2777
2789
عنوان

افسردگی حاد :)

813 بازدید | 14 پست

راهکاری واسه افسردگی دارین؟

خیلی وقته از چیزی لذت نمیبرم

غذا خوردن فقط برای رفع گرسنگیمه

بیرون نمیرم و توی خونه زندانیم.. وقتی میرم بیرون معذبم

زندگی دیگه واسم معنایی نداره

فقط روزمو به شب میرسونم بدون هیچ انگیزه یا کار مفیدی

همش اشک و گریه

مشاور توی سایت داریم؟ میشه تگش کنین

میدونن که دروغ میگن، ما هم میدونیم که دروغ میگن و میدونن که میدونیم که دروغ میگن اما باز دروغ میگن. #خودشیرین_نباشیم (تاپیک باحالا تگم کنین❣)

ب سفربرو کتاب بخون خریدکن چیزایی ک حالتوخوب میکنرو انجام بده

وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪ‌ﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪ‌ﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧ‌ﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽ‌ﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻‍♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽ‌ﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ‌ﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩‍🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔

عحم...

یه هدفی واسه خودت پیدا کن تو زندگی که برای رسیدن بهش انگیزه داشته باشی..

منم افسرده بودم و بدحال تا اینکه هدفمو پیدا کردم و دارم براش تلاش مکنم

i don't have a specific personality my behavior depends on yours.     INTJ🥷🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من مشاور خانواده خوندم‌. خیلی از ماها خیلی وقتا عمیقا غمگینیم که با افسردگی اشتباه گرفته میشه. برای اینه راهنماییت کنم میگم. از خودت بپرس الان چه اتفاقی بیفته خوشحال میشم؟ اگه جوابی داری برای این سوال که خب پس افسرده نیستی. دچار روزمرگی شدی. اگه واقعا جوابت هیچی باشه پس یعنی آره افسردگی هست. اول تکلیف این قضیه رو باید پیش خودت روشن کنی. اگر لازم دونستی که بری مشاور اول باید بری مشاور خانواده (روان شناس ). اونا خودشون اگه تشخیص بدن که نیاز به دارو داری میفرستن شما رو پیش روان پزشک. 

حتما باید بری پیش روانپزشک 

اینجا راهکارهایی میدن که به درد شما نمیخوره 

مثلا میگن برو سفر ورزش کن تفریح کن ولی من تو شرایط شما هم بودم اولا که هیچ تمایلی به هیچ کدوم اینها ندارید و اگه به روز هم برید حالتون هیچ تغییری نمی کنه 

حتما اول باید درمان بشین من که با دارو خوردن درمان شدن بعد از بین رفتن علایم اولیه خود دکتر گفت برو سفر ورزش کن پیاده روی کن 

البته خود من تو اوج افسردگیم هم طبق عادت ورزش می کردم ولی تاثیری نداشت 

من که خیلی بهتر شدم و از اون شرایط جهنمی دراومدم ایشالله شما هم بهتر بشین 

اولین کاری که باید بکنی اینه که گوشی کمتر استفاده کن،سعی کن با دوستای واقعی باشی تا مجازی،پارک برو پیاده روی،برو کتابخونه عضو شو،کتابای خوب بخون،یه کار هنری که دوس داری رو شروع کن یا مثلا کتاب رنگ امیزی بزرگسالان بگیر و رنگ امیزی کن،مجله جدول حل کن،برنامه های شاد ببین،قرآن بخون به صورت منظم مثلا حتما شبها سوره واقعه و یاسین بخون،ذکر بگو صلوات یا استغفار،نظم برای کارات ایجاد کن،برنامه بریز برای روزا و هفته ات.به حرفای انگیزشی گوش کن.

گویا ۱۴۸۰ مشاوره رایگان میده

از طرفی اگ کاری برای انجام دادن نداشته باشین خیلی بدتر میشید

آب ساکن دیر یا زود خراب میشه

در جریان باشید در طول روز

حتی درست کردن یه سالاد 

از طرفی هم مدام از خدا بخوایین کمک تون کنه دعا خیلی مهمه

رابطه تون رو با خدا بیشتر کنید

فعالیت کردن خیلی مهمه 

ب دیگران کمک کنید اگ کاری برای خودتون ندارید

برای شما دعا میکنیم

شما هم برای ما

خو نکن فکر سفر کن
عزیزم من مشاور خانواده خوندم‌. خیلی از ماها خیلی وقتا عمیقا غمگینیم که با افسردگی اشتباه گرفته میشه. ...

ای وای من همش فکر میکردم افسردم اما الان فهمیدم کافیه تو اون شرایط غم انگیز نباشم دیگه ناراحت نیستم 

یه سوال

گاهی یه شرایط استرس زا به وجود میاد چطوری استرس مو کنترل کنم که کمتر ازارم بده؟

غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

ای وای من همش فکر میکردم افسردم اما الان فهمیدم کافیه تو اون شرایط غم انگیز نباشم دیگه ناراحت نیستم& ...

ببین استاد ما همیشه میگفت فقط رو اعتماد به نفستون کار کنین و باور داشته باشین آدم قوی هستین. این واقعا نجاتتون میده. قوی بودن به معنی این نیست که هیچ وقت ناراحت نشی، استرس نداشته باشی، حتی با بعضی اتفاق ها آدم نیاز داره گریه هم بکنه. پس اگه اینجور چیزا رو داشتی فکر نکن ضعیفی. قوی بودن یعنی وقتی فکرو خیال کردی ناراحت بودی حتی گریه کردی یا هرچی بگی خب دیگه بسه. حالا دیگه نباید تو این اوضاع بمونم و باید عوضش کنم. امیدوارم کمکت کرده باشم. 

ببین استاد ما همیشه میگفت فقط رو اعتماد به نفستون کار کنین و باور داشته باشین آدم قوی هستین. این واق ...

حرفات کلمه به کلمش درسته

من خیلی تنهام از چیزی ناراحت میشم میرم یه گوشه یه دل سیر گریه میکنم دست به زانو میگیرم بلند میشم میگم خوب بسه دیگه کلی کار دارم باید به کارام برسم🥺

اگه تو این زمینه کتاب میشناسین به من معرفی کنید ممنون میشم

حرفات کلمه به کلمش درسته من خیلی تنهام از چیزی ناراحت میشم میرم یه گوشه یه دل سیر گریه میکنم دست به ...

سه تا کتاب بهت میگم. اولی ( هنر خوب زندگی کردن ) 

دومی (خودت را به فنا نده ) سومی هم ( هنر ظریف بیخیالی )

سه تا کتاب بهت میگم. اولی ( هنر خوب زندگی کردن )  دومی (خودت را به فنا نده ) سومی هم ( هنر ظری ...

از اسمشون بر میاد کتابهای خوبی باشن 

تهیه میکنم