2777
2789
عنوان

ایمان به خدا و حاجت محال

| مشاهده متن کامل بحث + 2921 بازدید | 62 پست
اگه امکان داره و خصوصی نیست میشه بگین چی بوده و چه جوری بوده؟

اره گلم وقتی کوچیک بودم داشتم از شدت خفگی خفه میشدم و دکترا هم هرچی دارو و .... داده بودن کاری نکرده بود منم در اوج پشیمانی یهویی نمیدونم چی شد دلم هوای امام حسین رو کرده بود درجا خوب شدم

شاید کمتر شد ولی خب بهتر شدم

بعضی اوقات موقعیت هایی هم پیش میاد که به امامان متوسل میشم و صلوات میفرستم مشکلم حل میشه

به حضرت رقیه و امام حسن متوسل شی دست خالی برنمیگردی

دوستان گلم برای سلامتی و ظهور اقا امام زمان با هر دعایی که دوست دارید دعا کنید♥️بهم بگید منم برای حاجت روایتون دعا میکنم😘دوستان من ائمه و مظلومان نیاز به انتقام گیری دارند و جهان هم نیاز به منجی😭هرچه میتوانید دعا کنید که قول میدم اگه دعا کردید من براتون دعا میکنم که اگه خدا بخواد مشکلتون حل شه فقط ازتون خواهش میکنم از ته دل دعا کنید😘

ولی شفا گرفتنم معجزه بود هنوز هم یادمه چطوری داشتم خفه میشدم سال بعدش هم رفتیم اربعین بهتر هم شدم😊

دوستان گلم برای سلامتی و ظهور اقا امام زمان با هر دعایی که دوست دارید دعا کنید♥️بهم بگید منم برای حاجت روایتون دعا میکنم😘دوستان من ائمه و مظلومان نیاز به انتقام گیری دارند و جهان هم نیاز به منجی😭هرچه میتوانید دعا کنید که قول میدم اگه دعا کردید من براتون دعا میکنم که اگه خدا بخواد مشکلتون حل شه فقط ازتون خواهش میکنم از ته دل دعا کنید😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

محال نیست سختم نیست چیزیم نیس صلاح نباشه هشت ساله دعا کردم هر دعایی دلمو شیکوند خدایی که به رحمتش ام ...

اینو نگو عزیزم. با ایمان کامل برو به سمت خدا. من این تاپیک رو زدم که دوستان از تجربیانشون بگن واسه دلگرمی بقیه. خود من چند وقتی هست که با ایمان کامل رفتم سمت خدا. و ازش درخواست کردم باور کن معجزه هایی ازش دیدم که بهش فکر میکنم اشک تو چشمم جمع میشه. آیات قرآن رو با معنی فارسی بخون ببین چند جا خدا گفته که فقط از خودش بخواین و بهتون میده. با ایمان بخواه. 

حسبی الله
مرسی که تجربه ات رو گفتی عزیزم

خواهش گلم

اینو نگو عزیزم. با ایمان کامل برو به سمت خدا. من این تاپیک رو زدم که دوستان از تجربیانشون بگن واسه د ...

منی که اینو میگم مطمعن باش با ایمان ازش خاستم  و تنها امیدم خودش بوده و خودشم میدونه همیشه توی دعاهام گفتم خدایا فقط تو میتونی نجاتم بدی دریغ نکن رحمتتو ازم خاهرم من هشت ساله دعا میکنم شاید من ب چشم خدا نیام اما چتور از ظلمای ک بندهاش در حقم کردن چشم میپوشه اینو نگفتم کسیو ناامید کنم خدا واسه هرکی یجوره حاجت شمارو میده منو نه خدا مهربونه اینو خودم بهت میگم اما در حق من … بگذریم الهی همه بندهاش حاجت روا شن 

خدایا برای همه چی شکرت

منی که اینو میگم مطمعن باش با ایمان ازش خاستم  و تنها امیدم خودش بوده و خودشم میدونه همیشه توی ...

ببین عزیزم یه چیزی میخوام بهت بگم که تجربه خودم هست. تا فراموششون نکنی مجازات نمیشن. زمانی که شما اون افراد رو رها میکنی و بهشون فکر نمیکنی دقیقا همون موقع ست که کائنات دست به کار میشه و اگر ظلمی در حق شما شده تقاص شما رو میگیره. این یک قانونه. توی ذهنت بُکششون. دیگه بهشون فکر نکن و نتیجه رو ببین. هیچ ظلم و ستمی بی جواب نمیمونه. شما وقتی با ایمان کامل به خدا کارها رو بهش میسپری دیگه نباید به اون موضوع فکر کنی و ببینی که خدا کی و کجا و چه جوری انجامش میده. باید بهش بسپری و رها کنی. این قانون طلاییه. 

حسبی الله
ببین عزیزم یه چیزی میخوام بهت بگم که تجربه خودم هست. تا فراموششون نکنی مجازات نمیشن. زمانی که شما او ...

اوهوم سعیمو میکنم عزیزم …کاش تاوان بازی کردن با ابرمو همین روزا بدنو بیان ازم بخان ببخشمشون…کاش چند وقت دیگه بیام بگم حرفمو پس میگیرم کاش خدا هوام داشته باشه…مرسی ازت مهربون برام دعا کن ❤️

خدایا برای همه چی شکرت

اوهوم سعیمو میکنم عزیزم …کاش تاوان بازی کردن با ابرمو همین روزا بدنو بیان ازم بخان ببخشمشون…کاش چند ...

عزیزم چله آیت الله حق شناس با رعایت آداب کامل اگه به صلاحت باشه خود معجزه هست🌹

به آرزوهایم قول رسیدن دادم❤️🌱به دوتا از حاجت هام رسیدم😍مدیون آقا جانم امام حسین هستم🥺❤️میدونم به زودی میام و از براورده شدن حاجت های مهمم توسط امام حسین جانم براتون میگم😍❤️
عزیزم چله آیت الله حق شناس با رعایت آداب کامل اگه به صلاحت باشه خود معجزه هست🌹

خیلی دلم میخاد بگیرمش خیلیییی نمازاش اول وقت میخونم فقط این غیبت لعنتی دست از سرم برنمیداره خودمم نکنم اطرافیانم میکنن میشنوم

خدایا برای همه چی شکرت