2777
2789
عنوان

میخوام خودکشی کنم

343 بازدید | 39 پست

شوهرم خیلی اذیتم میکنه پول نمیده بچه دارنمیشم هم خودم تنبلی دارم هم اسپرم شوهرم تحرک نداره ناامیدم همین الان باهام دعواکرد دیگه راهی جز خودکشی ندارم ۵ساله انتظارمیکشم۲۰سالمه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط بیست سالته بچه هم نداری خداروشکر کن طلاق بگیر بروزندگیتو بکن چرا با این مرد موندی؟باید زودتر ازی ...

عاشقشم خیلی دوسش دارم امااون بچه دوس نداره من همه زندگیم شده فکرکردن به بچه

همه مسخرم میکنن خسته شدم چن تاخودکشی ناموفق داشتم آخریش به کماختم شد

چرا این کاراتو میکنی فک کردی فقط خودت مشکل داری فک کردی فقط تو سختی میکشی. تو پنج ساله بچه دار نمیشی خواهر من ده ساله. خودش نیمه شنواس و شوهرش ناشنوا ده ساله برای بچه داره له له میزنه هرچییی دکتر بگی رفته. هزااار تا مشکل داره وضع مالیشونم ضعیفه. 

حالا باید خودکشی کنه؟؟ چراوقتی هنوز به بلوغ عقلی نرسیدی ازدواج میکنی

هنوز اول راهی بچه دار هم میشی اما اولش مشکلاتتو با شوهرت حل کن

صدات مسکنه همه دردامه عشقم😍❤️                             تا ابد عاشقتم یکی یدونه قلبم😘🥰                          خدایا خودت مراقب سربازم باش🥺
جاریم چن وقت پیش بهم میگفت نازا😭

میزدی تو دهنش میگفتی به تو ربطی نداره..

صدات مسکنه همه دردامه عشقم😍❤️                             تا ابد عاشقتم یکی یدونه قلبم😘🥰                          خدایا خودت مراقب سربازم باش🥺