2777
2789
عنوان

جارو برقی بوش خوبه ؟

7936 بازدید | 32 پست

من برا جهیزیم یه جارو برقی بوش خریدم اسم مدلشو نمیدونم اما از همین جدیداس که سیم ۱۵ متری و لوله ی کنافی داره

حالا از وقتی خریدم از ۳ نفر که چند سال پیش جارو بوش خریده بودن شنیدم اصلاااااا خوب نیست و مکش نداره

توی سایت ها و فروشنده ها و اینا خیلی تعریفشو میکنن ولی من دیگه دلمو زده میخوام تا نو هست و استفاده ن‌کردم عوض کنم

شما جارو بوش داشتین ؟

راضی بودین ؟

اگه از جاروتون راضی هستین مارکش چیه

خیلی راضی هستیم.مکشم داره ولی بازم نمیدونم

یه شب یه مَرد داره ی جایی از دریا  که هیـــــچکس وجوود نداره و بی نام و نشونه  غرق میشه!🌬بعد به خدا میگه که خدایا منو نجات بده من فقط به تو ایمان دارم:)>🌿یه دوسه دقیقه بعد این حرفش یه لنج میاد سمتش میگ بیا بریم تو اینجا داری میمیری !✨مرد میگه که : من به خدا گفتم نجاتم بده خودش میادو نجاتم میده ......هرچی صاحب لنج التماس میکنه بیا بریم مرد راضی نمیشه 👐🏻یکم بعد یکی دیگ میادو بازم همین!! ...... همیوجور ادامه میابه و..روز سوم این مرد میمیره!🖇میره اون دنیا پیش خدا میگه که من به تو دلبستم من ب تو اعتماد کردم و این کفار گفتنا ک تو اصلا منو  نمیبینی تو بخشنده نیستی .و تو الکی و اینا ...))خدا میگ که:: من تو اون دریایی که هیچ چیزی نبود چند نفرو برای نجات تو فرستادم :)!! 🌱اما تو منو باور نداشتی:)🍃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بوش اگه اصل باشه عاااااالیه که.من بوش دارم و اصلا رو درجه بالاش نمیتونم بذارم از بس مکش داره همیشه رو درجه کمه و فرشو از جاش بلند میکنه.کی گفته بده؟بوش همه چیزش نامبر وانه 

🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها

بوش که خیلی گرونه 

مادرشوهرم پونزده سال پیش یه جاروبرقی بوش خریده هنوزم عالی کار می کنه 

بعضیا حسودی کردن بهت گفتن خوب نیست 

وزن اولیه ۶۹.۸۰۰ وزن فعلی ۶۴ وزن هدف ۵۸☺قد ۱۶۵ تاریخ شروع ۴.۱۰.۹۹
بوش اگه اصل باشه عاااااالیه که.من بوش دارم و اصلا رو درجه بالاش نمیتونم بذارم از بس مکش داره همیشه ر ...

والا من به عنوان اصل خریدم و گرونم خریدم ولی خب نمیدونم

سه نفر از اطرافیانم که حدود ۱۰ سال پیش جارو بوش خریدن همشون به شدت ناراضی بودن

اصن موندم چیکار کنم

اخه هزینه ها واقعا خیلی بالاس

میترسم این همه پول دادم اخرشم بد باشه

این یعنی راضی نبودین ؟

بودیم💓

یه شب یه مَرد داره ی جایی از دریا  که هیـــــچکس وجوود نداره و بی نام و نشونه  غرق میشه!🌬بعد به خدا میگه که خدایا منو نجات بده من فقط به تو ایمان دارم:)>🌿یه دوسه دقیقه بعد این حرفش یه لنج میاد سمتش میگ بیا بریم تو اینجا داری میمیری !✨مرد میگه که : من به خدا گفتم نجاتم بده خودش میادو نجاتم میده ......هرچی صاحب لنج التماس میکنه بیا بریم مرد راضی نمیشه 👐🏻یکم بعد یکی دیگ میادو بازم همین!! ...... همیوجور ادامه میابه و..روز سوم این مرد میمیره!🖇میره اون دنیا پیش خدا میگه که من به تو دلبستم من ب تو اعتماد کردم و این کفار گفتنا ک تو اصلا منو  نمیبینی تو بخشنده نیستی .و تو الکی و اینا ...))خدا میگ که:: من تو اون دریایی که هیچ چیزی نبود چند نفرو برای نجات تو فرستادم :)!! 🌱اما تو منو باور نداشتی:)🍃
والا من به عنوان اصل خریدم و گرونم خریدم ولی خب نمیدونم سه نفر از اطرافیانم که حدود ۱۰ سال پیش جارو ...

والا الان چون تحریمه بوش اصل خییییلی کمه.کدوم شهر هستین؟

🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها
چند گرفتی؟اصل و بدل دارن ک متاسفانه بوش اکثرا فیک ،،

من قبل از عید ۶/۵ میلیون خریدم اما الان انگار شنیدم ۸/۵ هستش

نمیدونم واقعا اصله یا نه

ادم دیگه به هیچکس نمیتونه اعتماد کنه

ولی به عنوان اصل به من فروختن

والا الان چون تحریمه بوش اصل خییییلی کمه.کدوم شهر هستین؟

اصفهانم ولی اگه از شهر دیگه جایی بشناسم که صد در صد بدونم بهم جنس اصل میده میتونم تلفنی و با پیک خرید کنم