2777
2789
عنوان

بیاین بگید چ غلطی کنم الان

| مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 28 پست
😂دیدن سنگ توالت دشویی میاره 

من دستشویی ام میگیره خود به خود😂😂😂😂

ما افراد رو قضاوت میکنیم چون گناهانمون با گناه اونا متفاوته..                                                                        هر سوالی در حوزه زبان دارید اینجا ازم بپرسید🌱                               "En la búsqueda de la verdad"  
برو دستشویی سنگ توالت و ببینی خودش میاد هندوانه بخور 

بابااااا تو ازمایشگاه ۲ ساعت اونجا بودم اومدم ببرون مامانم دید ظرف نمونه خالیه گفت پس دوساعت داشتی چیکار میکردی منم گفتم داشتم دسشویی تولید میکردم ولی موفقیت امیز نبود با شکست مواجه شدم😐🤦‍♀️

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما     

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلستر بخور زود جواب میده راه هم زیاد بری گوارشت به کار میفته

باورت نمیشه چقد راه رفتم امروز😐

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما     
اگه چکاب کامل داشتید باید ناشتا باشید نه اینکه بیاید خونه چیری بخورید .بذارید فردا برید حتی آبم نخور ...

قبل ازمایش خون چیزی نخوردم

ولی واسه ادرار چیزی نخورم چطوری ادرار تولید کنم😐😐😐😐خودش گفت برو اب بگیر بخور ولی بی فایده بود😐

بخاطر گرمای هواست. اونقدر باید بنوشی تا دستشوییت بگیره. در ضمن اگه همیشه اینطوریه باید آب بیشتری بنو ...

اولین باره اینجوری شدم

دسشوییم ندارم برم دسشویی یهو میگیره😐

شانس منه فقط😐

مگه میشه  یعنی احساس دستشویی هم نداری؟ پس چرا من صبح از خواب پا میشم جام تو دستشوییه😂

چرا حس میکنم دارم ولی نمیاد مونده همونجا هرچی التماسش میکنم هرکاری میکنم نمیاد نمیدونم چشه باش قهرم

منم هیمنجوریم خب الان اولین باره اینجوری شدم

چرا حس میکنم دارم ولی نمیاد مونده همونجا هرچی التماسش میکنم هرکاری میکنم نمیاد نمیدونم چشه باش قهرم ...

پس حتما به خاطر استرسه 

به قول قدیمیا شاش بند شدی🤣🤣🤣

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

من دستشویی ام میگیره خود به خود😂😂😂😂

منم ولی نمیاد نمیخواد بیاد حتی حس میکنم دارم ولی لج کرده باهام😐🥺

پس حتما به خاطر استرسه  به قول قدیمیا شاش بند شدی🤣🤣🤣

فکنم واسه استرسه چون موقع ازمایش خون خیلی ترسیدم اونقد ک هیچی نکفتم اما همه فهمیدن از رنگ پریدم خب اولین بارم بود دیگ حق داشتم دکتره میگفت نفس بکش زنده ای تازه رگامم گمشده بود از جایی گرفت ک درد داشت چرا بدنم باهام لج کرده ام ار ای هم رفته بودم یهو ترسیدم بدنم خود به خود میلرزید هی بهش گفتم نلرز میلرزید ام ار ای خراب شد یبار دیگه رفتم واسه نوار مغز حتی هرکاری میکرد نمیشد میگفت چرااااا نمیشههههه 😐

فکنم واسه استرسه چون موقع ازمایش خون خیلی ترسیدم اونقد ک هیچی نکفتم اما همه فهمیدن از رنگ پریدم خب ا ...

😂😂😂 خب قطعا از استرسه 

ریلکس کن 

نفس عمیق بکش 

بشین روی کاسه توالت و آب گرم رو باز کن بگیر به خودت و رون پا و پایین شکمت 

بعد نفس ها عمیق بکش تا بیاد

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

😂😂😂 خب قطعا از استرسه  ریلکس کن  نفس عمیق بکش  بشین روی کاسه توالت و آب گرم رو ...

کردم نشد الان باز برم تلاش کنم😐😐😐

کردم نشد الان باز برم تلاش کنم😐😐😐

اره برو

اره برو

رفتم خبرمرگش اومد ولی داستااان داشتم

یهو ادرارم تند شد چند قطرش پاشید رو دستم میخواستم بچسبونمش که اینجوری نشه میدونستم ممکنه اینجوری بشه ولی خب چیکار کنم خیلیییی قلقلکی ام بعد منم تا اخر پر کردم واسشون درشو بستم گذاشتم اونجا حالا من موندم با دستی ک دیگه میخوام قط بشه مگه میشد خودمو نشورم پاشم مگه میشد شلوارمو نکشم بالا موهایی ک تا پشت زانومن و پیچیده بودم به گردنمو داشت باز میشدو چیکار میکردم خلاصه شروووع کردم به فحش به زمین و زمان اونم به گرجی و ترکی بعد کل دسشوییو شستم اون ظرف مسخررو شستم دستامو حداقل ۱۰ بار شستم دیگه داره گز گز میکنه و قرمز شده بود بعدم اومدم لباسامو عوض کردم الانم نشستم دارم حرص میخورم فحش میدم من حتی به شلوارو موهامم فحش دادم باورت میشه در این حد عصبی

😐🤣تموم شد دیگه ولی اخیش ولی هنوز دارم فحش میدم به اون ازمایشگاه و اون دکتری ک ازمایش ادرار واسه من نوشت😐

رفتم خبرمرگش اومد ولی داستااان داشتم یهو ادرارم تند شد چند قطرش پاشید رو دستم میخواستم بچسبونمش که ...

واااایییی🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 

عیب نداره حداقل اومد