2777
2789
عنوان

خوب شدن کولیک در 3ماهگی

92 بازدید | 7 پست

سلام دوستان خواستم تجربه مو در اختیار بقیه مادرا بزارم چون خودم خییییلی اذیت شدم و کارم شده بود گریه ماهان من کولیکش از 20روزگی شروع شد با زور زدن های زیاد و کم کم جیغ زدنای وحشتناک و درست 2ماه و 10روزه بود که خوب شد خداروشکر دکتر بردم بهم قطره کولیک اید دادو یه سری ورزش من از قطره هم میدادم و یه روز درمیون به‌ش ترنجبین و یه تیکه نبات تو همون ترنجبین میدادم خیلی حالشو بهتر می‌کرد خودمم لبنیات هیچی نمی‌خوردم  دکتر بهم گفت اگه خوش شانس باشی 4ماهگی خوب میشه وگرنه بعضی بچه ها تا6ماهگی طول میکشه کولیکشون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس اون کولیک نبوده

چرا کولیک بود اوه اوه چ وحشتناک بود 

چ روزهای سختی بود

یهو جیغ گریه داد انقدر گریه میکرد صورتش سیاه میشد

شکمشو مالش میدادم حوله گرم میذاشتم روشکمش

چرا کولیک بود اوه اوه چ وحشتناک بود  چ روزهای سختی بود یهو جیغ گریه داد انقدر گریه میکرد صورت ...

آخه دکتر میگفت معمولا درد های کولیکی از یک ماهگی شدت پیدا میکنه. .. . البته هر بچه ای یه جوره پسر من اینقد جیغ میزد به سرفه میوفتاد وااای یادش میوفتم بدنم میلرزه

آخه دکتر میگفت معمولا درد های کولیکی از یک ماهگی شدت پیدا میکنه. .. . البته هر بچه ای یه جوره پسر من ...

اره مال منم خیلی وحشتناک بود 

ن مال هر بچه ای ی جوره بچه من دم غروب شروع میکرد تا ۱۲ یا ۲ شب طول میکشیدی سره پشت سر هم