2777
2789
عنوان

کسانیکه که تیروئید کم کار داشتن

310 بازدید | 32 پست

کسانیکه که تیروئید کم کار داشتن آیا شد که  بعد مدتی مصرف قرصاش  تیروئید نرمال بشه و دکتر دستور قطع قرص بده  یا همیشگی باید مصرف کنید؟

تمام پرسه های من کنار تو سلوک شد 

سلام بله، من یک سال و نیم قرص خوردم و بعدش نرمال شد. 

دوستان از غرفه من در با سلام دیدن کنید. پارسال غرفه زدم ولی فعال نبودم به خاطر همین فروش نداشتم. دوباره شروع کردم.  به امید خدا. گالری گنجینو 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بعد زایمانها کم کاری گرفتم یکسال دارو مصرف میکردم خوب شد 

از اتمام زمان مصرف قرص شما چند وقت گذشته و آیا هر چند وقت به خاطر چک کردن تیروئید آزمایش میرید؟

تمام پرسه های من کنار تو سلوک شد 

من چند سال قرص میخوردم چن ماه پیش دکتر گفت کم کم قرصتو قط میکنیم داشت نرمال میشد

یهو ی تنش روحی واسم پیش اومد دوباره شدید عددش رف بالا و باز باید کلی قرص بخورم

حثتیتثکثثننیکززمچثچثگسکطنثحخثکیویحثمثکیینجثین😎کاربر قدیمی با افتخار تعلیقی
از اتمام زمان مصرف قرص شما چند وقت گذشته و آیا هر چند وقت به خاطر چک کردن تیروئید آزمایش میرید؟

۶ سال گذشته ۶ ماه یبار چکاپ میدم 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
الان چند وقت از اتمام مصرف قرص شما گذشته ؟

سلام، یک سال و خرده ای گذشته، آزمایش دادم اوکی بود، دکتر گفت دیگه نیاز نیست قرص مصرف کنی

دوستان از غرفه من در با سلام دیدن کنید. پارسال غرفه زدم ولی فعال نبودم به خاطر همین فروش نداشتم. دوباره شروع کردم.  به امید خدا. گالری گنجینو