الله فیه الدین و اتم على امتى فیه النعمة و رضى لهم الاسلام دینا . ( امالى صدوق : ۱۲۵، ح .۸ )

رسول خدا (ص) فرمود :

روز غدیر خم برترین عید هاى امت من است و آن روزى است که خداوند بزرگ دستور داد ؛ آن روز برادرم على بن ابى طالب را به عنوان پرچمدار ( و فرمانده ) امتم منصوب کنم ، تا بعد از من مردم توسط او هدیت شوند ، و آن روزى است که خداوند در آن روز دین را تکمیل و نعمت را بر امت من تمام کرد و اسلام را به عنوان دین براى آنان پسندید .

خدایا دستمونو محکم بگیر وول نکن 

سلام مولا

میبینی 

اینجاهم از عنایت هایت نوشته اند...پس من چطور از کرامتت،طلب نکنم.....عنایتی کن ،نظری کن ب احوال ما..من اینروزها،به اندازه ی تمام  فاطمیه درد دارم...

مینویسم گودال،،،مینویسم ،مادر،مینویسم تنهایی....

نذر کرده ام‌ اگر حاجتم بدهی،،،یک عادت بدم را ترک کنم  ..یک کار مثبت کنم  هروز ....یکنفر بنده را بی منت شاد کنم،

یا علی قنبرت را بفرست ک سخت گرفتاریم‌....