2777
2789
عنوان

میخوام سقط کنم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3602 بازدید | 110 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی از امیدوارترین و بهترین تاپیک هایی بود که دیدم همش انرژی مثبت بود 😍😍😍😍👌👌👌👌👌👌👌👌👌

برای خودم هم عجیب بود

یه نفرم سرزنشم نکرد،قضاوتم نکرد

امیدوارم خدا پشت و پناه همه مون باشه

♥️خدايا شكرت♥️
برای خودم هم عجیب بود یه نفرم سرزنشم نکرد،قضاوتم نکرد امیدوارم خدا پشت و پناه همه مون باشه

خدا خواسته اینجوری آرومت کنه اگه از اطرافیان اذیت شدی اینجا جبران شد

آسمان فرصت پرواز بلندیست ...قصه اینست چه اندازه کبوتر باشی  

احساس میکنم هم با به دنیا آوردنش مرتکب جنایت شدم هم با از بین بردنش در هر صورت گناهکارم

منن ناخاسته باردار شدم 

چون سقط مکرر بودم هر لحظه منتظره سقطش بودم ولی وقتی رفتم سونو گرافی دکتر گفت قلبش تشکیل شده

گفتم میخاد بمونه میخاد نمونه دیگه امپول انوکسا و هزاتا دارو دیگه نمیخورم و نمیزنم

اومد و موندگار شد 

شوهرم از همون دوماهگی ساز مخالف زد که بنداز 

منم اوایل دوسداشتم بندازم ولی دلم بعدش نیومد 

الان بیست هفتمه هنوز غر غرایه شوهرمو تحمل میکنم 

هروز اعصاب خوردی دارم 

بعضی وقتا میگم کاش مینداختمش و به حرفه دلم نمیکردم واقعا کشش حرفا و سرزنشایه شوهرمو ندارم

توام اگه واقعا میخای بندازی دست دست نکن 

قبل از هشت هفته بندازش تا کمتر عذاب وجذان داشته باشی

منکه داغونم خدایی اصن نمیتونم تحمل کنم دیگه

میگن سنگ باشی، مادر نباشی. ماها که با سختی خدا بهمون بچه میده، بیشتر قدرش رو میدونیم. ان شالله خیل ...

انشالله😔💔

🌱یا مُنتَهَیَ اَلرَّجایا 💫 ای اوج امیدواری ها💫❤️خدایا کمک کن جرئتشو داشته باشم چیزی رو که میتونم تغییر بدم، عوض کنم و چیزی رو که نمیتونم تغییر بدم جرئتشو داشته باشم که بپذیرم.✨️
اميدوارم خيلي زودتر از چيزي كه فكرشو ميكني صداي خنده هاش خونه تو پر كنه

❤️💔

🌱یا مُنتَهَیَ اَلرَّجایا 💫 ای اوج امیدواری ها💫❤️خدایا کمک کن جرئتشو داشته باشم چیزی رو که میتونم تغییر بدم، عوض کنم و چیزی رو که نمیتونم تغییر بدم جرئتشو داشته باشم که بپذیرم.✨️
منن ناخاسته باردار شدم  چون سقط مکرر بودم هر لحظه منتظره سقطش بودم ولی وقتی رفتم سونو گرافی دک ...

وااای دختر خدا بهت داده

بدون هیچ دوا و دکتری چسبیده و مونده، بعد ناشکری.

خواهر من دستت به آسمون باشه و خداتو شکر کن.

خدا بهت بخشیدتش.

ببخشیدا شوهرتم غلط میکنه غر میزنه، مگه از خونه بابات اوردی.

باید هم تو رو و هم تو دلی تو، بزاره رو جفت چشماش

وااای دختر خدا بهت داده بدون هیچ دوا و دکتری چسبیده و مونده، بعد ناشکری. خواهر من دستت به آسمون با ...

خیلی رو اعصابمه جدیدا

دخترمو با بدبختی و چنگ و دندون نگه داشتم

از اول بارداری تا اخرش امپول انوکسا زدم 

این یکی معجزه شد واسم که اومد و موندگار شد بدون دارو 

درسته خدا داده ولی شوهره خرم این چیزا حالیش نیس

خیلی رو اعصابمه جدیدا دخترمو با بدبختی و چنگ و دندون نگه داشتم از اول بارداری تا اخرش امپول انوکسا ...

مثل من اویزون دکتر و دارو بودین خوب بود.

دیگه خودت میگی سر اولی همه رو کشیدی و میدونی، زیاد به حرفای شوهرت گوش نکن.

به خدا عین قتل، خود خاک بر سرم از ترس سندرم داون ، سقط کردم و میدونم.

هنوزم جلو چشممه.

ان شالله سالم به دنیا میاد، رشد و سر بلندی شو میبینی

بچه ها تصمیمو گرفتم توکل به خدا ایشالله نگهش میدارم دعا کنید خدا بهم قدرت و آرامش بده

سلام عزیزم دیگه بچه ات را نگه داشتی 

هر رنگی که میخواهی باش حتی سیاه               ولی یک رنگ باش
کسی اطلاع داره چطوری سقط میشه تو خونه یا باید بستری شم؟ از عواقبش میترسم میگم گناه داره چرا بیارمش ...

بچت گناه داره دوروز دیگه شما نیستین اون طفلک نه خواهر داره نه برادر خوبه بچه چهارم پنجم نیست اینطوری میکنی  دومیه اونم مگه چقد خرجه تا دوسال که شیر خودتو میخوره  ماله مردم سه چهار تان میان گریه میکنن بعدم اگه سقط کنی عذاب وجدان میگیری ودائم تو فکرشی