2777
2789
عنوان

تاپیک من و عشقای نی نی سایتیم ❤☘🌼

1364 بازدید | 51 پست

سلام دوستان گلم

تصمیم گرفتم یه تاپیک بزنم..

و از این به بعد تو این تاپیک به سوالاتون جواب بدم..

چون سخت میشه برا هر سوال تاپیک زد..

از این به بعد دوستانی که ازم سوال پرسیدن تو این تاپیک دنبال جواب سوالاشون باشن..

من بعد هر پاسخی تاپیک رو قفل میکنم.. ❤

بچه ها ببینید اگه جواب یه سوالی رو ندادم ینی علمشو ندارم..

اگرم راجع به خودم بود و جواب ندادم حتما شخصیه و جواب دادن بهش برام مقدور و خوشایند نیست..

پس از الان معذرت میخوام که نمیتونم به این دو نوع سوال ها جواب بدم

در حد توان راهنماییتون میکنم ..

خوشحال میشم بتونم مشکلی از مشکلات شما عشقارو حل کنم..❤

لینک تاپیک چالشم تو امضامه 

سوالی اگه بود در خدمتم.. 😚

پس این تاپیک از این به بعد شد تاپیک مختص من و عشقای مجازیم 🧡🧡🧡

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

من دو سه ساله تو نی نی سایت دنبالت می‌کنم، خیلی دوستت دارم و وقتی تاپیک هاتو میبینم خیلی نگرانت میشم و یادِ خودم میوفتم...............

سلام عزیزم امیدوارم که حالت خوب باشه..

ممنونم از اینکه پیگیرمی و دنبالم میکنی.. حس خیلی خوبی از حرفات گرفتم.. ولی فداتشم من از وقتی عاشق تر شدم بیشتر وجود خدا رو تو زندگیم حس کردم.. عشقی ک من دارم هوس نیس.. واقعا یه حس واقعیه.. 

نمیدونم اخرش چی میشه.. ولی از اینکه پشت همیم و قوت قلب و انگیزه میدیم به هم حالم خوبه..

باعث شده رشد کنم.. قد بکشم.. پیشرفت کنم.. خودمو بیشتر بشناسم.. چطور اسمشو بذارم هوس؟

همون خدا رضا رو پیش روی من قرار داد..

همون خدا میدونه چقدر همو دوس داریم..

من تازه سه ساله خدارو تو زندگیم عمیق حسش کردم..

درک کردم نیازمندی خودم رو به خدا..

صداش زدم..

رضارو ازش خواستم..

چطور الان بگذرم از حسی که خدارو ملتمسانه بخاطرش صدا کردم؟

از خدا میخوام خوشبخت ترین شی و کنار آقای احسان غرق آرامش باشی ❤

برا منم دعا کن به عشقم برسم.. چون دیگه حوصله ندارم دوباره از نو شروع کنم و بشناسم و دل ببندم.. قطعا دیگه دلمم نمی لرزه برا کسی..

اگرم خدایی نکرده بهش نرسم و قرار باشه ازدواج کنم این ازدواج صرفا عاقلانه خواهد بود.. نه عاشقانه..

چون من خودمو شناختم.. میدونم که نمیشه دل بست‌ دیگه بعد تجربه یه همچین حس عمیقی خواهری..

دوست دارمممم.. و ممنونم که نگرانمی.. مثل یه خواهر مهربون ❤🌼

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

عکس پروفایل خودتون هستید ؟

نه عزیزم 🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم من همونم که گفتم مامانم دخالت میکنه فعلا نمیتونم عضو شم چون سیم کارت به اسم خودم ندارم به اسم شوهرمه نمیخام اون بدونم میام نی نی سایت وگرنه خودمم خیلی دلم میخاد باهات حرف بزنم...............................

سلام گلم هر طور صلاح میدونی ولی نی نی سایت اومدن چیز بدی نیست که..

فقط ی رمز میاد اونو وارد میکنی و تمام..

دیگ بعدش نیازی به سیم کارت اینا نیس..

من خودم این کاربری ک باهاش میام با خطیه که الان حدود دو ساله خاموشه..

بریم سر اصل مطلب.. تا میتونی راجعشون پیش مامانت نگو...

اصلا نیاز نیست ریز و درشت زندگی شمارو مامانتون بدونه..

اصلا نیازی نیس مثلا مامانت بدونه که مادرشوهرت میخواد تو رو با خواهر شوهرت صمیمی تر کنه..

خیلی اشتباهه این مسیری ک داری میری.. تو با این کارت به مامانت اجازه دخالت میدی..

اجازه میدی که برا تو و همسرت و یا رابطتون تصمیم بگیره..

اصلا دیگه اتفاقات اون خونه رو پیش مامانت بازگو نکن..

چون ممکنه برات در آینده درد سر شه..

هر کاری که فکر میکنی درسته انجام بده..

تو دیگه ازدواج کردی.. قرار نیس راجع همه چی نظر مامانتو بدونی دوست من..

صلاحت اینکه با مامانتم خوب باشی.. با خونواده شوهرتم خوب و مهربون باشی.. حرف هیچکدومم پیش دیگری نگی..

یکم افکار پارانویایی داره مامانتون.. بخاطر تجارب بد زندگیش..

افکار پارانویایی ینی به همه چی شک داره.. فکر میکنه همه دنبال سو استفادن.. یا دارن علیهش نقشه میکشن..

یه نوع اختلاله..

راجع درمانش اطلاعاتم کافی نیست و یه دکتر روانشناس بالینی میتونه بهش کمک کنه تا اوضاعش بهتر شه..

امیدوارم موفق باشی و خوشبخت ⚘❤

سلام عزیزم تو یه تاپیکی یه دختر گفته بود چیکار کنم دوست پسرم عاشقم شه تو گفتی بیا خصوصی بهت بگم عشقم دیوونمه حالا بمن میگی چیکار کنم عشقم دوسم داشته باشه اول خیلی خوب بود بام الان یه ساله تو حسرت یه دوستت دارم گفتن سادشم....................................

سلام عزیزم اگه یه ساله تو حسرت یه دوست دارم ساده موندی چرا اصلا باهاش ادامه میدی؟

مگه یه دوست دارم چیه که اونم دریغ کنه اخه؟

حتما حسی نیس دیگه..

اونچیزایی که من مد نظرمه برا عاشق کردن طرف مقابل در صورتی جواب میده ک اون حس دوس داشتن اولیه باشه فداتشم 😑

یکم سرد باش باهاش...

خودتو با کارای دیگه سرگرم کن..

واسه خودت وقت بذار.. برس ب خودت.. کاری کن حی کنه تغییر کردی تا یکم بترسه.. شاید یکم ترسید به خودش اومد..

ولی اگه هیچ عکس العملی در مقابل سردیت نشون نداد بدون که متاسفانه حست یک طرفست..

محبتتو کم کن.. زود جوابشو نده..

و حسابی برا خودت و اهدافت وقت بذار.. تمرکزت رو خودت باشه.. نه اون..

برای عاشقی.. برای دوس داشتن.. اولین قدم اینکه اول خودتو بشناسی و دوس داشته باشی..

اگه تو عاشق خودت نباشی اون اینو زود متوجه میشه.. و چرا باید کسی رو که خودش خودشو دوس نداره ، دوس داشته باشه؟

پس ی کارایی کن که بفهمه خودت مهم ترین فرد زندگی خودتی.. قطعا هم هستی.. :)  ❤❤

سلام عزیزجان خوبی گلم ؟ من تازه نامزدم کردم و ۲۷ سالمه آشناییم با نامزدم سنتی بوده قراره چند ماهی با هم در ارتباط باشیم بعد عقد کنیم . فقط مشکلم اینجاست که اصلا بلد نیستم باهاش ارتباط برقرار کنم و نمی دونم چی بگم و چه رفتاری کنم که خوشش بیاد . کتابی می تونی معرفی کنی در مورد این زمینه خوب راهنماییم کنه ؟ یا خودت اگه تجربه ای داری در اختیارم لذاری ممنون میشم بوس بهت❤️

سلام عزیزم.. ممنونم.. امیدوارم که شما هم خوب باشه حالتون..

تبریک میگم نامزدیتون رو..

کار خاصی نباید بکنی اصلا

نباید بخوای کاری بکنی که خوشش بیاد..

خود واقعیت باش...

ولی اگه میخوای سیاست های زنانه رو بدونی کتاب زنان زیرک رو بخون گلم..

این کتاب بهت یاد میده که افراط و تفریط نکنی توی دوس داشتن و رفتارات...

خوشبخت ترین بشی الهی 🧡

سلام زهرا خانم پیرو تاپیک غیرت با محدودیت فرق داره درسته غیرت داد زدن و هارت و پورت و زندانی کردن نیست. ولی کی گفته حجاب یعنی زندانی کردن، یا به قول شما محدود کردن؟! غیرت یعنی مردی که همسرش رو برای خودش میخواد. یعنی تو همسرِ عزیزِ خودمی. زیبایی تو متعلق به منِ، تو مالِ منی و نمی‌خوام کسی جز من از تو بهره ببره؛ چون تو محرمِ منی... غیرت یعنی این :) نه اینکه همسرتو عذر میخوام عریان یا نیمه عریان ببری وسط خیابون و هر ***و ناکسی یه نگاه بندازه. غیرت رو برای ما بد معنا کردن متأسفانه! مگه از امیرالمومنین و حضرت عباس با غیرت تر داریم؟ باغیرت اونا بودن که ناموسشونو به نمایش نمیذاشتن...

سلام عزیز...

ببینید..

من اصلا نمیگم ادم نیمه لخت یا عریان بره خیابون و آقا چیزی نگه...

بحث اصلا این نیست..

ما سه مدل پوشش داریم..

با حجاب..

کم حجاب

بی حجاب..

کسی که برای ازدواج دس رو دختری میذاره که حجابش کامل نیس باید اون خانم رو دقیقا همونطور که هست بپذیره..

این اقا حق نداره خانم رو محدود کنه یا براش چارچوب تعیین کنه.. چون ایشون قبلا خانم رو با همه اون ویژگی هاش و حد و حدودش دیدن و پسند کردن..

مگر اینکه دیگه خانم خودشو ی جور دیگه جلوه داده باشه قبلا.. اینجا مشکل از خانمه

کسی که دختر باحجاب میخواد میتونه بره یه خانم با حجاب برای خودش پیدا کنه..

اینجوریم نیاز نیس بخواد کسی رو تغییر بده..

هیچکس نمیتونه هیچ انسانی رو تغییر بده..

هیچکس..

درستم نیست اصلا..

چون اون شخص هم انسان هست و قدرت انتخاب داره..

بهتره به خواسته های هم احترام بذاریم..

من اصلا تو اون تاپیکم قصد نداشتم بی حجابی رو عادی جلوه بدم..

اصل مطلب یه چیز دیگه بود 🌹🌹

سلام زهرای عزیزم من دوبار تو چالش ناشناس برات پیام گذاشته بودم و منتظر بودم بعد از کنکورت جواب بدی که نشد مثل اینکه ، خوبی گلم من خواننده خاموشم خیلی با تاپیکات گریه کردم خیلی دعا کردم برات خداروشکر که رضا برگشت ان شاالله که خواست خدا با مصلحت و خواسته ی خودت یکی باشه و خیلی خیلی زود بهم برسین و تاپیکشو برامون بذاری قشنگم ،کنکورد خوب بود ان شاالله موفق باشی ، بهترینها رو برات آرزو میکنم زهرای خوب و مهربون ، فقط زهرا جان خانواده هاتون از رابطه شما خبر دارن؟ رضا حرفی از ازدواج و آینده چیزی گفته تا حالا یا نه؟دعا میکنم دلت شاد بشه به زودی زود با وصال به رضا ، ان شاالله همون امام رضایی که رضاتو ازش خواستی واسطه بشه پیش خدا که زود بهم برسین عزیزم فقط باید قول بدی مارو هم در جریان بذاری😘🥰❤

سلام عزیز دل 🌸⚘

ممنونم که پیگیرمی و مرسی بابت دعاهای قشنگت مهربون من

کنکور بد نبود عزیزم ولی اونجور که میخواستمم نبود..

نمیدونم نتیجه چجوری میشه.. امیدوارم رشته مورد علاقم قبول شم.. توکل به خدا..

فقط مامانم در جریانه...

خونواده رضا هم میدونن یکی رو دوس داره رضا.. ولی همدیگرو از نزدیک ندیدیم و صحبت نکردیم با هم..

رضا زیاد راحت نیست سر این مسائل با خونوادش..

ولی خب هر شب ما تلفنی حرف میزدیم تا چند ماه اخیر که بخاطر کنکور کمترش کردیم.. قطعا میدونن پسرشون یکی رو میخواد 😅

نه عزیزم ما اصلا راجع ازدواج حرف نزدیم بعد برگشتنش..

قربونت بشم مرسی مهربون.. مرسی فداتشم..

چشم حتمااااا.. اگه خبری شد حتما تاپیک میزنم.. شما عشقارو با خبر میکنم.. مگه میشه اخه بیخیال شماها شد؟! بیخیال شماهایی که همش دعام کردین و برام بهترینارو آرزو کردین... عمراا..

مرسی که اینهمه خوبی.. مراقب دل مهربونت باش ❤❤

بقیه سوالات رو هم سر فرصت مناسب جواب میدم حتما.. 🧡

با عشق یک طرفه چی کار کنم؟

سلام عزیزم.. عشق یه طرفه ادمو نابود میکنه

دو راه بیشتر نداری یا فراموشش کنی..

یا بهش بگی...

راه دوم دو نتیجه داره..

یا میفهمی حستون دو طرفست ( مثل من و رضا )

یا هم میفهمی یک طرفست..

تکلیفت با خودت و زندگیت مشخص میشه...

بلاتکلیفی بده.. خیلی بد..

انشالله که بهترین تصمیم رو بگیری برا زندگیت..

امیدوارم که یه روز بیای بهم بگی حسمون دو طرفست :) ❤❤❤

سلام امیدوارم حالتون خوب باشه من قبلا هم چندین بار پیام دادم تو ناشناستون اما نمی دونم ارسال نشد یا ....من یه دختر ۲۳ ساله هستم که خانواده ام فرهنگی هستن پدر و مادرم تو آموزش پرورش کار میکنن و وضع مالی متوسطی داریم‌ خودمم دانشجوی پزشکی ام و فعلا چند سالی مونده که درسم تموم بشه . تو زندگیم هیچ کم و کسری ندارم جز اینکه خیلی احساس تنهایی میکنم این حرف رو تو واقعیت هیچ وقت به زبون نیاوردم و وانمود میکنم از تنهایی راضیم ولی اونایی هم که سنشون از من کمتره حتی اگه ازدواج هم نکرده باشن اما پارتنر دارن. چند وقت پیش از پسری خوشم اومد سعی میکردم بهش مهربونی کنم و با احترام باهاش صحبت کنم ولی اون‌ هیچ توجهی به من نکرد. بعضی موقع میگم یعنی مشکل از کجاست که هیچکسی دوست نداره لحظاتشو با من بگذرونه تا حالا هیچکسی حتی گوشه چشمی هم به من نداشته خیلی ناراحتم نظر شما چیه؟

سلام عزیزم.. چالش ناشناس قبلیم هر چقدر رمزو وارد کردم نیاورد..

قبل اونم که درگیر کنکور بودم..

برای اینکه طرف مقابل رو بتونین جذب خودتون کنین خیلی چیزا لازمه..

اول اینکه به خودت برسی و خوش تیپ و مرتب باشی تو جمع..

ظاهر خیلی مهمه.. اینکه اراسته باشی و ارایش ملایمی داشته باشی..

تعامل اجتماعی خوبی با بقیه داشته باشید..

توی خیلی مسائل از جمله بگو بخند و حرف زدن افراط و تفریط نکنی..

با هر کسی صحبت نکنید..

با وقار و سنگین باشید..

اگه از تنهایی راضی نیستی شروع کن به دوس داشتن خودت.. احترام گذاشتن به خودت..

هر کاری که برا شادیت لازمه انجام بده..

بیشتر توی جمع باش..

وقتی صحبت میکنی سعی کن گزیده و سنجیده صحبت کنی..

جمله هایی بگو یا نظراتی بده که اطرافیان توجهشون بهشون جلب شه..

باید آگاه و با سواد باشی..

از خیلی اتفاقات و مسائل روز آگاهی داشته باشی..

هر چه پر بارتر باشی ، خواستنی تری..

این چیزایی که گفتمو رعایت کن..

انشالله که عشق زندگیت هر چه زودتر سر راهت قرار بگیره.. 🧡

زهرا چه قدر داستان عشقت چیزایی که نوشتی شبیه عشق ماست . به تازگی تاپیکاتو دنبال میکنم . کارشناسی چه رشته ای خوندی چند ساله باهمید چند سالگی با هم آشنا شدید . پایدار باشید.

سلام مهربون

کارشناسی روانشناسی هستم عزیزم

انشالله از مهرماه قراره برم ارشد ( درصورت قبول نشدن از فرهنگیان )

ما الان تقریبا ۴.۵ ساله باهمیم

من اونموقع اواخر ۱۸ سالگیم بود

و رضا هم اواخر ۲۷ سالگیش

الان من ۲۳ سالمه و اون ۳۲ :)

کنار هم رشد کردیم.. بزرگ شدیم..

ممنون فداتشم امیدوارم عشق شما هم پایدار و همیشگی باشه.. ☘🌸🧡

زهرا جون سلااااممم میشه بازم تاپیک های دلنوشته بنویسی خیلی قلمت رو دوست دارمممم

سلام عزیز دلم.. به روی چشم..

چند روزیه یکم مریضم..

اگه فرصت کنم بازم می نویسم 😘🌼⚘

با عشقتون کی می خوایید ازدواج کنید ؟

معلوم نیس جونم.. شایدم ازدواج نکردیم.. قسمت نشد..

توکل به خدا.. هر چه که صلاحه

شما دعا کنین ما برسیم به هم 

چون حیفه این حس عمیقه..

امیدوارم خوش باشی همیشه دوست من ⚘🌸🌼

زهرا جونم عشق محدودیت سنی داره؟ من یکی رو دارم که خنده هاش باعث میشه با اینکه یکم دچار افسردگی شدم همه ی غمای دنیا رو از یاد ببرم نگاهش مستقیم به قلبم نفوذ میکنه ولی میدونی ؟من نمیدونم چجوری بگم 🥲من خیلییی دوستش دارم اما من تیپ شخصیتم intj خودم میدونم چقدر از ته قلب و حقیقی دوستش دارم اما نمیتونم واسه هیچکس توصیف کنم دوست داشتنمو اصلا به نظرم عشق توی کلمات نمیگنجه هربار میام ازش برای کسی بگم اشکام سرازیر میشه میشه یکم باهام حرف بزنین؟ توی این سایت واسه چند تا کاربر پیام ناشناس گذاشتم جوابمو ندادن نمیخوام عضو شم که به سایت اعتیاد پیدا کنم میخوام واسه آیندم کلی تلاش کنم و درس بخونم اما اصلا دلم آروم نمیگیره توی دلتنگی خیلیییی اذیت میشم توی زندگی به پوچی و روزمرگی رسیدم واقعا افسرده شدم خنده های از ته دل من مال وقتیه که هست و حالش خوبه یکم از عشق بهم بگین همش حس میکنم حسی که من دارم مثل احساس شما و آقا رضاست ولی هیچکسی درک نمیکنه ... اما من با همه ی وجودم با تک تک سلول های وجودم عشق شما دوتا رو درک کردم #بهار 🦋

سلام عزیز دلم..

بنظر من بله محدودیت سنی داره

من عشقای قبل ۱۸ سالگی رو ک کلا قبول ندارم

چون اکثرا گذرا هستن.

ولی با توجه به تیپ شخصیتی شما که میگین intj هستین ممکنه این حسایی که به طرف مقابلت داری عشق باشه بهار جان..

انتظار نداشته باش کسی درکت کنه عزیزم

چون منو هم تو دنیای واقعی خیلیا درک نکردن..

به حست.. اعتماد کن..

به حرف دلت گوش بده..

ولی اگه سنت کمه ازت میخوام درگیر این مسائل نشی چون ممکنه رو آیندت و زندگیت تاثیر منفی بذاره..

من میفهمم چی میگی..

درکت میکنم

ولی اینو هم بدون ک اگه سنت کمتر از ۱۷ ۱۸ ساله ممکنه نظرت بعدا عوض شه راجع عشق و دوس داشتن..

امیدوارم که موفق باشی گلم ❤