2777
2789
عنوان

میخوام خودکشی کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 343 بازدید | 39 پست
اره

عجببب

{یک عدد ارمی هستم: ارتش بی تی اس انجا و اینجا و همجا}  بیایید به عقاید هم احترام بزاریم و بخاطر داشتن عقاید متفاوت با هم بحث نکنیم؛هم بخاطر سلامت ذهن خودمون هم احترام به عقاید♡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم چمه امافک کنم دارم دیوونه میشم توخونه دنبال یه جابرای حلق آویزکردنم میگردم😭

اصلا این حرفو نزن ،به خودت انگیزه بده قوی باش . در نهایت صاحب بچه میشی ولی الان از این جو دونفرتون لذت ببر ب حرف کسیم اهمیت نده .

به نظرم جدا شو چون وقتی تحرک اسپرم کم باشه احتمال حاملگی خیلی خیلی کمه 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5285114/%d9%84%db%8c%d9%86%da%a9-%d8%ad%d8%b0%d9%81-%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%88-%d9%be%d8%b3%d8%aa-%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%af%d8%b1%d8%ae%d9%88%d8%a7%d8%b3%d8%aa%db%8c
اون ۲۵سالشه

بخدا جفتتون هنوز بچه این به جای اینکه از زندگیتون لذت ببرین انقد درگیر بچه این؟ میدونم بچه خیلیییی شیربنه خیلی زندگی رو شیرین تر میکنه اما الان شمامیتوتین دوتایی کلی لذت ببرین از زندگیتون. مسافرت برین و دوتایی کیف کنین انشالله بچه دارم میشین اون موقع ک نصف شب بچت نذاشت بخابی یاد حرف منم میفتی😅

به جای این فکرای منفی یکم به رندگیت انرژی مثبت بده همه چی درست میشه

صدات مسکنه همه دردامه عشقم😍❤️                             تا ابد عاشقتم یکی یدونه قلبم😘🥰                          خدایا خودت مراقب سربازم باش🥺