2777
2789
عنوان

داماد بی چشمو رو بی صفت

417 بازدید | 27 پست

تمام چیزایی ک داره از پدرم داره ، وقتی ازدواج کرد نزدیک ۸۰۰ ملیون جهاز دادیم ،  مادر پدر پسره روز اول گفتن خونه میگیرم براشون علاوه بر اینک خونه نگرفتن حتی کادوی عروسیم ندادن ب پسرشون خیلی خیلی خسیسن ، حتی از پسرشون پولم میخوان ،  خلاصه انگار پسرشون بچه ماس ما براشون خونه گرفتیم ماشین گرفتیم ، حتی میریم رستوران مث گاو میخوره بعدم خودمون حساب میکنیم دست تو جیبش نمیکنه ، اینم بگم خیلی بی فرهنگه قیافشم معمولیه هیچیم نداشت و نداره و فوق العاده بددل ، حالم ازش بهم میخوره خیلی وقیحو پروعه حتی شوخیاشم نا بجاس فقط تیکه میندازه ، یبار بردیمش بیرون شام ندادیم بهش مث سگ شده بود واقعا نمک ب حرومو بی خانوادش و جالبیش اینجاس ک خواهرم مث کوه پشتشه هرچی از دهنش در میاد ب من میگ اون وقت خواهرم میگ تو نباید جوابشو بدی تو دلش هیچی نیس خدایی این انصافه ؟ چقد سکوت کنم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند خونه و ماشین وظیفه پدرت نبوده ک بده بهش هر چی بیشتر ب ی سری ...

خواهرم با این شاهزاده دوست بود ، پدرم هرچی گف نرو گوش نداد ، خانوادم خیلی دلسوزن  ، اینم اصلا براش مهم نبود خونه اینا ، خونه گرفتیم تا خواهرم حسرت نخوره ی عروسیم برای خواهرم نگرف

اخه هی تیکه میندازه انقد جوابشو ندادم حقیر شدم توسری خور شدم

عزیزم تو می‌دونی چرا تیکه میندازن به طرف مقابل چون طرف مقابل چیزایی داره که اون نمیتونه ببینه پس اصلا جواب نده چون اینطوری بی اهمیت بودن حرفاشو هم نشون میدب

رفتارهای دامادتون خیلی نفرت انگیزه، ولی خواهرت لابد قصد طلاق نداره ، بعدا سرش به سنگ میخوره

ما خودمونم دوس نداریم طلاق بگیره ، ولی این چندش ول کن نیس بخدا ب هرکی این خوبیو میکردیم قدر شناس شده بوود ولی وای ازین چندش

عزیزم تو می‌دونی چرا تیکه میندازن به طرف مقابل چون طرف مقابل چیزایی داره که اون نمیتونه ببینه پس اصل ...

مثلا بزار ی نمونه از رفتارای نکبتشو بگم ، مثلا ما ی حرفی میزنیم این همش تو جمع میخواد ثابت کنه ک حرفمون اشتباس انگار کمبود داره ، مثلا پدرم میگ تلوزیونو کم کن این داد میزنه میگ زیاااااد کن در صورتی ک خونه خودمونم هستیما دیگ پی ببر چقد وقیحه

ما هم داریم از این موردا برا همین میگم اصلا باهاش حرف نزن فقط همون سلام دادن 

انقد پروعه بهش محل نمیدم تو جمع بلند میگ چرا قیافه میگیری آبروتو میبره خیلی رکه