2777
2789
آفرین عزیزم خیلی‌ خوبه ک تونستی بزاری کنار، اصلا بهش فکرم نکن ❤️❤️❤️❤️❤️واقعا آفرین 

مرسی گلم از محبتت تو هم اگه عادت بدی داری بگو من میتونم ترکش کنم و انجامش بده😍❤

Follow your heart but take your brain with u😎😌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی گلم از محبتت تو هم اگه عادت بدی داری بگو من میتونم ترکش کنم و انجامش بده😍❤

فداتشم منم یه مدت عادت تو رو گرفته بودم🙊الان ک سه ماهه باردارم ترکش کردم🙃

یه چیز دیگه ام هست خیلی ناخن میخورم ولی میخوام ترکش کنم☺️

خدایا هرکی بچه نداره دامنشو سبز کن❤️نی نی منم سالم برام نگهدار❤️الهی آمین ☺️
فداتشم منم یه مدت عادت تو رو گرفته بودم🙊الان ک سه ماهه باردارم ترکش کردم🙃 یه چیز دیگه ام هست خیلی ...

واقعا  بعضی عادتا رو اعصابن خیلی عالی عزیزم تبریک میگم 

فداتشم منم یه مدت عادت تو رو گرفته بودم🙊الان ک سه ماهه باردارم ترکش کردم🙃 یه چیز دیگه ام هست خیلی ...

ناخن خوردن من الان ده سال ترک کردم 

روشم این بود ناخن هامو دراز میگردم که خوشگل دیده بشن 

از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید

ناخن خوردن من الان ده سال ترک کردم  روشم این بود ناخن هامو دراز میگردم که خوشگل دیده بشن

من هرچی ام این کارو میکنم یهو میبینی با شوهرم حرفم میشه یا استرس میگیرم یا ناراحتم یهو دیگه دست خودم نیست همه رو خراب میکنم،،،،، 

من هرچی ام این کارو میکنم یهو میبینی با شوهرم حرفم میشه یا استرس میگیرم یا ناراحتم یهو دیگه دست خودم ...

زیر ناخن پر از عفونته به این موضوع هم میتونی فکر کنی که چقدر داری به خودت آسیب میزنی

از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید

من هرچی ام این کارو میکنم یهو میبینی با شوهرم حرفم میشه یا استرس میگیرم یا ناراحتم یهو دیگه دست خودم ...

سر ناخوناتونو نمیشه چسب کاغذی بزنید بنظر موثر میاد 

خب مثلا لاک بزن برای خودت اینجوری ناخونات خوشگل شدن تو هم دلت نمیاد بخوریشون... یا میتونی ناخون هم بکاری 

Follow your heart but take your brain with u😎😌
زیر ناخن پر از عفونته به این موضوع هم میتونی فکر کنی که چقدر داری به خودت آسیب میزنی

عیییییییی🤢😨راس میگیا

سر ناخوناتونو نمیشه چسب کاغذی بزنید بنظر موثر میاد 

نکردم تاحالا ولی بابام یه چیزی برام گرفته شبیه لاک باید استفاده کنی ولی از بس تلخه میمونه زهرمار تاحالا یه بار ازش زدم تا خاستم ناخن بخورم خیلی تلخ بود لب نزدم