2777
2789
عنوان

یه دختر چادری 🧕🏻

362 بازدید | 13 پست

این کار پخش کتاب برای انتشاراتی ها بنظرتون مناسب یک دختر چادری هست؟

شأن چادر حفظ میشه ؟ اگه وایسیم تو خیابونا با چادر کتاب بفروشیم ؟

از طرفی به پولش هم احتیاج دارم 🤦🏻‍♀️

نمدونم چی بگم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم کتاب فروشی شغل شریفی هست و دختر چادری و مانتویی نداره برای همه مناسب هست،حرمت چادر حفظ میشه چون داری زحمت میکشی پول حلال در میاری فقط هیچوقت تو هیچ کاری دروغ نگو،دروغ گویی نون آدم رو حلال و حروم قاطی میکنه 

نه مشکلی نسیت

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            

اگ منظورت بازاریابیه اونا خیلی زبون میریزن و التماس میکنن تا کتاباشون فروش بره بنطرم با چادر در تضاده این کار البته من دخترای جلف ندیدم کتابارو بفروشن اکثرا کم سن و دانشجون داداشم از سر دلسوزی خریده بود 

اگ منظورت بازاریابیه اونا خیلی زبون میریزن و التماس میکنن تا کتاباشون فروش بره بنطرم با چادر در تضاد ...

چه خوب گفتی درسته با چادر برای نامحرم چطوری میتونم حرف بزنم تا ازم کتاب بخره

نمدونم چی بگم

تو چشماشون نگاه نکن ،عشوه نیا خیلی معمولی حرف بزن ،سعی کن نفست رو کنترل کنی ،اگه دیدی مرض دارن سریع محل رو ترک کن،آروم و با وقار حرف بزن و شوخی و خنده قاطیش نکن

تو چشماشون نگاه نکن ،عشوه نیا خیلی معمولی حرف بزن ،سعی کن نفست رو کنترل کنی ،اگه دیدی مرض دارن سریع ...

درست نیست بیخیال کارش میشم، حفظ شأن چادرم مهمتره 

نمدونم چی بگم

اگه کتابارو قرار نیس بخری یه روز امتحان کن ببین در توانت هست یانه 

میتونی جاهایی ک همه خانومن ببری بفروشی یادمه اپارتمان بودم چندباری اومدن البته خانوما کمتر این مدلی کتاب میخرن اقابون بهتر خرید میکنن