2777
2789
عنوان

کسی با اپیدورال زایمان کرده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2998 بازدید | 53 پست
هر نوع بی حسی بالاخره رو مغز تاثیر میزاره

نمیشه به دکتر بگیم لحظه ی بخیه زدن یکاری کنه من بخوابم 

اصلا تصور اینکه میخاد جسمم بریده شه و دوخته شه وحشت زدم میکنه 😅😅 از درد نمیترسم 

ولی از بریدن و دوختن بشدت میترسم

•معمار و طراح داخلی• •مشاور دکوراسیون و چیدمان• •تایپ شخصیتی ISTJ•
چه خوب ....چند هفته زایمان کردی عزیزم؟ کپسول گل مغربی برای چی میخوردی؟ و از کی میخوردی؟

۴۱ هفته  .  کپسول گل مغربی واژینال استفاده کردم  . هرشب یکی با سوزن سوراخ میکردم استفاده میکردم 

دکترم گفت خوردنش ضرر داره اما واژینال خوبه  دحانه رحم  نرم میکنه 

از ۳۸ هفته به بعد میتونی استفاده کنی   الانم خوبه عزیزم استفاده کن 

😁😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام ببخشید قیمت این امپول چنده وکدوم شهرین؟این امپولو ازاد حساب میکنن یا بیمه پوشش میده 

بیمه قبلا پوشش میداد .الان نمیدونم.قبلا بیمارستان هدایت با بیمه  تامین اجتماعی رایگان اپیدورال انجام می‌داد.الان نمیدونم.

گفته بودی که چرا محو تماشای منی  **** وآنچنان مات که یکدم مژه برهم نزنی*** مژه برهم نزنم تا که زدستم نرود****ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
نمیشه به دکتر بگیم لحظه ی بخیه زدن یکاری کنه من بخوابم  اصلا تصور اینکه میخاد جسمم بریده شه و ...

بی حسی میزنن.همونطور که نمی‌برند بدوزن.

گفته بودی که چرا محو تماشای منی  **** وآنچنان مات که یکدم مژه برهم نزنی*** مژه برهم نزنم تا که زدستم نرود****ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
نمیشه به دکتر بگیم لحظه ی بخیه زدن یکاری کنه من بخوابم  اصلا تصور اینکه میخاد جسمم بریده شه و ...

من موقع  بریدن درد نداره  درحد  امپول زدنه 

موقع بخیه  یه امپولی ماما زد به سرم گفت خوابت میبره نگران نباش وقای بیدار شدم دکتر اخرین بخیه رو زده بود 😁

😁😂
من موقع  بریدن درد نداره  درحد  امپول زدنه  موقع بخیه  یه امپولی ماما زد ب ...

خداکنه 

😬😬😬

چی میشد بریم کارخونه قطعات بچه رو بخریم 😬🥲

۱۲۰۰ برا من گرفت  مشهد موسی بن جعفر  ازاده

ای خدارو شکر یکی رو پیدا کردم از مشهد که ازاین روش استفاده کرده باشه منم مشهدم ببخشید هزینه زیایمان طبیعی ا چنده تو موسی بن جعفر من بیمه ندارم ازادباید حساب کنم دولتیه یا نیمه دولتی؟

ای خدارو شکر یکی رو پیدا کردم از مشهد که ازاین روش استفاده کرده باشه منم مشهدم ببخشید هزینه زیایمان ...

با امپول پیدورال۶۷۰۰  میلیون شد  البته من و دوشب نگه داشتن اگه  یه شب نگه دارن کمتره

نیمه دولتیه  

😁😂

اصلا متوجه اون قسمت نمیشی عزیزم ،اصلا 

من خودم دوتا زایمان طبیعی داشتم اصلا نه فهمیدم برش دادن نه متوجه بخیه زدن شدم،خودت چشمت رو ببند

اصلا متوجه اون قسمت نمیشی عزیزم ،اصلا  من خودم دوتا زایمان طبیعی داشتم اصلا نه فهمیدم برش دادن ...

ممنونم عزیزم 

انشالله سالم و سلامت بدنیا بیاد من رتحت شم از این استرس و اضطراب ☹️☹️

با امپول پیدورال ۶ میلیون شد  نیمه دولتیه  

اها شماهم ازاد حساب کردین؟بعد دکترش شوکت ابراهیمی بود ببخشید توروخدا اینقدر سوال میپرسم اخه اه ماه ونیم دیگه وقتمه دنبال بیمارستان خوب میگردم رسیدگیشونم خوب بود؟