2777
2789
عنوان

کسی نیست بدونه درمان قطعی رحم سرد چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 131371 بازدید | 85 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام به همه دوستانی که این تاپیک رو بعدها میخونن.اتفاقی دوباره به اینجا سر زدم

من سردی رحمم درمان شده والان یه گل پسر دوساله و نیمه هم دارم 

انشالله قسمت همتون بچه های سالم وصالح باشه

برای خواهرمم که شش ماه اقدامه دعا کنید

وقتی از خدا چیزی می خوای و بهت نمیده، یعنی می خواد بهترش روبده.وقتی این بار اصرار می کنی و نمیده ،یعنی می خواد بهترینش رو بده.خدایا همیشه منتظر بهترینها از طرفت هستم

این تاپیک مال سال92هست

وقتی از خدا چیزی می خوای و بهت نمیده، یعنی می خواد بهترش روبده.وقتی این بار اصرار می کنی و نمیده ،یعنی می خواد بهترینش رو بده.خدایا همیشه منتظر بهترینها از طرفت هستم
سلام به همه دوستانی که این تاپیک رو بعدها میخونن.اتفاقی دوباره به اینجا سر زدم من سردی رحمم درمان ش ...

خدا گل پسملیتو حفظ کنه عزیزم . میشه بگی برای درمان سردی رحم‌چیکار کردی منم ماه دیگه اقدامم به نظرت از الان سیاهدونه و عسل شروع کنم تا ماه دیگه گرم میشم؟ بعد حتما باید ناشتا باشه؟ یا میان وعده هم‌میشه خورد؟

سلام به همه دوستانی که این تاپیک رو بعدها میخونن.اتفاقی دوباره به اینجا سر زدم من سردی رحمم درمان ش ...

واااااای خوشبحالت عزیزم..خدا حفظش کنه..چیکار کردی توروخدا بگو منم رحمم گرم شه بچم پسر شه😧😧😧

..تو بی نهایتی خدای من..هزاران بار شکر که محمد کوچولو بهم دادی..۱/۱۱/۹۷بهترین روزیکه تورو به آغوش کشیدم

ببخشید دیر جواب دادم چند ماه پشت سرهم چند روز درماه واژینال عسل طبیعی داشتم و همینطور خوردن سیاهدونه با عسل ناشتا و یک بارم شب و رعایت مصرف کم سردیجات

سلام منم دقییییقا همین مشکلو دارم باردار نمیشم. 😭😭😭

کیستم دارم دیگه خسته شدم از دارو خوردن. ینی این روشایی ک گفتین واقعا تاثیر داره واسه بارداری؟ 

بعد حتما باید تحت نطر متخصص طب سنتی باشیم؟

بسلامتی عزیزم . فک کنم خوردن این همه گرمیجات تو پسر زایی هم تاثیر داره . چند ماه مراعات کردی تا رحم گرم شد؟ 

مامان دوتا دختر اردیبهشتی 👧👧
آجر اب ندیده رو بذار روی گاز گرم که شد دورش یه چیزی بپیچ و تو دوران پری بشین روش .. هم درد های همون ...

آجر آب ندیده از کجا باید بگیریم؟؟؟؟؟

من اگه گوشیمو خاموش کنم هم قبض دوره موبایلم کم کم ۵۰ تومن میاد ، نمیدونم از کجا میفهمن من سیمکارتمو تو یه گوشی دیگه میذارم ؟!؟!؟!