2777
2789
عنوان

اشنایی برای ازدواج چی بپرسم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1225 بازدید | 101 پست

اولش بگو یکم از خودتون برام بگین و خوب حرفاشو بشنو بعد اون از تو میخواد که اینکارو کنی و تو هم توضیح بده بعد درمورد شرایط کاری ،اعتقادی و این مسائل بپرسین کلا بری اونجا حرف خودش میاد و کم کم رو دور میفتین فقط حواست باشه خوب خوب گوش بدی و نکاتی که از حرفاتون فهمیدی رو بنویس 

بی نیازم از هر نگاهی جزخدا  ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین   تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو  و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.
اولش بگو یکم از خودتون برام بگین و خوب حرفاشو بشنو بعد اون از تو میخواد که اینکارو کنی و تو هم توضیح ...

البته بعد از اینکه رفتی خونتونا 😂

بی نیازم از هر نگاهی جزخدا  ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین   تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو  و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول از همه یه پیجی هست تو اینستا به نام فاطمه شجاعی که یه جزوه آماده کرده برای سولات جلسه خواستگاری من یکمش رو خوندم خیلی خوبه به نظرم برو ازش بخر 

جزوه های دیگه هم داره مثلا دوره آشنایی، عقد تا ازدواج و...

منم حالا چندتا سوال که خودم میپرسم رو برات میزارم

من ک هرچی ازدواج سنتی دور و برم دیدم نصفشون شکست خوردن طلاق گرفتن بقیشونم دارن میزنن تو سر و کله هم ...

کی گفته منم ازدواجم کاملا سنتی بوده از ازدواجمم راضیم خداروشکر شوهرم مرد خوبیه زندگیمم عالیه همیشه بد و نبینید تو هر چیزی بد وجود داره منم خیلیا رو دیدم دوست بودن ولی زندگیشون فلاکت باره عموی خودم دوسال با زنش دوست بود الانم بچه بزرگش ۱۲ سالشه ولی هر روز هر روز دعوا دارن 

من خودم اینا رو میپرسم. بسته به خودت و طرف مقابل میتونی سوالات رو کم و زیاد کنی

بعد هر سوالی میپرسی نظر خودت رو هم در موردش بگو

اول از همه بزار اون صحبت کنه خیلی از پسرا خودشون خودشون رو لو میدن چه مثبت چه منفی. اگه دیدی اون شروع نکرد بگو یه مقدار از خودتون و خانوادتون بگید چند دقیقا اول باید به این بگدره که اسم و فامیلتون چیه چندسالتونه چی خوندین خانوادتون چند نفره سما بچه چندم خستید. حتی اگه میدونید بخواین که رو دررو بازم توضیح بده شما هم بگید

بعد اگه طرف مقابل شروع کرد به صحبت که هیچی اگرهم که نه شما سوالاتون رو بپرسید

مثلا من یه خواستگار داشتم اولین سوالش این بود که شما عروسی هاتون به چه شکله؟ جدا یا قاطی؟ من خودم مذهبیم ولی خب این سوال طرف مقابل سطح فکری اون آدم رو به من نشون داد که چه چقدر کوتاه نظره

ازدواج سنتی خیلی ریسکه هرچی هم بپرسی هرچقدرم زمانش زیاد باشه اصلا بگو 5 ساعت چطور میتونی تصمیم بگی ...

قرار نیست فقط این ۵ ساعت باشه که. الان دیگه ازدواج سنتی اینشکلی نیست که فقط دو جلسه آشنایی باشه، فقط آشنایی اولیه سنتیه دو سه ماه با هم رفت و آمد میکنن پیش مشاوره میرن. والا اوناییم که دوست بودن خیلیاشون طلاق گرفتن

اره منم قصد دارم چیزی فعلا نپرسم مخصوصا اینکه ما حتی همو ندیدیم پیش خودم میگم شاید اون یا حتی من ا ...

اتفاقا فقط به قیافه نگاه نکن یکم هم صحبت کن البته اگر طرف مقابل هم راغب بود، چون بعضیا شاید ظاهر آنچنانی نداشته باشن ولی وقتی حرف میزنن میبینی چقدر خوبن چقدر به دل میشینن

اگه به حرف زدنه ک خیلیا خیلی حرفا بلدن بزنن طرف اومده راضیت کنه خب معلومه هرچی بگی تایید میکنه قبول ...

اتفاقا یکی از آلارم های دوره شناخت اینه که هرچی بگی قبول میکنه و هیچ نکته منفی بروز نمیده. این جورآدما فقط اومدن که به دست بیارن

اتفاقا گتن بیان خونه و خودم قبول نکردم، اخه چون سنتیه و خیلی موارد گنگ داره گفتم اول اصلا قیافشو ببی ...

هرکسی موقعیت زندگیش فرق داره ولی اگه بیان خونه خیلی بهتره ارج وقرب خودتو حفظ میکنی همون دیدن هم اگه تو خونه باشه که اتفاقی نمیوفته مگر اینکه هزینه ها براتون سنگین باشه که خب حق دارید

من پسرم ، نمیشه بیافتم دنبال دختر، شماره بدم ، دوست شم بعد برم جلو ، به نظرم تفاوت زیادی نداره،اگ سن ...

اتفاقا تو چت آدما اونی که هستن رو نشون نمیدن. فقط رفت و آدم خانوادگیه که طرف خودش رو نشون میده. فاصله رفت و آمد ها هم نباید فاصله زمانی زیاد باشه هفته ای سه بار همدیگه رو ببینید که یخاتون باز بشه خود واقعیتون رو نشون بدید. برای هر دو طرف صدق میکنه