2777
2789
دقیق نمیدونم این باشه ولی یه کاری رو تکرار میکنم مثلا تا بهم حس آرامش بده که تاثیرم نداره بدتر حالم ...

عادت بدم اینک ی خاستگار میاد میگم نه وقتی میره پشیمون میشم نمیدونم چجوری ترکش کنم😐

قشنگترین قسم رو سعدی میده ، اونجا ک میگه به وصالت،به وصالت ک مرا طاقت هجران تو نیست :)🌱 تفاوتها و اختلاف نظر ها آنقدر صدمه نمیزنند تا طرز بیان و راه و روشی که به کار میبریم 🦋وزن اول و فعلی ۷۹😬هدف اول ۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف سوم ۶۵🔒هدف چهارم ۶۰🔒هدف نهایی ۵۵🔒

نکردم تاحالا ولی بابام یه چیزی برام گرفته شبیه لاک باید استفاده کنی ولی از بس تلخه میمونه زهرمار تاح ...

اره منم همینو منظورم بود استفاده کن انشالله نتیجه میگیری ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب مثلا لاک بزن برای خودت اینجوری ناخونات خوشگل شدن تو هم دلت نمیاد بخوریشون... یا میتونی ناخون هم ب ...

لاک هم زدم دوباره میخورم،،،، ولی ب نظرن کاشت فکر خوبیه

خدایا هرکی بچه نداره دامنشو سبز کن❤️نی نی منم سالم برام نگهدار❤️الهی آمین ☺️

من عاشق زخم کندنم..وقتی استرس میگیرم یا ناراحتم زخم پیدا میکنم میکنم به کم از پوسته ی سرم زخم بود اینقد کندمم عمیققق شده..نتونستم ترک کنم

اگه از گرونی لباس بچه گانه خسته شدین از آنلاین شاپ ما دیدن کنید...به قیمت عمده و باور نکردنی https://rubika.ir/arzanishop
من عاشق زخم کندنم..وقتی استرس میگیرم یا ناراحتم زخم پیدا میکنم میکنم به کم از پوسته ی سرم زخم بود ای ...

شاید اگر به این فکر کنی ردش می مونه و پوستت خراب میشه تجدید نظر کنی 

شاید اگر به این فکر کنی ردش می مونه و پوستت خراب میشه تجدید نظر کنی 

فک کردم نشد

اگه از گرونی لباس بچه گانه خسته شدین از آنلاین شاپ ما دیدن کنید...به قیمت عمده و باور نکردنی https://rubika.ir/arzanishop