2777
2789
عنوان

کسی نیست بدونه درمان قطعی رحم سرد چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 131373 بازدید | 85 پست

رای سردی رحم کیسه ی درست کرده ومقدری نمک داخل اون بریزید وپارچه ی نرم حوله ای روی اون بگیرید وروی بخاری گرم کرده وناحیه زیر ناف گذاشته به مدت یکماه روزانه وحتی ساق پا موثر هست

ترک قشقایی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آجر اب ندیده رو بذار روی گاز گرم که شد دورش یه چیزی بپیچ و تو دوران پری بشین روش .. هم درد های همون ...

سلام خوبید؟

میشه اون ۲ روش برای بارداری که توی امضاتون گفتید و بهم بگید

ممنون

رای سردی رحم کیسه ی درست کرده ومقدری نمک داخل اون بریزید وپارچه ی نرم حوله ای روی اون بگیرید وروی بخ ...

میشه کیسه اب گرم هم استفاده کرد؟ من جدیدا دو سه روز اول پریودم لکه بینیه بعد پریود شروع میشه

خدا همیشه با من است😇

گرم نگه داشتن کمر وناحیه زیر ناف وپاها ،نخوردن سردیجات ماست نوشابه  سسیس وترشی وغیره ،خوردن شیره انگور ،خرما ،انجیر ،زیتون وچهارده عدد بادام به صورت جویدن دانه دانه هر روز وپرهیز حمام در زمان عادت ماهانه وخوردن سیاهدانه باعسل ،سیاه دانه آسیاب شده تا دوساعت قابل مصرف میباشد

ترک قشقایی 
سلام مامان آتنا. نسخه من با توجه به طبعم که بلغمی بود و غلبه سودا داشتم تجویز شده بود! شاید واسه ...

منم رحمم سرد و سواداست میشه بگین تو چه جوشنده ای نشستین  و قرصتون چی بوده . ممنون 

منم رحمم سرد و سواداست میشه بگین تو چه جوشنده ای نشستین  و قرصتون چی بوده . ممنون

سلام عزیزم

گل محمدی/خطمی/پنیرک/تخم شنبلیه آسیاب شده/بابونه

از هرکدوم یه قاشق غذاخوری داخل حدود ۱۲ لیوان آب بذارید بجوشه

۱ سوم که بخار شد زیرشو خاموش کنید بذارید سرد شه

بعدش صاف کنید و داخل وانی که سایز لگن باشه بریزید و به مدت ۴۰-۳۰ دقیقه توش بشینید

زمانش هم از بعد پاکی از پریود تا زمان پریود

قرصش هم یکیش ویتاگنوس بود . که ویتاگنوسو آسیاب کرده بودن و داخل کپسول ریخته بودن

روزی ۴ عدد میخوردم‌

۲ عدد بعد نهار.... ۲ عدد غروب

و یکی از قرصا هم اگه اشتباه نکنم اثقل بود