2777
2789
عنوان

کسی با اپیدورال زایمان کرده؟

2945 بازدید | 53 پست

سلام دوستان من هفته ۳۹ بارداری هستم دکترم تشخیص زایمان طبیعی داده من چون زایمان اولم خیییلی دردناک بود گفتم ایندفعه برام اپیدورال بزنه اما بازم میترسم درد داشته باشم چون خیلی ها میگن ما زدیم اصلا تاثیری نداشته 

میشه لطفا از تجربیاتتون بگید ممنون میشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرحله سوم زایمان که دیگه دردات زیاد شده و فاصله درها کم شده میزنن.مرحله آخر دردات تا حدود ۷۰ درصد کم میشه ولی از ابتدا دردات کم نمیشه.و باید درد رو تحمل کنی.

گفته بودی که چرا محو تماشای منی  **** وآنچنان مات که یکدم مژه برهم نزنی*** مژه برهم نزنم تا که زدستم نرود****ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
مرحله سوم زایمان که دیگه دردات زیاد شده و فاصله درها کم شده میزنن.مرحله آخر دردات تا حدود ۷۰ درصد کم ...

آخه من سر زایمان اولم دهانه رحمم تا ۵ سانت که باز شد اصلا دردی نداشتم دردام از اون به بعد شروع شد الانم که سوال کردم دکترم گفت از ۴ سانت دیگه اپیدورال میزنن برات واسه همین امید دارم که درد نکشم

حتما انجام بده من سر بچه دومم امکانش رو نداشتم واقعا مرگ رو به چشمم دیدم

آره واقعا من زایمان اولم به پرستارا میگفتم مردم دیگه زنده نمیمونم بعد زایمانمم تا ۶ ماه افسردگی گرفته بودم از شدت درد انگار شکه شده بودم

برای من از همون اول که کیسه آب رو پاره کردند بیحسی انجام شد

یعنی کلا درد نداشتی؟؟؟امکان نداره از اول اپیدورال کنن.باید دهانه رحمت حتما ۵ سانت باز شده باشه .

گفته بودی که چرا محو تماشای منی  **** وآنچنان مات که یکدم مژه برهم نزنی*** مژه برهم نزنم تا که زدستم نرود****ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
یه آمپول بیحسی به کمر میزنن واسه کمتر شدن شدت درد زایمان طبیعی

مثل بیحسی زایمان سزارین ؟؟

خطرناک نیس 

بعدش کمردرد نمیگیره ادم؟

•معمار و طراح داخلی• •مشاور دکوراسیون و چیدمان• •تایپ شخصیتی ISTJ•