2777
2789
عنوان

کسی با اپیدورال زایمان کرده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3008 بازدید | 53 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اها شماهم ازاد حساب کردین؟بعد دکترش شوکت ابراهیمی بود ببخشید توروخدا اینقدر سوال میپرسم اخه اه ماه و ...

من بیمه داشتمم  ۲۷۰۰ دادم  . ولی ازادش شووهرم پرسیده بود  همین قده شده بود  . نمیدونم اسم  دکتر بیهوشی چی بود 

ولی دکتر خودم ساعدی  بود 

رسیدگیش خوب بود راضی بودم من 

😁😂
اها شماهم ازاد حساب کردین؟بعد دکترش شوکت ابراهیمی بود ببخشید توروخدا اینقدر سوال میپرسم اخه اه ماه و ...

اشکال نداره هرسوالی داری بپرس  راحت باش  درکت میکنم  ماه های اخر خیلی استرس داری 

😁😂
اشکال نداره هرسوالی داری بپرس  راحت باش  درکت میکنم  ماه های اخر خیلی استرس داری  ...

عزیزم پرستارهاش و اینا رفتارشون چطور بود؟ آخه منم آزادم رضوی پرسیدم میگه طبیعی ۱۵ تومن نمیدونم چیکار کنم اما خیلی بیمارستان خوبیه ....موسی بن جعفر چطور بود؟ به موقع اپیدورال زدن؟

عزیزم پرستارهاش و اینا رفتارشون چطور بود؟ آخه منم آزادم رضوی پرسیدم میگه طبیعی ۱۵ تومن نمیدونم چیکار ...

پرستاراش ماماها  رفتارشون خیلی خوب بود . اگه بازم  خیلی حساسی  اتاق خصوصی بگیرم ۱۵۰۰ بود  من نگرفتم  چون حوصلم سر میرفت دوست داشتم هم اتاقی داشته باشم . 

برا من که ۴ سانت زد  بازم با دکترت صحبت کن بگو بهشون بگه هموت ۴ سانت بزنن برات 

😁😂