2777
2789
عنوان

یه کاربر اینجا واقعا به نظرم خیلی زن ستیز و بی ادبه

| مشاهده متن کامل بحث + 957 بازدید | 87 پست

سلام عزیزم خاموش اینجا رو میخونم ولی چون تاپیکاتو دنبال میکنم لازم شد کامنت بذارم

کاربر خوش خبر زیادی گوه میخوره و یک ادم بیسواد و پشت کوهی بیش نیست توی یک تاپیک به من شغل خانوادگیشو نسبت داد در حالیکه من بهش حرفی نزدم فقط انتقاد کردم من هرگز نمیبخشمش و نفرینش کردم داغ عزیزشو ببینه و مطمئنم میگیره

این کاربر بسیار بیسواده اینو میتونی از تاپیک مقایسه پرستاری و معلمیش ببینی بدبخت خیلی زیر فشار اقتصادیه اینجا میاد پاچه میگیره بابا بیچاره اخه دبیر دینی و عربی هستی مگه چه گوهی هستی اخه

راستش من دلم براش سوخت تاپیکاشو خوندم ولی اگر میخوای شکایت کنی حتما پیگیری کن بعضی ادم ها رو باید نشوند سرجاش

آریایی و از نسل کوروش❤️#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره. ( کپی امضای یک کاربر عزیز )

سلام عزیزم خاموش اینجا رو میخونم ولی چون تاپیکاتو دنبال میکنم لازم شد کامنت بذارمکاربر خوش خبر زیادی ...

سلام عزیزدلم

اره یادمه گفتی دیگه خاموشی و سایت خیلی نمیای

قوربونت💖

آره منم اینو از همون اول از تاپیکاشو و نحوه حرف زدنش متوجه شدم

از اون ادمای خیلی سطح پایینه که به قول تو ادم دلش میسوزه واسش که با این بدبختی و فشار و جاهلی داره زندگی میکنه

اینکه از کدوم قشره کاملا مشخصه 

حرفات همش درستن عزیزم

من الان خیلی وقت ندارم ولی هر جور شده میرم و ازش شکایت میکنم

تا مجازات نشه هم بیخیال نمیشم واقعا باید بهش نشون بدم چون در و پیکر نداره بقیه رو هم مثل خودش نبینه و هر چی از دهن کثیفش میاد بیرونو به بقیه نگه

اینم متوجه شدم این پاچه همه رو میگیره

یکیش من بودم یکیش شما ، تازه تو یه تاپیکش دیدم یکی نوشته بود اینطوری واست دردسر میشه

پس مشخصه چه نوع ادمیه

من بخاطر این موجود ۳ روز تعلیق بودم که عیب نداره ، ولی بهش نشون میدم هر کارش عواقبی داره و قانون باهاش چیکار میکنه

کاربری جدید نیستم ، همتونو میشناسم ، درخواست دوستی اکیدا ممنوع    🌝🕯🪽

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم خاموش اینجا رو میخونم ولی چون تاپیکاتو دنبال میکنم لازم شد کامنت بذارمکاربر خوش خبر زیادی ...

و ان شالله عزیزم

ان شالله جوابشو به ترین شکل بگیره

مخصوصا برای خودش 

کی؟😬

میخوای بری بهش درخواست دوستی بدی

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...
ایشون قطعا آقا هستن اینجا آقایون زن نما زیاده

دقیقا

چقدرم بد دهنه

تاپیکشو بخون ببین

ان شالله جوابشو میگیره

هرچند من ازش حتما شکایت میکنم

پیکمی زیاده اینجا

این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحظه لحظه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

یکی هست احتمال ۹۹ درصد زن نماست مدام ازاین کامنتا میزاره

همین کاربر خوش خبره

یه عقده ای به تمام معناست

یکی هست احتمال ۹۹ درصد زن نماست مدام ازاین کامنتا میزاره

منم یکی میشناسم مطمئنم آقاست 

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...
منم همین فکرو کردم 😂😂👍

این کهکشان راه شیری ب عالم و آدم درخواست میده