2777
2789

سلاااام

عاقا من آدم حسودی نیستم در کل به کسیم حسودی نمیکنم ولی یه خواهر شوهرم خواه ناخواه رفته زیره ذربینم وبهش حساس شدم و حسودی میکنم این بشر بیس چاری میشینه از نداریش و حال بدیاش پیش من میگه هی میگه قرض دارم کوفت دارم درد دارم زهرمار دارم بعد از عید به این ور ۵ تا مانتو خریده هرکدومم کمه کمه ۶۰۰ پولشون از عید به اینور که تو این دوماه گذشته راسیتش ما خیلی قرض داریم شوهرم دستو بالش واقعا خالیه بیچاره وگرنه آدم بخری هست حالا از دیشب که خانوم رفته باز مانتو خریده دلم پر شده که من کی این قرضم تموم میشه تا منم بتونم خیال راحت بخرم🥺🥺🥺🥺

نمیدونم چیکار کنم از حس حسودیم کم شه به هیچکس حسادت نمیکنما زنداداشم میخره میپوشه هر روز یه مدل اصلا بخدا حسودیشو نمیکنم یا اون یکی خواهرشوهرم همیشه دوتا دوتا خریده ولی بهش واکنش ندارم ولی نمیدونم چرا به این حساسم و حسودیشو میکنم ☹☹☹☹دیشب خیلی تو فکر بودم که تو قیافمم معلوم بود هی شوهرم پرسید چته روم نشد بگم گفتم خجالت میکشه که نمیتونه بخره برام😭

مر مری ام 😍مامان دخملیا دوقلو هام و آوا جونم🥰پرانرژی و با انگیزه💪عضو گروه قرمز وزن شروع:۸۶  هدف اول:۸۳🔓هدف دوم:۸۰🔓هدف سوم:۷۷🔒 هدف چهارم:۷۴ 🔒هدف پنجم:۷۰ 🔒هدف آخررررر :۶۵🔐یبار تونستم بازم میتونم😍🤩

خیلی دلم گرفته💔🥺☹

مر مری ام 😍مامان دخملیا دوقلو هام و آوا جونم🥰پرانرژی و با انگیزه💪عضو گروه قرمز وزن شروع:۸۶  هدف اول:۸۳🔓هدف دوم:۸۰🔓هدف سوم:۷۷🔒 هدف چهارم:۷۴ 🔒هدف پنجم:۷۰ 🔒هدف آخررررر :۶۵🔐یبار تونستم بازم میتونم😍🤩

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی دلم گرفته💔🥺☹

بعضیا نمیدونم چرا اینطورین ندارنااا واقعا ادا درنمیارن ولی چنان میپوشن که 

دخترخاله های من هررروز یک مدل لباس بعد فهمیدم از مغازه سرکوچه شون با قسط لباس میخرن

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا
سعی کن اهمیت ندی اینجوری فقط خودت رو داغون میکنی 

خیلی سعی میکنم بخدا همش میگم ولش کن یکسال دیگه  منم بهترینارو میخرم میپوشم میگردم ولی تا دوروز بخدا میدونم که تودلم حرص میخورم من اهل زیاد بیرون رفتن نیستما مانتوهم تازگی یکی خریدم ولی این واسه یه عروسی کوچیکم میره خرید میکنه نمیدونم چرا اینجوری سدم 🥺خیلی دارم اذیت میشم

از منی که مثل خواهرشوهرت خرج میکردم و به خودم میرسیدم و حالا مریض شدم، نصیحت اینکه، جونت سلامت.  ...

انسالله زودتر خوب بشی بخدا اینم چند وقت پیش حالش بد بود عمل کرده بود دکترم گفته استراحتکنه بعد دیروز پاسده رفته لباس خریدن این بمیره هم دم آخری میره مانتو میخره میگه یه وقت نگن مانتوش تکراری بود😂

چیو سرزنش کنیم منکه خودمم بعضی وقتا اینطورم ب شخص خاصی حساس نیستم فقط دلم میخاد خرید کنم ولی الان دس ...

خیلی دارم اذیت میشم منم به هیچکس حسادت نمبکنم ولی این جلو چشممه حسودیشو خیلی مبکنم

بعضیا نمیدونم چرا اینطورین ندارنااا واقعا ادا درنمیارن ولی چنان میپوشن که  دخترخاله های من هرر ...

اینم دیگه ده جا قسط داره ولی نقدیم میخره هاااااا

چون اومده پیشت درد ودل روش حساس شدی وحسادت میکنی .آدم به کسی نزدیک تر بشه ببشتر حسادت میکنه بهش

دقیقا همین حسو دارم بخدا ۲۰۰ میلیون قرض داریم یکبار نشستم بگم ندارم چون یه اخلاقی دارم داشته باشم نیپوشم میگردم میخورم نداشته باشمم میشینم تو خونه م ولی این هم جلو چشممه هم میشینه میگه ندارم هم از اینور هی میخره