2777
2789
عنوان

کسی با اپیدورال زایمان کرده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3008 بازدید | 53 پست
یعنی کلا درد نداشتی؟؟؟امکان نداره از اول اپیدورال کنن.باید دهانه رحمت حتما ۵ سانت باز شده باشه .

ببین من با درد رفتم بیمارستان اول تنقیه کردند بعد کیسه آبم رو پاره کردند بعدم بیحسی فکر کنم چهار سانت باز شده بود ،یادم نیست چهارده سال پیش انجام دادم

اره عزیزم من ۳ ماه پیش زایمان کردم با این روش . خداروشکر راضی بودم  . برا من از ۴ سانت زدن  

اینم بگم قبلش  ورزش زیاد میکردم کپسول گل مغربی هم استفاده کردم . من درد نداشتم از وقتم گذشته بود ولی دوسانت باز شده بودم 

😁😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره عزیزم من ۳ ماه پیش زایمان کردم با این روش . خداروشکر راضی بودم  . برا من از ۴ سانت زدن &nbs ...

چه خوب ....چند هفته زایمان کردی عزیزم؟ کپسول گل مغربی برای چی میخوردی؟ و از کی میخوردی؟

من نگرفتم چهارده سال پیش انجام دادم تنها عوارضش یه خرده حافظه ام ضعیف شد

😬😬😬حداروشکر درد نگرفتی ولی چه بد 

•معمار و طراح داخلی• •مشاور دکوراسیون و چیدمان• •تایپ شخصیتی ISTJ•
ببین من با درد رفتم بیمارستان اول تنقیه کردند بعد کیسه آبم رو پاره کردند بعدم بیحسی فکر کنم چهار سان ...

خب دیگه عزیزم دردت به حد کافی رسیده بود که اپیدورال کنن.و دهانه رحمت هم باز شده بود‌.کلا زیر ۵ سانت باز شدن دهانه رحم بستری نمیکنن.مگر اینکه مشکل داشته باشه مادر .

گفته بودی که چرا محو تماشای منی  **** وآنچنان مات که یکدم مژه برهم نزنی*** مژه برهم نزنم تا که زدستم نرود****ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
اره عزیزم من ۳ ماه پیش زایمان کردم با این روش . خداروشکر راضی بودم  . برا من از ۴ سانت زدن &nbs ...

سلام ببخشید قیمت این امپول چنده وکدوم شهرین؟این امپولو ازاد حساب میکنن یا بیمه پوشش میده 

آره دکترم به من گفت باید ۴ یا ۵ سانت باز شده باشه تا برات بزنن

عزیزم حتما پیاده روی کن.پله بالا پایین کن موقع درد.انشاالله زایمان راحت میشه.البته اپیدورال بشی دردت کم میشه و انگار زنبور دهانه رحمت رو نیش میزنه.شدت درد همونقدر میشه.

گفته بودی که چرا محو تماشای منی  **** وآنچنان مات که یکدم مژه برهم نزنی*** مژه برهم نزنم تا که زدستم نرود****ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی