ببین عزیزم یه چیزی میخوام بهت بگم که تجربه خودم هست. تا فراموششون نکنی مجازات نمیشن. زمانی که شما او ...
دو نفر دارن روز و شب بهم ظلم میکنن جلو چشمم با کاراشون آزارم میدن کاراشون مثل خنجر تو قلبم چطور میشه بهش فکر نکرد چه طور میشه نادیده گرفت وقتی هر ثانیه دلت در حال شکستنه قلبم هزار تیکه شده از دستشون دارم ذره ذره آب میشم اونقدر دست به دامن خدا و معصومینش شدم اونقدر شبا تا صبح زجه زدمو گریه کردم ولی هیچ کس بهم توجه نکرد 😔
مهم ترین و اصلی ترین قانون انسانیت اینه که دل نشکنیم همین . سخت نیس💔
خیلی دلم میخاد بگیرمش خیلیییی نمازاش اول وقت میخونم فقط این غیبت لعنتی دست از سرم برنمیداره خودمم نک ...
در اون حد سخت نگیر.وقتی کسی غیبت کرد به یک بهانه ای تو جمع نباش یا سریع موضوع رو عوض کن یا بگو ولشون کن غیبت کنیم چی به ما میرسه.وقتی امام حسین ببینه انقد تلاش میکنی خودشون دستت رو میگیرن
به آرزوهایم قول رسیدن دادم❤️🌱به دوتا از حاجت هام رسیدم😍مدیون آقا جانم امام حسین هستم🥺❤️میدونم به زودی میام و از براورده شدن حاجت های مهمم توسط امام حسین جانم براتون میگم😍❤️
خیلی دلم میخاد بگیرمش خیلیییی نمازاش اول وقت میخونم فقط این غیبت لعنتی دست از سرم برنمیداره خودمم نک ...
منم قرار بود عروسیم بعد محرم باشه کرونا دوباره شیوع پیدا کرده هر ثانیه ام ترس و اضطرابه که نکنه نتونم عروسی بگیرم.میخوام به امام حسین متوسل بشم و چله بگیرم خودش کمکم کنه و منو به آرزوم برسونه و عروسیمو بگیرم🥺💔
به آرزوهایم قول رسیدن دادم❤️🌱به دوتا از حاجت هام رسیدم😍مدیون آقا جانم امام حسین هستم🥺❤️میدونم به زودی میام و از براورده شدن حاجت های مهمم توسط امام حسین جانم براتون میگم😍❤️
در اون حد سخت نگیر.وقتی کسی غیبت کرد به یک بهانه ای تو جمع نباش یا سریع موضوع رو عوض کن یا بگو ولشون ...
ممنونم مهربونم چشم حتما سعیمو میکنم دعام کنید حاجت بگیرم خیلی سختی کشیدم یه قسمت تو دعای هفتم صحیفه سجادیه هست که میگه بر من مصائبی وارد شده که اگه به روز روشن وارد میشد همچون شب سیاه تاریک میشد وصف حال منه … مرسی ازت عزیزدلم دعام کن الهی به حق امام حسین اول خودت حاجت روا شی بعدم بقیه دوستان ❤️❤️
ممنونم مهربونم چشم حتما سعیمو میکنم دعام کنید حاجت بگیرم خیلی سختی کشیدم یه قسمت تو دعای هفتم ...
قربونت برم عزیزم انشاالله همگی حاجت روا بشیم❤️اول محرم بهترین زمان برای شروع چله هست .وقتی ام که دلت شکسته باشه چه کسی بهتر از آقا میتونه مرهم دل شکسته باشه؟حاجتای محال و بزرگ خیلیا ازش گرفتن انشاالله شما هم یکی از حاجت گرفته ها بشی و تاپیک بزنی😍من خودمم خیلی حاجت دارم اما هنوز قسمتم نشده چله بگیرم.اما میخوام واقعا عزممو جزم کنم بگیرم
فداتشم عزیزم نگران نباش ان شاءالله به حق امام حسین حتما میگیزیش و مشکلی پیش نمیاد میگن چله حشر ۴۱روز ...
من چله زیاد گرفتم ولی نمیدونم چرا حاجت نمیگیرم.آخرین امیدم چله آیت الله حق شناس هست.شاید واقعا به صلاحم نیست نمیدونم واقعا
قربونت برم عزیزم انشاالله همگی حاجت روا بشیم❤️اول محرم بهترین زمان برای شروع چله هست .وقتی ام که دلت ...
مرسی ازت فداتشم بله درست میگی من عاشق امام حسینم 😭 کاش ب هممون نظر کنه تایپیکو ذخیره کردم امیدوارم روزی برسه همینجا از حاجت رواییمون بهم خبر بدیم عزیزم یه دنیا ازت ممنونم سر نمازم دعات میکنم حاجت روا شی عزیزدلم ❤️❤️❤️
دقیقا من خودم از چله ی حق شناس معجزه دیدم منی که از هیچ ختمی جواب نمیگرفتم
منم از هیچ ختمی جواب نگرفتم تا حالا.شاید کنارش خیلی مشکل هام حل شده باشه و من متوجه نشده باشم اما اون چیزی که خواستم نشده.روز چندم حاجت گرفتی گلم؟
مرسی ازت فداتشم بله درست میگی من عاشق امام حسینم 😭 کاش ب هممون نظر کنه تایپیکو ذخیره کردم امیدوارم ...
عزیزدلی😍❤️انشاالله.نماز شب بخون.از امام زمان بخواه کمک کنه که گناهی ازت سر نزنه و زمینه گرفتن چله ات فراهم بشه انشاالله❤️