2777
2789
عنوان

خیلی به حال زن های خانه دار غبطه میخورم

| مشاهده متن کامل بحث + 4338 بازدید | 129 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم به عنوان یک کسی که بهترین سالهای عمرم را پای درس هدر دادم و الآنم تو کار دارم هدر میدم پشیمونم ا ...

مگه دیر شده ؟ الان تفریح کن و سبک زندگیت رو عوض کن

اگر امشب تا ابد ادامه داشته باشد....                                    مهم نیست اگر فردایی نباشد                                       
برام جالبه بدونم به چی غبطه میخورین؟ و اگر ب گذشته برگردین چه چیز هارو تغییر میدین؟ 

خیلی سوال خوبی پرسیدید میدونی زندگی من دو تا رو داره اون چیزی که نشون میده اون چیزی که واقعیتش هست 😅😅 یکمی به خودم آسون تر میگرفتم خیلی چیز ها رو تغییر میدادم خیلی 

منم شرایطم مشابه شماست. ولی خودم را می شناسم. اگر بعد دیپلم ازدواج کرده بودم یا زندگی راحتی را انتخاب کرده بودم، احساس رضایت نمی کردم. همیشه خودم را ملامت می کردم و فکر می کردم اگه ادامه دادم بودم و تمام تلاشم را کرده بودم حالم بهتر بود...

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 

من ی زن تحصیلات بالا و خانه دارم من هم از کار کردن بدم میاد  نمیشه که هم کارهای خونه رو بکنه و هم کار وقتی شوهرت خرجت رو میده برا چی کار کنی ورزش و کتاب خواندن و سطح شعور رو بالا بردن و اینکه امورات خونه روهم برسی اتفاقا آقایون بیشتر خوششون میاد تا کار کنی بچه ها بلا تکلیف و هر روز خستگی و فرسودگی من خیلی جوانتر از سنم هستم 

ببین از نظر روانی شما واقعا نمیتونی اون شدت وابستگی زنهای خونه دار رو تحمل کنی من کلا اعتقادم اینه ...

بعد هم اینکه وقتی اینقدر به جسم و روحت فشار آوردی ، راهش خونه دار شدن نیست

چون واقعا سخته اونطوری بخوای باشی

یه مدت کوتاه به خودت مرخصی بده

و توی زندگی هم خودت و به اون مرز فروپاشی نرسون دیگه....

متاهلی ؟ یا مستقل زندگی می کنی ؟

ببین من ارشد گرفتم و نتونستم کار مناسب پیدا کنم  و الان‌که به ۴۰ دارم نزدیک میشم داغون ام از ش ...

کیف دنیا را میکنی بیا من شغلم را بدم بهتون. کلافه شدم از کار. دلم میخاد از آدمایی که مدام بهم زنگ میزنم یا اونا که مدام پیشم هستن فرار کنم

تو دنیا زمانی به آرامش میرسی که توقعت را از دیگران برداری و فقط به خودت متکی باشی....