2777
2789
عنوان

میخوام خودکشی کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 343 بازدید | 39 پست

۲۰ سالته بعد میگی ناراحتی از اینکه بچه دار نمیشی؟؟؟ 

پس اونایی که ۱۰.۱۵ ساله ازدواج میکنن و بچه دار نمیشن باید چی بگن‌ خدایی ذهن عقب افتاده یی داری. ببخشید ک اینجور میگم ولی تو الان باید پای درسو مشق باشی میخای از الان کهنه بشوری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جداشو خا طلاق چرا

○ یه نگاه ب خودت                                                                یه نگاه به طرز فکرت بنداز                                                      این دلیل اینجا وایستادنت ✌️

ینی ۱۵ سالگی شوهر کردی

{یک عدد ارمی هستم: ارتش بی تی اس انجا و اینجا و همجا}  بیایید به عقاید هم احترام بزاریم و بخاطر داشتن عقاید متفاوت با هم بحث نکنیم؛هم بخاطر سلامت ذهن خودمون هم احترام به عقاید♡
مشکلاتم فقط سر بچست اون اصلا درکم نمیکنه 

خب عزیزم هنوز سنی نداری بزار به مرور اونم دلش بچه میخاد. شوهرت چن سالشه؟؟ 

صدات مسکنه همه دردامه عشقم😍❤️                             تا ابد عاشقتم یکی یدونه قلبم😘🥰                          خدایا خودت مراقب سربازم باش🥺
۲۰ سالته بعد میگی ناراحتی از اینکه بچه دار نمیشی؟؟؟  پس اونایی که ۱۰.۱۵ ساله ازدواج میکنن و بچ ...

نمیدونم چمه امافک کنم دارم دیوونه میشم توخونه دنبال یه جابرای حلق آویزکردنم میگردم😭

جاریم چن وقت پیش بهم میگفت نازا😭

غلط کرده گفته بهش بگو مگه من چند سالمه . عزیزم اینا از سمت تو ضعف میبینن ک میگن لابد خودتون هی سر بچه بحث میکنید. دفه بعد گف بگو من خودم بچه‌م بچه براچیمه ...یا بگو نگران نباش موقه یی ک باردار شدم بهت میگم بیای سیسمونیشو بخری حالا ک انقد چشم انتظاری😏😏

توچت بهم میگف اگه جلوم بود جرش میدادم

همون پشت چت جرش میدادی

ببین وقتی همچین حرفی میزنه بهت ینی به زندگیت حسادت داره تو سیاست داشته باش تو جمع اونا یه جوری با شوهرت رفتار کن ک از حسودی بترکن

صدات مسکنه همه دردامه عشقم😍❤️                             تا ابد عاشقتم یکی یدونه قلبم😘🥰                          خدایا خودت مراقب سربازم باش🥺