سلام دوستان خواهرم خیلی بد غذا میخورد جدیدا دیگ جوری بود تا بقیه برن سر سفره غذا تموم شده بود ۳ روز پیش تو ی روز نیم کیلو مویز و چهارمین و خورد بقیه همیشه بهش تذکر هم میدادن ولی بابام از خواهرم طرفداری میکرد آخه صبحونه نمیخورد فقط ناهار و شام برای صبحانه بیدارش میکردیم به زور بخوره هم نمیخورد بعد ۳ شب پیش از بیرون برگشته بودیم همه هم گشنه من رفتم دوش بگیرم شام بخوریم دیدین غذا تا برسه سر سفره ۸۰ درصدش رفت نفری چندتا قاشق خوردیم مامانم بی منظور گفت تو سیر نشدی معلومه بعد بابام گفت میخواست زودتر بخوره به ما چه منم نمیدونم چم شد یهو زدم زیرگریه که غذا تا برسه سر سفره تموم شده الان چندماهه گشنه باید بخوابیم بعد تو تیکه هم میندازی بهم.از این به بعد پس بگوییم که غذا کم نیاد نشستم زار زار گریه کردم بعدش خودمم ناراحت شدم از اون شب خودم درد معده گرفتم نمیتونم هیچی بخورم خواهرم چندتا قاشق برنج خالی میخوره فقط ولی عذاب وجدان ولم نمیکنه دیگه نمیدونم ینی آنقدر کارم ناراحتش کرد؟
یک عدد ❤ مهربان❤ هستم 😁😻بچه ها من یه دونه ❤ پسر ❤دارم گفتم بگم بهتون دروغ گو نشم😘...❤خدایاااااا خیلیییییی دوستتتت دارمممممم❤.میشه مراقب خانواده م باشی میدونی که نفسم به نفسشون بنده🙏❤🙏❤خدا جونم با اینکه سختی زیاد کشیدم ولی با دادن عشقم همه رو برام جبران کردی ممنونم ازت خدای خوبم🙏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
خب این وضعیت درست نیس باید غذا رو قسمت کنید هر کس سهم خودشو بخوره نه که هر کی زودتر رسید تموم غذا رو تموم کنه به نظرم مامانت بشقاب بشقاب کنه بیاره سر سفره وقتی خواهرت نمیتونه جلو خودشو بگیره