2777
2789

بگو خواستگار دارم 🗿🗿🗿🗿🗿

سختی هایی که کشیدم باعث شد تا عزت نفس نداشتم بهم برگرده و قدر و ارزش خودم رو بیشتر بفهمم. سختی ها همیشه بد نیست گاهی آنقدر با یک ناراحتی خرد و ریز ریز میشی که انگار دوباره از تکه هات یک من جدید ساخته میشه اما این بار یک من قوی تر! محکم تر! 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه آدم خوبیه به مامانت بگو بعد بگو مامان پسره زنگ بزنه با مامانت هماهنگ کنن چرا استرس داری؟

آخه من لیسانس اون دیپلم.7 تا خواهر و برادر داره.کارشم آزاد هست.ولی اخلاقش واقعا خوبه.خانواده من واقعا سختگیرن.

آخه من لیسانس اون دیپلم.7 تا خواهر و برادر داره.کارشم آزاد هست.ولی اخلاقش واقعا خوبه.خانواده من واقع ...

اینکه خواهر بردار زیاد داره مسله خیلی مهمی نیست خیلی از کارهای آزاد پردرآمدن و آینده ی خوبی دارن

اینکه خواهر بردار زیاد داره مسله خیلی مهمی نیست خیلی از کارهای آزاد پردرآمدن و آینده ی خوبی دارن

تو فامیلای ما کار اداری بیشتر هست واسه همین کار آزاد خیلی نیست واسه همین خانواده منم همش دنبال حرف مردم هستن.شغلش گچ بری و کناف هست.تازه میگم نگن چرا میخوای به دیپلم شوهر کنی.

تو فامیلای ما کار اداری بیشتر هست واسه همین کار آزاد خیلی نیست واسه همین خانواده منم همش دنبال حرف م ...

کآرش بنظرم پردرامده اگه تو شهر بزرگ هم هستید که عالی همیشه ساختمان سازی هست

از نظر تحصیل هم گاهی یکی دکترا داره ولی اندازه یه سیکل اعتبار و شعور نداره ولی یکی دیپلم داره و مثل یه سخنران صحبت می کنه

کآرش بنظرم پردرامده اگه تو شهر بزرگ هم هستید که عالی همیشه ساختمان سازی هست از نظر تحصیل هم گاهی یک ...

دقیقا موندم چی بگم که هم راضی بشن بیاد هم معلوم نشه باهاش حرف زدم از قبل تابلو بشه نمیدونم چه سیاستی به خرج بدم؟

دقیقا موندم چی بگم که هم راضی بشن بیاد هم معلوم نشه باهاش حرف زدم از قبل تابلو بشه نمیدونم چه سیاستی ...

بگو آشنا یکی از دوستات تو رو معرفی کرده بهش و تو نمی خوای بدون نظر خانواده باهاش صحبت کنی و کلی تعریف کن

بگو آشنا یکی از دوستات تو رو معرفی کرده بهش و تو نمی خوای بدون نظر خانواده باهاش صحبت کنی و کلی تعری ...

آره اینم خوبه.بابام کلا مخالف ازدواجمه اونو موندم چیکار کنم