2777
2789
عنوان

این پیام از سایپا اومده ینی چی

3599 بازدید | 13 پست

آقا/خانم:

......... برای دریافت مبلغ واریزی شرکت سایپا93 باارائه کارت ملی و کد درخواست زیر از تاریخ 1403/11/02 به شعب بانک صادرات ایران مراجعه فرمائید: 

اوووووه برو حالشو ببر این دیرکرد ماشین و بهتون تحویل داده بهتون پول میده برا من شش ماه دیر دادن ماشینو بعد بابات ۱۳۰ میلیون پول بهم ۹ میلیون سود دادن با مارت ملیم رفتم بانک همین کد و دادم بهم سود پولمو داد بدوووو بزووو 

هر کی با من در افتاد ور افتاد😝😝😝😝🤷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فرفی نمیکنه برای ما بیشتر از یکسال هم بود نزدیک سی میلیونی دادن

سلام چند تا سوال دارم میشه جوابم رو بدید

۱-پول رو به حساب خودتون ریختن یا به حساب شرکت(با کد دریافت کردید)؟

۲-پول رو نقدی دادن یا چک گرفتید؟

سلام برای منم این پیام اومده رفتین چی شد؟؟ پول دادن منم الان یک ساله که ماشینم را تحویل گرفتم

سلام میشه جوابم رو بدید

۱-پول رو به حساب خودتون ریختن یا به حساب دیگه و با کد رفتید پول رو گرفتید؟

۲-پول رو نقدی گرفتید یا چک دادن؟

سلام میشه جوابم رو بدید۱-پول رو به حساب خودتون ریختن یا به حساب دیگه و با کد رفتید پول رو گرفتید؟۲-پ ...

سلام عزیزم من برام پیامک اومده ولی میرم بانک خیلی وقته میگن پول نیست تو حساب سایپا شما چکار کردی