2777
2789
عنوان

خیلی به حال زن های خانه دار غبطه میخورم

| مشاهده متن کامل بحث + 4338 بازدید | 129 پست
عزیزم به این فکر کن که اگه خانمهایی مثل شما نبودن سطح شعور و فرهنگ جامعه چقدر پایین میومد.مطمئن باش ...

دوست عزیز این درست نیست تحصیلات رو با شعور بسنجی.من خودم هم تحصیلاتم بالاست فک نکنی پایینه و اینو میگم

درستش اینه تحصیلات سطح سواد و اموزش و پیشرفت  .... رو بالا می بره

منم به عنوان یک کسی که بهترین سالهای عمرم را پای درس هدر دادم و الآنم تو کار دارم هدر میدم پشیمونم ا ...

منم دقیقا همین حس رو دارم و توصیفش برام خیلی سخته حس میکنم بعد های دیگه ی زندگیم رو باختم از اون بدتر به خودم و روانم آسیب زدم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه دیر شده ؟ الان تفریح کن و سبک زندگیت رو عوض کن

کسی که یک عمر این سبک را داشته تغییر سخته. و اینکه مشغله شغلی و فشار روحیش امانم را بریده. آرزوم شده واتس اپم مال خودم باشه نه اینکه بخام بشینم جواب یک مشت آدم را بدم که تشخیص تایم اداری و غیر اداری را نمیدن

تو دنیا زمانی به آرامش میرسی که توقعت را از دیگران برداری و فقط به خودت متکی باشی....

عزیزم به این فکر کن که اگه خانمهایی مثل شما نبودن سطح شعور و فرهنگ جامعه چقدر پایین میومد.مطمئن باش ...

بله اما اگه مادر باشه و زن باشه زندگی بهش درس هایی میده تو هیچ کتابی نیست اموزشش حتی اگه بیسواد باشن ...مقلا خودمون همیشه میگیم ب قول قدیمیا یا حرف قدیمی ها رو باید طلا گرفت

❤❤خدایا تو بساز تو بسازی قشنگه❤❤
دوست عزیز این درست نیست تحصیلات رو با شعور بسنجی.من خودم هم تحصیلاتم بالاست فک نکنی پایینه و اینو می ...

بله حق باشماست منظور منم همین بود

برای همتون ارزوی خوشبختی میکنم  
منم دقیقا همین حس رو دارم و توصیفش برام خیلی سخته حس میکنم بعد های دیگه ی زندگیم رو باختم از اون بدت ...

با تک تک سلولهام درکتون میکنم 

تو دنیا زمانی به آرامش میرسی که توقعت را از دیگران برداری و فقط به خودت متکی باشی....

کیف دنیا را میکنی بیا من شغلم را بدم بهتون. کلافه شدم از کار. دلم میخاد از آدمایی که مدام بهم زنگ می ...

مطلق کیف نکردم و نمیکنم هر روزم با حسرت میگذره

شما هم خسته ای شاید ولی اگر نمی خواستی نمیرفتی سرکار خوب

نمیدونم راستش نمیشه گفت آزادی مطلق وجود داره از شوهر بخوام بگم که یک شاهنامه میشه دختر 😅💔💔

دقیقا

خیلیا فک می کنن تحصیلات برابر با ازادی!

من خودم سالها کارمند رسمی بودم.الان بخاطر شرایط زندگی و دختر کوچیکم خانه داری رو انتخاب کردم.هر کدوم مزایا و معایب خودش رو داره

من عاشق شغل شما هستم😉

نمیدونم راستش یک زمانی شغل رویایی من هم بود  ولی الان برای من شغل سختیه شاید حالا جاهای مختلف متفاوت باشه ولی در شرایط من بالای روزی ۱۰۰ تا ایمیل جواب میدم علاوه بر اون کارهایی که بچه ها میخوان و موضوعات مربوط بهشون و توقعات خود دانشگاه و دانشجو بیچارم کرده 😅🤣

دوست عزیز این درست نیست تحصیلات رو با شعور بسنجی.من خودم هم تحصیلاتم بالاست فک نکنی پایینه و اینو می ...

شعور به کار کردن نیست خیلی از خانم های خانه دار تحصیلات بالایی دارن من خودم ارشد دانشگاه تهران با رتبه ۷ دارم ولی ترجیحم این بود که خانه دار باشم چون شوهرم همه جوره ساپورت میکنه و خودش خرج میکنه چه لزومی داره من خودم رو بکشم منم کتاب میخونم ورزش میکنم به بچه ها میرسم و در کل خوبه 

کسی که یک عمر این سبک را داشته تغییر سخته. و اینکه مشغله شغلی و فشار روحیش امانم را بریده. آرزوم شده ...

اره سخته درک میکنم

اگر امشب تا ابد ادامه داشته باشد....                                    مهم نیست اگر فردایی نباشد                                       
من  الان تقریبا ۱۷ ساله شاغلم 

تو خونه نشستن بشدت عصبیم می‌کنه 

شاغل بودنمم بخاطر مسایل مالی نیست 

خب اینهمه تو کشور غریب درس نخوندم که تهش بشینم تو خونه 

آدم باید از تحصیلات و تخصصش یه بهره ای هم ببره 

حالا هرچقدر هم شغل آدم سخت و چالش برانگیز باشه ارزشش رو داره،بهت حس زنده بودن و زندگی کردن و مفید بودن میده 

منتها مشکل خیلیا اینه که شغل مناسب با علایق و تحصیلاتشون ندارن و این باعث میشه فرسودگی شغلی زیادی داشته باشن و زود خسته بشن 

نمیدونم راستش یک زمانی شغل رویایی من هم بود  ولی الان برای من شغل سختیه شاید حالا جاهای مختلف م ...

یه سوال

اگه دانشجوتون سوالی بپرسه و شما پاسخش رو ندونین چه عکس العملی نشون میدین؟